Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Muj osobni nazor je ten, ze s tebou doma by mu bylo lip v tomto veku
neblazni, takhle maly dite dalsi deti nepotrebuje
@Haninac píše:
Muj osobni nazor je ten, ze s tebou doma by mu bylo lip v tomto vekuneblazni, takhle maly dite dalsi deti nepotrebuje
Nebooooj, já to spíše myslela do budoucna, že jsem chtěla dopředu vědět
My si zatím vyhrajeme spolu dostatečně ![]()
Už tak vím, že to obrečím, jak ho dám do Jesliček na tolik hodin. Já pláču i když si ho naši půjčí na noc v sobotu večer ( pak se učím do školy a hned ráno si pro něj jdu, bydlíme 5 min od sebe).
Ale stejně mi je šílené smutno a derou se mi slzy do očí ![]()
A proč hned do jesliček? Začněte chodit třeba na cvičení kojenců. Já chodím s Filípkem do RC Chaloupka, pro mrňata je to každý pátek od 9 do 10hodin, cena za hodinu je 65Kč, s tím, že po programu můžeš zůstat ještě v herničce
Seznámila jsem se s maminkama se stejně starými dětmi a i Filípek má „společenské vyžití“ ![]()
Syn chodil rok do jesli Budulinek, zcela bez problemu, chodil na cely den, byl hodne spokojeny, pobyt od 7 do 17h, cena celodenni pobyt s jidlem 7,5 tis.Kc,daji se koupit permanentky, deti jsou od 0 do 4 let, nejcasteji od 1 do 3 let, za nas doporucuji.Syn uz chodi 3 mesice do skolky, bez problemu.
@beranek1
Ahoj, můžu se jen zeptat v kolikati syn začal chodit? A jak dlouho „dopředu“ jste ho přihlašovali? Náš malej bude mít dva roky v září a musí někam zastoupit, tak už se rozhlížíme a sbíráme informace od zkušenějších
…
@kemilek začal chodit v 1 roce a 11 měsících. Volala jsem tam někdy o prázdninách, jestli bude volné místo, syn je narozený na konci října a pak nastoupil.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj.
Je zde maminka, co dává mrňouska do Jesliček v Ostravě?
Potřebuji vědět zkušenosti a spokojenost,
od kolika měsíců mohu dát do jesliček,
od kolika do kolika hodin,
cena za měsíc,
a místo, kde zlatíčka dáváte.
Do jesliček jej chci dávat proto, že jsem méně společenská (a konzervativní) a moc se s nikým nebavím, že bych vyhledávala mamky z okolí (mám jen pár svých kamarádek, ale ty děti nemají zatím). Ale mému maličkému ( 4 měs) kontakt odepřít s dětmi nechci.
Na výlety s mužem chceme v létě jezdit, ale tam nebude mít nejspíš prcek kontakt s dětmi. Tak chci, ať si zvykne na děti už od začátku aspoň v Jesličkách, na pár hodin týdně.