Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Zdravím, sháním jakékoliv reference na mateřské školy na Praze 5. Měli bychom se tam stěhovat, ale vůbec nevím, kterou preferovat. Děkuji všem za případné příspěvky
MŠ Paletka ve Stodůlkách, zaměřená na výtvarku, super školka, jsem moc spokojená, děti chodí rády…
Aby to bylo kolem Smíchova, ale ten spíš ne, takže Košíře nevím, co je ještě poblíž? Budu ráda za každou radu:-) hledáme tam i byt, ale nejdřív bych chtěla vybrat tu školku..díky..
Stodůlky už jsou dost daleko.-( ale škoda, malá výtvarku miluje..
Také jsme se přestěhovali, a krom toho, že mi dává zabrat sehnat doktory v okolí, vyděsila mě kamarádka, že můžu už shánět taky školku, aby mi malou potom vůbec vzali a to máme ještě dost času. Na 5 je to také se školkama tak hrozné?
Ono je to asi všude stejné se školkami:-( nevíte někdo jaká je školka na Lochkově a Slivenci? http://www.skolaslivenec.cz/materska-skola
Ahoj,
hledala jsem vhodnou školku pro dceru, nastoupila teď do soukromých jesliček, které mají i kousek od Motola otevřenou školku za dobré peníze, mají to nově, ještě jsem nezjišťovala podrobnosti, zatím máme na školku čas, ale na stránkách mají základní info:
http://www.malickov-jesle.cz/…/plzenska-ms,
kdyby to někomu pomohlo. Pro nás jako jistota dobrý. Malá je v jeslích zatím moc spokojená. ![]()
Ahoj, tak letos se má otevřít nově postavená mateřská školka ve Slivenci, trochu se opozdilo otevření bude asi až nějak v říjnu, teda snad..Má být pro cca 112 dětí, ta původní byla jen pro cca 20 dětí. Syn má prvně do té nové nastoupit, tak jsem sama na to zvědavá. Mateřinka v Lochkově je už pro nás dál
Aktualizuji toto témě - budeme se stěhovat z Barrandova do Lochkova, byla bych ráda pokud by se někdo ozval jaká je školka v Lochkově, přemýšlím zda zkoušet školky na Barrandově zatím tady mám trvalé bydliště a nebo jít rovnou do Lochkova. Na Barrandově už vím které školky jsou dobré…budu moc ráda pokud se mi někdo ozve díky
Ahoj, prosim teda o radu, jake skolky na Barrandove jsou dobre? Budem se stehovat do Holyne, tak resim zda Barr nebo Slivenec, pripadne jeste Hlubocepy. Dekuji
Ahojky my chodíme do Slivence, školka má cca 112 dětí ve čtyrech třídách, je nová v září r.2013 otevřená, super paní učitelky, vstřícné, děti dělají spoustu aktivit, chodí ven, na různé akce, kroužky. Lucka
Diky za odpoved. A to pak planujete i ZS ve Slivenci? Resim totiz, aby syn chodil pak na ZS uz s nejakyma detma co treba zna. Spatne se adaptuje, tak planuji dopredu…
Ano i tu základku, také máme špatno adaptaci je vlastně letos prvně v mš a až po Vánocích si tak nějak zvykl pořádně na svou třídu, ještě nezvládá spojování tříd a jiné p učitelky, ale jinak jsou tam všichni moc hodní, bude se tam teda postupně dodělávat hřiště a herní prvky venku, což nestihli, ale chodí na jiná hřiště u školy nebo přímo ve Slivenci..Synovi je teda již pět..
Aha, A vy bydlite primo ve Slivenci? Znate jste nejakou jinou dobrou skolku v okoli. Synovi bude 5 v rijnu. Chodi ted 2. rokem a je tu v pohode. Mala skolicka, jen 28 deti- to mu vyhovuje.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Zdravím, sháním jakékoliv reference na mateřské školy na Praze 5. Měli bychom se tam stěhovat, ale vůbec nevím, kterou preferovat. Děkuji všem za případné příspěvky