Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky ze Zlína,které máte děti v jeslích, jste spokojené? Chci dát malou od září do jeslí a jít do práce,tak bych ráda znala vaše názory na konkrétní jesle. Vím, že cena se pohybuje se stravným okolo 4500, kolik platíte vy?
dřív jsem se o to dost zajímala, ale nakonec jsem vybrala Kačku. městské jesle by mě vyšly na 6.500Kč (nejsem přímo ze ZL) a Kačka o tis méně
podívej se na stránky města Zlín, ve Zlíně jsou troje městské jesle a jsou tam i recenze
Jaká je to prosím přesně stránka? Zlín jich má hodně.
Proč tě jesle.vyšly o tolik dráž,že nejsi ze zlína? Ta kačka vím,kde je, takže tě vyšla školné plus stravné na 5500? Kolik je tam dětí?
propátrej oficiální stránky magistrátu města Zlína, ty jsou jen jedny ![]()
pro mimozlínské vycházely ještě před rokem jesla přes 6tis
v Kačce je 10 malých dětí, ale my tam máme pro malou zamluvené místo ještě z doby, kdy jsem byla těhu, je dost těžké se tam dostat. ale je víc takových soukromých zařízení ve Zlíně. chce to jen pátrat…já teda pátrala hodně, považuju výběr jeslí za hodně důležitý.
jo a proč se nepodíváš na Kačka.cz ??? tam máš vše. hele, na internetu hledat umíš, ne?! chce to jen prolézt…
Info o státních jeslích zde http://www.zlin.eu/…te-do-jesli/
A dále jak už tady padla Kačka, potom je v Prštném Montserotti školička (ale berou tuším až od 3let), a potom jsou baby centra, kde mají školičku ale finančně každý den je to zápřah, navíc je to většinou jen dopoledne a ne celý den.
http://www.nekky.cz/…gramem-zlin/
http://www.dominozlin.cz/ - tak mají jen dopolední
Tyto odkazy jsem si kdysi ukládala, když jsem to zjišťovala, je to už více než půl roku. Pak jsem přišla na to, že se mi nevyplatí jezdit denně do Zlína ![]()
Na internetu hledat sice umím
,ale spíš jsem chtěla slyšet vlastní zkušenosti. Dneska dopoledne jsme.to objížděli a zatím se mi nejvíc zamlouvají asi jesle na bartošově čtvrti. Ta montesori nebo jak se to píše se mi moc nezamlouvá,jak tu psala petka. Ale berou i mladší děti,známá tam má dvouleťáka, ale ne v prštném,ale u policajtů nahoře. Myslím nad ovčírnou se to tam jmenuje.chodili jsme tam na play wisely,to je super cvičení pro děti
já právě zatím zkušenosti nemám…, ale tak, jak jste udělali, zatím bych si to objela…a kdyžtak tam vyčíhla nějaké maminky od dětí a poptala bych se…
Tak zkušenosti taky nemám, a jsem zvědavá jestli ti někdo napíše, protože já už jsem podobnou diskuzi zakládala a až na jednu maminu se nikdo neozval.
mám obavu, že se nikdo neozve.
mně se nakonec ozvali z práce, že otevírají firemní-krajskou školičku, tak tam malou od 17měs dám. ale tak to je zas něco jiného…
Taky sháním ty nejvhodnější jesle pro naši malou.
Nějaké zkušenosti máme:
Semtam,když je potřeba, tak malá chodí do Domina na JS, doporučuji. Určitě nejlevnější ze všech těch miniškoliček, 200,–Kč od 8-13hod v ceně svačinka, oběd. Chodí s dětma ven, vychovatelky jsou tam příjemné. Nabízejí i celodenní hlídání za 350,–kč (v ceně též svačinka a oběd).
Ted malá chodí jednou týdně do jeslí na Bartošku, a mám trošku obavy, že se jí tam nelíbí, dělá mi scény, to v Dominu nebylo.
A jelikož od září nastupuji do práce, tak sháním, kde malá bude od září chodit každý den.
Tak ještě přemýšlím o jeslích vedle Čepkova, ale zatím neznám nikoho, kdo má s jesličkama zkušenosti. Jinak cena jeslí na měsíc vychází cca 4.400,–Kč a bez rozdílu jestli děti jsou městské či mimoměstské.
@sennorita píše:
Semtam,když je potřeba, tak malá chodí do Domina na JS, doporučuji. Určitě nejlevnější ze všech těch miniškoliček, 200,–Kč od 8-13hod v ceně svačinka, oběd. Chodí s dětma ven, vychovatelky jsou tam příjemné. Nabízejí i celodenní hlídání za 350,–kč (v ceně též svačinka a oběd).
Je dík za reakci na Domino - příští týden tam budu malou dávat poprvé na hlídání, a od září pak každý týden do té miniškoličky - ale do Otrokovic, ne do Zlína, doufám že i u nás to bude fajn a budu spokojená.
Ahoj maminky, obnovuji téma, chtěla jsem se zeptat, jestli některá nemáte zkušenosti s jeslemi M. Knesla ( na Bartošce) ve Zlíně. Máme 21 měsíčního syna a chtěla bych ho tam na 1 den v týdnu umístit. Jen stále váhám mezi městskými jeslemi a soukromou miniškolkou. Přijde mi, že v jeslích musí mít určité„vzdělání“ stran takto malých dětí, tak že to snad bude lepší. A konkretně na Bartošce se mi líbily..Budu ráda za každou zkušenost. Děkuji.
@majapro S těmito jeslemi zkušenost nemám, ale já syna dávala do soukromých jesliček Medvídkov, http://www.medvidkov-hlidani.cz. Jsou to malinké jesle, kde je tak cca 6 dětí. Paní co jesle má je zdravotní sestra a k dětem se chová úžasně. Syn tam chodil moc rád. Bude teď končit, od září už jde do školky.
A s městskými jeslemi má zkušenost moje sestra. Prý byla moc spokojená s přístupem a jak moc se věnovali dětem, ale problém byl ten, že tam maminky dávají nemocné děti a tak po přeléčení nemoci byl její syn na třetí den zase zpět doma.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.