MŠ Praha 5 - kterou zvolit?

Anonymní
14.3.13 15:28

MŠ Praha 5

Zdravím, sháním jakékoliv reference na mateřské školy na Praze 5. Měli bychom se tam stěhovat, ale vůbec nevím, kterou preferovat. Děkuji všem za případné příspěvky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4029
14.3.13 15:59
Praha 5 je velká - kam přesně?
@Anonymní píše:
Zdravím, sháním jakékoliv reference na mateřské školy na Praze 5. Měli bychom se tam stěhovat, ale vůbec nevím, kterou preferovat. Děkuji všem za případné příspěvky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.3.13 16:16

MŠ Paletka ve Stodůlkách, zaměřená na výtvarku, super školka, jsem moc spokojená, děti chodí rády…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.13 16:16

Aby to bylo kolem Smíchova, ale ten spíš ne, takže Košíře nevím, co je ještě poblíž? Budu ráda za každou radu:-) hledáme tam i byt, ale nejdřív bych chtěla vybrat tu školku..díky..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.13 16:24

Stodůlky už jsou dost daleko.-( ale škoda, malá výtvarku miluje..

• Citovat
  • Upravit
17
17.3.13 06:43

Také jsme se přestěhovali, a krom toho, že mi dává zabrat sehnat doktory v okolí, vyděsila mě kamarádka, že můžu už shánět taky školku, aby mi malou potom vůbec vzali a to máme ještě dost času. Na 5 je to také se školkama tak hrozné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.13 06:39

Ono je to asi všude stejné se školkami:-( nevíte někdo jaká je školka na Lochkově a Slivenci? http://www.skolaslivenec.cz/materska-skola

• Citovat
  • Upravit
17
16.7.13 07:13

MŠ na Praze 5

Ahoj,
hledala jsem vhodnou školku pro dceru, nastoupila teď do soukromých jesliček, které mají i kousek od Motola otevřenou školku za dobré peníze, mají to nově, ještě jsem nezjišťovala podrobnosti, zatím máme na školku čas, ale na stránkách mají základní info:

http://www.malickov-jesle.cz/…/plzenska-ms,

kdyby to někomu pomohlo. Pro nás jako jistota dobrý. Malá je v jeslích zatím moc spokojená. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20287
20.8.13 12:18

Mateřská škola Slivenec

Ahoj, tak letos se má otevřít nově postavená mateřská školka ve Slivenci, trochu se opozdilo otevření bude asi až nějak v říjnu, teda snad..Má být pro cca 112 dětí, ta původní byla jen pro cca 20 dětí. Syn má prvně do té nové nastoupit, tak jsem sama na to zvědavá. Mateřinka v Lochkově je už pro nás dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
9.1.14 23:01

mateřská škola Lochkov

Aktualizuji toto témě - budeme se stěhovat z Barrandova do Lochkova, byla bych ráda pokud by se někdo ozval jaká je školka v Lochkově, přemýšlím zda zkoušet školky na Barrandově zatím tady mám trvalé bydliště a nebo jít rovnou do Lochkova. Na Barrandově už vím které školky jsou dobré…budu moc ráda pokud se mi někdo ozve díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.1.14 13:01

MS Barrandov

Ahoj, prosim teda o radu, jake skolky na Barrandove jsou dobre? Budem se stehovat do Holyne, tak resim zda Barr nebo Slivenec, pripadne jeste Hlubocepy. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20287
30.1.14 13:13

Ahojky my chodíme do Slivence, školka má cca 112 dětí ve čtyrech třídách, je nová v září r.2013 otevřená, super paní učitelky, vstřícné, děti dělají spoustu aktivit, chodí ven, na různé akce, kroužky. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.1.14 13:19

Diky za odpoved. A to pak planujete i ZS ve Slivenci? Resim totiz, aby syn chodil pak na ZS uz s nejakyma detma co treba zna. Spatne se adaptuje, tak planuji dopredu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20287
30.1.14 13:26

Ano i tu základku, také máme špatno adaptaci je vlastně letos prvně v mš a až po Vánocích si tak nějak zvykl pořádně na svou třídu, ještě nezvládá spojování tříd a jiné p učitelky, ale jinak jsou tam všichni moc hodní, bude se tam teda postupně dodělávat hřiště a herní prvky venku, což nestihli, ale chodí na jiná hřiště u školy nebo přímo ve Slivenci..Synovi je teda již pět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.1.14 14:17

Aha, A vy bydlite primo ve Slivenci? Znate jste nejakou jinou dobrou skolku v okoli. Synovi bude 5 v rijnu. Chodi ted 2. rokem a je tu v pohode. Mala skolicka, jen 28 deti- to mu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin