Jesličky Ostrava

Anonymní
2.2.13 01:39

Jesličky Ostrava

Ahoj.
Je zde maminka, co dává mrňouska do Jesliček v Ostravě?
Potřebuji vědět zkušenosti a spokojenost,
od kolika měsíců mohu dát do jesliček,
od kolika do kolika hodin,
cena za měsíc,
a místo, kde zlatíčka dáváte.

Do jesliček jej chci dávat proto, že jsem méně společenská (a konzervativní) a moc se s nikým nebavím, že bych vyhledávala mamky z okolí (mám jen pár svých kamarádek, ale ty děti nemají zatím). Ale mému maličkému ( 4 měs) kontakt odepřít s dětmi nechci. :think: Na výlety s mužem chceme v létě jezdit, ale tam nebude mít nejspíš prcek kontakt s dětmi. Tak chci, ať si zvykne na děti už od začátku aspoň v Jesličkách, na pár hodin týdně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5570
2.2.13 02:10

Muj osobni nazor je ten, ze s tebou doma by mu bylo lip v tomto veku 8o neblazni, takhle maly dite dalsi deti nepotrebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.13 02:16
@Haninac píše:
Muj osobni nazor je ten, ze s tebou doma by mu bylo lip v tomto veku 8o neblazni, takhle maly dite dalsi deti nepotrebuje

Nebooooj, já to spíše myslela do budoucna, že jsem chtěla dopředu vědět :andel: :andel: My si zatím vyhrajeme spolu dostatečně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.13 02:19

Už tak vím, že to obrečím, jak ho dám do Jesliček na tolik hodin. Já pláču i když si ho naši půjčí na noc v sobotu večer ( pak se učím do školy a hned ráno si pro něj jdu, bydlíme 5 min od sebe). :srdce: Ale stejně mi je šílené smutno a derou se mi slzy do očí 8o

• Citovat
  • Upravit
3047
2.2.13 08:17

A proč hned do jesliček? Začněte chodit třeba na cvičení kojenců. Já chodím s Filípkem do RC Chaloupka, pro mrňata je to každý pátek od 9 do 10hodin, cena za hodinu je 65Kč, s tím, že po programu můžeš zůstat ještě v herničce :palec: Seznámila jsem se s maminkama se stejně starými dětmi a i Filípek má „společenské vyžití“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11847
2.2.13 11:03

Syn chodil rok do jesli Budulinek, zcela bez problemu, chodil na cely den, byl hodne spokojeny, pobyt od 7 do 17h, cena celodenni pobyt s jidlem 7,5 tis.Kc,daji se koupit permanentky, deti jsou od 0 do 4 let, nejcasteji od 1 do 3 let, za nas doporucuji.Syn uz chodi 3 mesice do skolky, bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
12.5.13 19:41

@beranek1
Ahoj, můžu se jen zeptat v kolikati syn začal chodit? A jak dlouho „dopředu“ jste ho přihlašovali? Náš malej bude mít dva roky v září a musí někam zastoupit, tak už se rozhlížíme a sbíráme informace od zkušenějších :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11847
12.5.13 19:49

@kemilek začal chodit v 1 roce a 11 měsících. Volala jsem tam někdy o prázdninách, jestli bude volné místo, syn je narozený na konci října a pak nastoupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin