Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem!!! Včera jsme byly s Nelinkou u zápisu a nemůžu se rozhodnout kam nakonec dáme přihlášku. Nemáte tam náhodou někdo dítě? Případně budu moc ráda za jakékoliv rady, připomínky a info o těchto školkách..:-) Předem moc děkuji! H.
Ahoj my byli včera taky u zápisu v Utulny a Hribsky. Odevzdame prihlasky do obou skolek a budem se modlit, aby ji vzali alespon v jedny. Berou 25 deti a my byli 70ty. Jinak Utulna ma stejnou pani reditelku jako Troilova a na tu jsem slysela samou chvalu.
Díky za reakci!!! Přihlášky do obou jsem nechtěla dávat, všichni mě straší, že se dává jen jedna a že nás vyřadí nebo nám to minimálně sníží šanci na přijetí… ![]()
Ahoj..před dvěma lety tam dcera chodila o prázdninách, protože ta školka do které chodila přes rok neměla prázdninový provoz. Byla jsem moc spokojená, je to tam takové útulné domácí prostředí.
Dashiky, diky!!! A malá chodila do Troilovky nebo do Tucharazské???
Vidíš, já zase co znám lidi kolem co šli k zápisu, tak budou odevzdávat dvě až tři přihlášky aby zvýšili šanci na přijetí
akorát tam píšou do kterých školek se ještě hlásili, ale kterou preferují nejvíce.
JarmilaS: Strašně moc ti děkuji, přesně něco podobného jsem potřebovala slyšet(tedy číst)..
Strašně jsem váhala, manžel mě přesvědčoval abych jí dala do Tuchorazské, protože to máme nad barákem. Ale pořád mi něco říkalo, že bych si měla také něco o školce zjistit. Díky, díky, díky!!!
![]()
Dobrý den, zrovna toto téma řeším, protože zápis se blíží a zvažuji školky Tuchorazská, Troilova a Útulná - Vaše děti už tam asi chodí, vzhledem ke stáří diskuze - jste spokojené? A nevíte, jak je to s tím podáním přihlášek do více školek? Slyšela jsem všechny výše uvedené názory - čím víc podání, ním nižší pravděpodobnost přijetí - ale přijde mi to nesmyslné… Podle mě většina maminek podá víc přihlášek, protože zoufale potřebují dítě umístit
. Díky moc za info
.
Zdravím! Tak naše Nelinka nakonec chodí do Troilovky a jsme tam hrozně spokojené. Máme úžasné paní učitelky, paní ředitelka taky moc fajn. Školka je krásná, po rekonstrukci a mají i pěkné veliké hřiště na hraní. Min. 2× do měsíce nějaká akce ve školce (divadlo, klaun, cvičení pejsci, na podzim tam dokonce měli ukázky dravců..)Pro starší děti plavání, keramika, solná jeskyně ![]()
Kdyby vás ještě něco zajímalo, tak se klidně zeptejte..
Ale u nás rozhodně Troilova ![]()
@helca.du muzu mit dotaz? Davali jste nakonec prihlasku do obou skolek nebo jen do Troilovy?
Ahoj chtěla bych poprosit o vaše zkušenosti se školkami Troilova a Tuchorazská. Jsou tam děti spokojené? Co se vám tam líbí či nelíbí? Děkuji moc ![]()
Syn chodí prvním rokem do Troilovy a jsme spokojení oba. Paní učitelky jsou fajn, syn se do školky těší a jsou na něm vidět veliké pokroky, je znát, že se jim ve školce věnují (barvy, správný úchop tužky nebo štětce apod.) Co se mi nelíbí je to, že se málokdy vidím s jeho učitelkami, abych se na něj zeptala. Vodím ho ráno kolem sedmé a vyzvedávám po 16 hod a to je tam většinou jiná směna, jak jsou ráno a odpoledne sdružení z více tříd do jedné. Jinak spokojenost a doporučuji.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.