MŠ Praha 5 - kterou zvolit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20320
30.1.14 15:04

Jojo ve Slivenci a zde byla dřív také malá mš jen pro 20 dětí, ale to nestačilo a nevešli se tam ostatní, právě že byl dost velký problém slivenecké děti umisťovat jinde, poněvadž máme svůj městský úřad či teda úřad obce a tudiž byl snad i vydán zákaz brát naše děti do okolních mš, neznám osobně žádnou okolo, tak snad se někdo ozve..Tady je snad jedno z kritériíí trvalý pobyt ve Slivenci či poblíž, ale když budou mít místo děti vezmou, možná mš v Lochkově je menší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.1.14 21:22

My budem bydlet v Holyne, ktera spada pod Slivenec. Urcite tam dame prihlasku a strasiho syna ( v rijnu bude mit 5) tam snad vemou urcite. Budu preferovat skolku, kde by me vzali i mladsiho ( 3 bude mit az v prosinci), ale to nevim, jestli ho vubec naka skolka veme. U dost jsem cetla, ze berou jen deti, co dovrsi tri let nejdele v zari, mladsi ne. Ted co bydlime by me ho vzali, ale v Praze to asi bude marny vsude. Nevite jestli berou i mladsi deti? Jsou tam tridy smiseny vekem, nebo rozdeleny dle veku? diky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20320
30.1.14 23:15

Tak já si myslím, že staršího určo a mladšího, jednou se bavili učitelky s hlavní učitelkou, že když je dítě přes den bez plen a zvládá třeba jen se lžící něco samo sníst a být bez maminky tak berou když mají místo i 2,5 leté, dobré si tam možná napsat email když zadáte mateřská škola Slivenec tak stránky najdete, mě nechce emimino pustit s odkazem webovek, třídy jsou dle věku-berušky, myšky, lvíčata a krokodýlci vždy jsou na třídu dvě paní učitelky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.1.14 11:32

Ja jsem stranky uz skoukla, jen jsem si myslela, ze pockam na den otevrenych dveri, pripadne na zapis a optam se tam, ale mozna bude lepsi, kdyz jim napisi rovnou, at vim, jak na tom jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20320
31.1.14 11:43

Asi bych tam také raději napsala, kdyby náhodou malého vzít nechtěli až v těch třech letech, tak aby byla možnost se optat ještě jinde, ale věřím, že to půjde:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.1.14 13:53

Napsali me, ze mame k zapisu prijit, ale ze nevi, jestli me ho vemou, tezko rict, kolik se bude hlasit deti. Tak si ted musim jen hlidat termin zapisu, abych neco neprosvihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20320
31.1.14 14:49

Tak myslím, že staršího vezmou a u toho mladšího..třeba by pak vzali po dovršení tří let to nevím, přeju, aby to vyšlo a když budete chtít můžete dát vědět, jak to dopadlo? Možná zkusitještě jinou mš-Lochkov..-ale nevím, zda je možné se hlásit na více mš?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.1.14 18:41

Prihlasek si dam urcite vic, smi se to. Musim mit jistotu, aby me vzali aspon starsiho nekde. Lochkov uz je trochu z ruky, budem bydlet v Holyni, ale dole az v Prokopaku, takze spis Barrandov, tam je skolek hodne, nevim jeste kterou vyberu. Urco vam dam vedet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20320
31.1.14 18:49

Tak malej by měl být jako už předškolák, ne? Náš je srpnový, ale má odklad ale museli ho vzít poněvadž byl už brán jako předškolák, a ti mají přednost. To je pravda, že je Lochkov už dál, Barrandov je dobrý v tom, že tam je více těch mš, hodně štěstíčka..a děkuji, pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
3.3.14 10:20

Ahoj maminky :) přemýšlíme o stěhování do Slivence, jak se vám tam bydlí? Nebydlíte náhodou někdo na Štěpánce? Děkuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20320
3.3.14 10:32

Ladyalex-ahojky, já zde žiju 10 let, no já jsem spíš panelákový typ, takže bych šla tam, ale jinak si myslím že se to tu zlepšilo, i když se tu zas pořád přistavují domky, ale jsou tu i obchůdky, i když vietnamského typu, ale neni to tak zlé, super řeznictví, pošta, úřad..má tu být i do budoucna lékař, snad i lékárna mhd také fajn..je super, že je postavená nová velká školka.. i vyžití pro děti je zde fajn a k Albertu, Bille, Lidlu na sídliště neni daleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
3.3.14 10:37

Díky moc lucypaja! :) taky se mi tam líbí. Rodiče mám v Lochkově, takže tuhle lokalitu mám ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20320
3.3.14 10:42

Ladyalex-neni zač, jo a super je tu ten Chuchelský lesík:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20320
2.5.14 16:46

Katka Koc-Dobrý den, chtěla sem se optat, jak jste uspěli v mš či jiné? No, myslela jsem si, že budou brát víc nových dětiček, ale co sem slyšela tak snad 20? což teda nic moc, A co mě také nemile překvapilo, že sestra chlapečka od syna z mš, které budou v únoru 3 se také nedostala..tak podávají odvolání a to se říkalo, že sourozenci dětí, co tam již jsou by mohly mít přednost..no je to boj!! Přeji, aby jste se do některé z mš dostali. Pěkné dny Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20320
2.2.19 18:31

Ahojky,ráda bych obnovila diskuzi,už i mladší půjde k zápisu do mš,slyšela jsem od jiných maminek,že se školka ve Slivenci dost změnila,starší tam chodil do 6/2015 co sem koukala znám asi jen čtyři p. učitelky,máte někdo čerstvou zkušenost? Díky Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin