Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, chtěla bych se zeptat maminek dětí, které chodí do mateřské školky v Ostravě-Svinově(Evžena Rošického), co říkáte na školku a jste spokojené? Chtěla bych zapsat syna do této školky, nemůžu nikde na internetu ani na jejich webokách najít termín zápisu do této mateřské školy. Nejlepší asi bude si tam zajít osobně. Termíny zápisu Porubských školek jsou 20.března ale ty svinovské termíny najít je velký problém… ![]()
Ahoj, jsem ze Svinova a právě mám před sebou Svinovský hlasatel, kde o tom píšou ![]()
Cituji:
Zádosti o přijetí přihlášky k předškolnímu vzdělávání budou vydávány dne 22.5.2013 v době od 7 do 16 hodin na všech odloučených pracovištích MŠ - Bílovecká 303/26, Polanecká 92/7 a Rošického 1082/22. Odevzdat vyplněné tiskopisy, doplněné v souladu se Zákonem o ochraně veřejného zdraví, Tj. lékařskou zprávu o způsobilosti dítěte k docházce do předškolního zařízení (potvrzení na přihlášce k předškolnímu vzdělávání), bude možné ve čtvrtek 30.5.2013 v době od 7 do 16.30 hod v kanceláři ředitelství ZŠ a MŠ Ostrava -Svinov p. o. Bílovecká 10/7.
Doufám, že jsem pomohla, nás to čeká až příští rok, takže osobní zkušenost nemám.
Děkuji za odpověď
, ve svinovských novinách jsem to pak už našla taky, přímo jsem to vyhlížela:-)…ale děkuji
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.