Přihláška do MŠ - potvrzení lékaře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9093
15.4.25 18:18
@Dahlia0409 píše: Více

My jsme taky loni nesli přihlášku na SŠ osobně k dětské.
Nestíhala hned. Myslím za týden to manžel vyzvedával.
Ani by nás nenapadlo, že ji budeme obtěžovat dotazem, ať to řeší emailem. Ale tak můžou tomu přizpůsobit cenu. To by asi bylo prskání.
Dcera loni před brigádou musela k jejich podnikovému lékaři a nesla mu formulář firmy, kde měla nastoupit. Tak to prostě je. Letos nás ji to přes brigádou taky čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
@Andyss píše: Více

Jak u koho asi. Někteří odpovídají na mail, někteří dělají konzultace po telefonu. :nevim: třeba kolikrát nechápu proč si nemůžou posílat výsledky vyšetření :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11862

@Dahlia0409 to nepsali na stránkách školky? U nás to tam mají vyvěšené celý rok co je potřeba přinést k zápisu. Jen pak když už ví datum zápisu tak to tam ještě zdůrazní mezi aktualitami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16437
15.4.25 18:21
@Vladusxx píše: Více

Ano, psali, proto už to vím, když jsem procházela školky kolem, co vše je potřeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
15.4.25 18:24

Me překvapuje, jak vám ta byrokracie přijde normální. Me to tedy velmi vadi a dela mi to těžkosti. Musim zajistit, kdo me zastoupí v práci, nebo doma. Ne každý má podmínky, ze ma volno, jak se mu zachce. Nebo pokud nepracuji, tak tam táhnu dite. Do auta/ busu. Jedu 30-40 minut tam. Hledám parkování (když jsem autem). Za me je lékař vždy na 2 hodiny.
A razítko? Jako co je na něm tak magického? V době elektronického podpisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
15.4.25 18:24

Já bych se tedy spíš ptala školky / zřizovatele, zda mohu podat kopii. Teoreticky pokud lékařka má elektronicky podpis a razítko, tak by to nemusel být problém. Platbu za potvrzení asi uhradíš lékařce na účet předpokládám.
U nás bere pouze hotovost, takže už to by byl problém.

• Citovat
  • Upravit
77136
15.4.25 18:26
@TaLucie píše: Více

však to dej lékařům příkazem :mrgreen:
nedávají ani potvrzení do školy, že je dítě nemocné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
15.4.25 18:27
@Kelsey1 píše: Více

Proc? K doktorce dojizdime 80km, ona to vi, takže nevidim duvod, co na tom je trapného :think: Sama od sebe nam mailem posílá zadanky, pokud nepotrebuje ditko predem videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
15.4.25 18:30
@stinga píše: Více

No, ciste pragmaticky, pochybuju, ze ta osovni navsteva bude rychlejší, než ten mail. A třeba nase doktorka s rim problém nemá, klidne posle mailem vse, k cemu netřeba vidět dítě. A stejně tak ja ji posilam mailem zpravy od jinych doktorů. Ale je to samozřejmě ciste její rozhodnutí, ze je ochotná to delat. A tedy i jeden z důvodů, proč jsme ji po prestehovani nezmenili, protože je proste fajn a da se s ni na spouste veci domluvit.

Příspěvek upraven 15.04.25 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
15.4.25 18:31

@TaLucie Tak já zase přihlášky do školky, školy a na tábory ( ty jsou na 2 roky ) nepotřebuji tak často. Ty tábory dělám při prevenci.
Tedy přihlášku do školky jsem řešila, na střední školu si to řeší dítě už samo.
Jo 2 hodiny jsou opruz. Já to tam někdy hodila a někdy vyzvedla, nečekala jsem tam … Ale 1× za život to zvládnu. Naše doktorka tam 1 X týdně je do 18.30 hodin, tak si dovolenou kvůli tomu brát nemísím.

Spíš bych se ptala zřizovatele, zda kopie přihlášky nebude vadit, zda vyžaduje originál.

Příspěvek upraven 15.04.25 v 18:33

• Citovat
  • Upravit
77136
15.4.25 18:33
@j.a.n.i1 píše: Více

když je školák nemocný a jde k lékaři, doktorka mu dá léky a rodičům poučení o léčbě, razítko do žákovské mu nedá - otázka dvou vteřin, ale ne, lékaři za to nejsou placení, nikdo jim to nemůže poručit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
15.4.25 18:34
@stinga píše: Více

A ja snad pisu, ze jim to chci poroucet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77136
@j.a.n.i1 píše: Více

ano, přesně, je to na ochotě vaší doktorky, ale když to jiná dělat nechce, nelze ji donutit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123

@j.a.n.i1 Tak ji to pošli poštou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
101871
15.4.25 18:35
@Snopy123 píše: Více

A proc by ji to měla posilat postou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin