MŠ Troilova x Tuchorazská

164
13.3.13 09:26

MŠ Praha 10 - Troilova x Tuchorazská

Ahoj všem!!! Včera jsme byly s Nelinkou u zápisu a nemůžu se rozhodnout kam nakonec dáme přihlášku. Nemáte tam náhodou někdo dítě? Případně budu moc ráda za jakékoliv rady, připomínky a info o těchto školkách..:-) Předem moc děkuji! H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Liz
2064
13.3.13 09:43

Ahoj my byli včera taky u zápisu v Utulny a Hribsky. Odevzdame prihlasky do obou skolek a budem se modlit, aby ji vzali alespon v jedny. Berou 25 deti a my byli 70ty. Jinak Utulna ma stejnou pani reditelku jako Troilova a na tu jsem slysela samou chvalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.3.13 10:17

Díky za reakci!!! Přihlášky do obou jsem nechtěla dávat, všichni mě straší, že se dává jen jedna a že nás vyřadí nebo nám to minimálně sníží šanci na přijetí… :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
13.3.13 11:07

Ahoj..před dvěma lety tam dcera chodila o prázdninách, protože ta školka do které chodila přes rok neměla prázdninový provoz. Byla jsem moc spokojená, je to tam takové útulné domácí prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.3.13 11:38

Dashiky, diky!!! A malá chodila do Troilovky nebo do Tucharazské???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
13.3.13 12:44

Do troilovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
13.3.13 16:33

Vidíš, já zase co znám lidi kolem co šli k zápisu, tak budou odevzdávat dvě až tři přihlášky aby zvýšili šanci na přijetí :) akorát tam píšou do kterých školek se ještě hlásili, ale kterou preferují nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
21.3.13 11:49

JarmilaS: Strašně moc ti děkuji, přesně něco podobného jsem potřebovala slyšet(tedy číst).. :-) Strašně jsem váhala, manžel mě přesvědčoval abych jí dala do Tuchorazské, protože to máme nad barákem. Ale pořád mi něco říkalo, že bych si měla také něco o školce zjistit. Díky, díky, díky!!! :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
15.1.15 22:27

Dobrý den, zrovna toto téma řeším, protože zápis se blíží a zvažuji školky Tuchorazská, Troilova a Útulná - Vaše děti už tam asi chodí, vzhledem ke stáří diskuze - jste spokojené? A nevíte, jak je to s tím podáním přihlášek do více školek? Slyšela jsem všechny výše uvedené názory - čím víc podání, ním nižší pravděpodobnost přijetí - ale přijde mi to nesmyslné… Podle mě většina maminek podá víc přihlášek, protože zoufale potřebují dítě umístit :-(. Díky moc za info :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
31.1.15 23:08

Tez se rozhoduji mezi temito skolkama, snad nekdo poradi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.2.15 15:33

Zdravím! Tak naše Nelinka nakonec chodí do Troilovky a jsme tam hrozně spokojené. Máme úžasné paní učitelky, paní ředitelka taky moc fajn. Školka je krásná, po rekonstrukci a mají i pěkné veliké hřiště na hraní. Min. 2× do měsíce nějaká akce ve školce (divadlo, klaun, cvičení pejsci, na podzim tam dokonce měli ukázky dravců..)Pro starší děti plavání, keramika, solná jeskyně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.2.15 15:34

Kdyby vás ještě něco zajímalo, tak se klidně zeptejte.. :-) Ale u nás rozhodně Troilova :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
6.3.15 09:08

@helca.du muzu mit dotaz? Davali jste nakonec prihlasku do obou skolek nebo jen do Troilovy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.16 14:19

Ahoj chtěla bych poprosit o vaše zkušenosti se školkami Troilova a Tuchorazská. Jsou tam děti spokojené? Co se vám tam líbí či nelíbí? Děkuji moc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1062
7.4.16 20:43

Syn chodí prvním rokem do Troilovy a jsme spokojení oba. Paní učitelky jsou fajn, syn se do školky těší a jsou na něm vidět veliké pokroky, je znát, že se jim ve školce věnují (barvy, správný úchop tužky nebo štětce apod.) Co se mi nelíbí je to, že se málokdy vidím s jeho učitelkami, abych se na něj zeptala. Vodím ho ráno kolem sedmé a vyzvedávám po 16 hod a to je tam většinou jiná směna, jak jsou ráno a odpoledne sdružení z více tříd do jedné. Jinak spokojenost a doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin