Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky maminky.. Prosim Vás chtela jsem se zeptat jak je to v Troji a nebo v Bohnicích se školkou.. Pořádně nevim kolik jich tu je, vim jen o jedny kterou mam za barakem.. Ale k veci.. Kdy bych mela prihlasit dite?? Predem treba uz rok a nebo staci v ten rok co jde do skolky??
A co vse je k tomu potreba??? jako papirovani, atd??
Hrozne moc budu vdecna za odpovedi
dekuju a preju hezky den.
![]()
Ahoj, zápisy tu bývají v únoru/březnu na ten nadcházející školní rok. Takže například na školní rok 2013/2014, tzn. od letošního září už zápisy na P8 proběhly. K zápisu můžeš jít s dítkem, kterému v ten daný školní rok, na který ho přihlašuješ budou tři roky, s mladším to nemá cenu, i tříleťáka není lehké do školky dostat.
Děti se přijímají podle předem daných kritérií, nejdůležitější je mít trvalé bydliště na Praze 8. Potřebuješ potvrzení od dětského lékaře, rodný list dítěte a vyplněné formuláře té které školky.
Podrobné info máš na webu městské části:
http://www.praha8.cz/…kolstvi.html
@Princess strasemoc dekuju za odpoved
a muzu se zeptat kdyz mam trvale jinde a prokazeme se najemni smlouvou ze bydlime tady, ale najemce nam tu trvale nedovoli tak stejne nemam sanci??
A co mam delat kdyz mi v t dane skolce malou nevemou?? jemozost se prihlasit i do jine nebomi ta dana skola neconabidne kde bych mohla prcka dat..
Male by melo byt 3 roky a 7 m kdy by mela nastupovat do skolky..
@Marbuli Můžeš si dát klidně přihlášku do více školek. My máme třeba v docházkové vzálenosti 4, ale přihlášku jsme dávali stejně jen do jedné. Syn do školky nastupoval minulé září a bylo mu 3 roky a necelých 5 měsíců. Minulý rok se třeba dostal naprosto v pohodě. Ale je to rok od roku jiné.
Co se týká toho bydliště, tak to asi bude trochu problém. Protože to je vlastně jedinný údaj, který si školky ověřují. ![]()
@MisaHanuska ahaa,moc dekuju.. No budu to muset s majitelkou bytu nejak zkoulet, zkusim jekaje dodatek do smlouvy nebo tak, no uvidime.. Taky pak potrebuju njit praci a nastoupit, mam sice materkou na 4 roky, ale konci mi v unoru.. Takze chci materskou zkoncit o neco driv:) A mala miluje deti tak nechci aby o skolkovaleta prisla ![]()
Strasne moc dekuju za odpoved moc mi to pomohlo… a ani jsem nevedela ze prihlasek muzu dat vic ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.