Jesličky - miniškolka Brno

718
24.3.13 22:14

Jesličky - miniškolka Brno

Ahoj, hledam pro syna (v srpnu bude mit 2 roky) osvědčené jesličky či miniškolku v Brně.
Nemá prosim někdo zkušenosti se Skřítkem (teď jsou v Žabinách na Královopolske, Agentura Skritek), Malouškama (maji zavedenou Montessori skolicku na Hybesce) nebo miniskolkama v Reckovicich? Uvitam i dalsi tipy a reference - Zidenice, Lesna ci Cerna Pole, Reckovice, Kr Pole ci Zabiny. Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8784
24.3.13 23:28

Proč nezkusíš klasické jesle. V Brně jsou troje. http://cdozs.cz/jesle.htm

Zkus, třeba budou mít místo. Jsou to státní jesličky. Já jako dítě navštěvovala ty v Kohoutkách a neutrpěla jsem na zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
24.3.13 23:54

Ahoj, dcera taky neutrpela na zdravi a ja tez ne (aspon v to doufam :mrgreen: ), ale tam bude moci mozna az od podzima, pokud bude misto. Hledam neco jaro/leto (mozna pak i dyl) na pokryti 1-2 dnu v tydnu, nepravidelne, na zvykani na deti… A rada bych neco osvedceneho :).
Ale i tak diky za ochotu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.3.13 07:40

Syn ( necelé tři roky) chodí v Řečkovicích do http://www.minipampeliska.cz/, nová miniškolička na konečné šaliny č.1. Chodí tedy jenom jednou týdně aby si zvykal od září jde do školky. Ale nevím jestli berou od dvou let. Syn měl ještě plínky na cestování a to brali bez problémů.
Jinak díky za informaci o té m. školičce na Hybešce to jsem vůbec nevěděla, že existuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
1.4.13 16:06

Dik moc za referenci. :kytka: Pampelisku jsem kdesi nasla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
7.5.15 13:10

Ahoj,
chtěla bych obnovit diskusi. Nemáte někdo doporučení na dobré jesličky/miniškolku, kam by mohl od září malý 15měs.? Ideálně Žabovřesky, Pisárky, Staré Brno, střed., je jedno, jestli státní nebo soukromé, ale cena pod 100kč/hod. Chodil by 1-2× týdně. Docela dobře vypadá Betynka http://www.jeslickybetynka.cz/, nemáte někdo zkušenost?
Předem moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.5.15 15:07

@Pe86 Znám jednu školku na Lesné, chodí tam už naše druhé dítě a velká spokojenost. Cena za hodinu se odvíjí od rozsahu docházky, při docházce 2× týdně na půl dne to vychází na 57 Kč na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
9.5.15 11:02

@AliTad
Děkuju moc, ale Lesnou mám bohužel hodně z ruky, potřebuju něco na trase Žabiny - centrum, abych polovinu času, co bude prcek v miniškolce, já nestrávila cestováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin