Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký večer,
maminky chtěla jsem se zeptat-když potřebuju potvrzení od dr do školky(součástí přihlášky) musím tam jít i s malou, nebo stačí tam donést přihlášku a ona ji vyplní podle záznamů v kartě?
Děkuji
Bez dítěte, měla by to udělat na počkaní, my to tak měli, zaplatila jsem a šla, vša za 10minut.
Já bya také bez malý…oni se doktoři zdržovat s prohlídkou nebudou ![]()
Ja malou s sebou mela…ale cely vyrizovani probihalo jen mezi dverma…co chcete? papir do skolky…dejte 200..nashle ![]()
Ja bez ditete, ale znam doktorky, ktere si chteji udelat carku a dite videt
Byli jsme dnes a bez dítěte. Vyplnila to sestra podle karty. Záležitost na 5minut. a u nás teda 50Kč ![]()
Bez prcka, dala razítko „zdravotně způsobilý“, napsala řádně očkován a šmitec…
@mikitaa Vase doktorka za to chtela 200czk, tak s tim jsem se nesetkala, mi neplatili nic
Tak já byla zrovna dneska, šla jsem tam se starší dcerkou a vzala rovnou potvrzení do školky pro mladší, paní doktorka vypsala a u nás teda zadarmo. ![]()
@janik73 píše:
@mikitaa Vase doktorka za to chtela 200czk, tak s tim jsem se nesetkala, mi neplatili nic
jo ja neplatila nic na gynde kdyz sem byla tehotna a mela sem luxusni servis..tak si to musim zaplatit jinde…doktorka by nejradej uctovala i za telefon kdyz ji volam ![]()
@mikitaa no tak to je dost drsne, to u nas jsem platila akorat za ockovani…
Taky jsem byla, koukla mu do krku, ukázala obrázky, který nezná a zacálovala jsem 400..
@terdule píše:
Taky jsem byla, koukla mu do krku, ukázala obrázky, který nezná a zacálovala jsem 400..
Fakt jo
. Tak ta naše taky nic nechtěla, ani jí vidět ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.