Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Stížnosti ke zřizovateli školky a lékařům, ať si propojí přihlášky elektronicky a na platbu hodí platbu on-line. Tady na EM jsou úplně liché.
@Kelsey1 píše: Více
To ani není stížnost, spíš jako dotaz, jestli už to nějak funguje a možná takové povzdechnutí a potvrzení si, že ne, stále to nefunguje. No tak snad za pár let. ![]()
@Andyss píše: Více
Co se zeptat konkrétní lékařky, jestli vezme podklady na potvrzení e-mailem a bude ochotná, že je vytiskne?
Tady nikdo za doktorku mluvit neumí.
@Atisia píše: Více
Tak nemáme doktora úplně za rohem.. v naší městské části jsme nesehnali, takže je to spíš půl hodina času, musím tam dojet autem, ale o to úplně nejde. Jde o princip, že pokrok stále nula.
Vždyť píšu, že jsem jim poslala e-mail. Teď čekám na odpověď. Ale počítám s tím, že mě pošlou do háje. No ale nezkusíš, nevíš.
Tak si pro potvrzení nechoď
, když je to tak strašný problém. ![]()
Jako že ti mailem pošle i to razítko, ne? ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Může mít elektronicky. Komunikovala jsem se soudním překladatelem. On posílá dokumenty elektronicky a má tam opravdu razítko, podpis elektricky. Akorát jsem šla na poštu a musela jsem si to nechat přes ně vytisknout jaksi přes czechpoit. Což si myslím, že se na přihlášku do školky neoplatí. Protože by platila potvrzení od dětské. To nevím, kolik teď stojí a pokud by to potřebovala oficiálně vytištěné, za to se taky platí. To je výhodnější jedna cesta k dětské
.
A kdyz to otocim, to je takovy problem poslat jeden e-mail? Z lenosti vznika pokrok, zeny. Ano, i razitko se da poslat v kopii. Staci kopie ostatnich dokladu, tak proc ne potvrzeni od doktora? Ale proc by to meli pacientum usnadnovat, kdyz tam vsichni ochotne naklusou jak ovce.
ta doktorka ale není placena od toho, aby tiskla tvůj email, potvrzovala to, skenovala a zase ti to posílala,
a i za potvrzení, kdy tam dojdeš fyzicky se platí, takže jo, může ti to možná všechno udělat, ale nediv se, když to těžce zaplatíš
Právě, taky jsem čekala, že bude potvrzení potřeba, až dítě opravdu přijmou. Ale holt k dr zajdu, nohy mi neupadnou ![]()
a ještě, jak poslat jeden e-mail, ta doktorka má v evidenci stovky dětí, tak když bude posílat stovky e-mailů, tak už jí asi ani nezbyde čas léčit,
a ten argument, že k doktorce všichni ochotně naklušou jak ovce - však je svobodná volba lékaře, sama píšeš, že jsi v místě bydliště dětskou nenašla, tak si najdi takovou, která ti vše pošle e-mailem
kde teda vidíš problém?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.