Přihláška do MŠ - potvrzení lékaře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9093
15.4.25 17:49

Stížnosti ke zřizovateli školky a lékařům, ať si propojí přihlášky elektronicky a na platbu hodí platbu on-line. Tady na EM jsou úplně liché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.4.25 17:51
@Kelsey1 píše: Více

To ani není stížnost, spíš jako dotaz, jestli už to nějak funguje a možná takové povzdechnutí a potvrzení si, že ne, stále to nefunguje. No tak snad za pár let. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
15.4.25 17:52

Vždyť je to na 5 minut času. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
15.4.25 17:52
@Andyss píše: Více

Co se zeptat konkrétní lékařky, jestli vezme podklady na potvrzení e-mailem a bude ochotná, že je vytiskne?
Tady nikdo za doktorku mluvit neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.4.25 17:54
@Atisia píše: Více

Tak nemáme doktora úplně za rohem.. v naší městské části jsme nesehnali, takže je to spíš půl hodina času, musím tam dojet autem, ale o to úplně nejde. Jde o princip, že pokrok stále nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.4.25 17:55

Vždyť píšu, že jsem jim poslala e-mail. Teď čekám na odpověď. Ale počítám s tím, že mě pošlou do háje. No ale nezkusíš, nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
15.4.25 17:56

Mi by bylo trapně, abych se vůbec na tohle zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
15.4.25 17:56

Tak si pro potvrzení nechoď :mrgreen:, když je to tak strašný problém. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
15.4.25 17:57

Mě taky. :roll:

Nad některými lidmi zůstává rozum stát. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16437
15.4.25 17:58

Jako že ti mailem pošle i to razítko, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
15.4.25 18:05
@Dahlia0409 píše: Více

Může mít elektronicky. Komunikovala jsem se soudním překladatelem. On posílá dokumenty elektronicky a má tam opravdu razítko, podpis elektricky. Akorát jsem šla na poštu a musela jsem si to nechat přes ně vytisknout jaksi přes czechpoit. Což si myslím, že se na přihlášku do školky neoplatí. Protože by platila potvrzení od dětské. To nevím, kolik teď stojí a pokud by to potřebovala oficiálně vytištěné, za to se taky platí. To je výhodnější jedna cesta k dětské :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.4.25 18:05

A kdyz to otocim, to je takovy problem poslat jeden e-mail? Z lenosti vznika pokrok, zeny. Ano, i razitko se da poslat v kopii. Staci kopie ostatnich dokladu, tak proc ne potvrzeni od doktora? Ale proc by to meli pacientum usnadnovat, kdyz tam vsichni ochotne naklusou jak ovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77136
15.4.25 18:09

ta doktorka ale není placena od toho, aby tiskla tvůj email, potvrzovala to, skenovala a zase ti to posílala,
a i za potvrzení, kdy tam dojdeš fyzicky se platí, takže jo, může ti to možná všechno udělat, ale nediv se, když to těžce zaplatíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16437
15.4.25 18:12

Právě, taky jsem čekala, že bude potvrzení potřeba, až dítě opravdu přijmou. Ale holt k dr zajdu, nohy mi neupadnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77136
15.4.25 18:18

a ještě, jak poslat jeden e-mail, ta doktorka má v evidenci stovky dětí, tak když bude posílat stovky e-mailů, tak už jí asi ani nezbyde čas léčit,
a ten argument, že k doktorce všichni ochotně naklušou jak ovce - však je svobodná volba lékaře, sama píšeš, že jsi v místě bydliště dětskou nenašla, tak si najdi takovou, která ti vše pošle e-mailem :nevim: kde teda vidíš problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin