Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s MŠ na Družstevní ulici ve Zlíně? Jak byly spokojeny Vaše děti v této školce, jaká je paní ředitelka a jaké jsou paní učitelky? Děkuji za Vaše názory.
Dobrý den, do této školky chodily moje obě děti a můžu říct za ně maximální spokojenost, i paní učitelky/hlavně p. učitelka Dubínka
od zajíčků, dodnes vzpomínáme/
Jitka
Je to starší téma, ale taky mě zajímá, jestli je to dobrá školka. Malý tam nastoupil dnes poprvé. Bylo to všechno takové rychlé. Vběhl do třídy a začal si hrát - to je naštěstí v pohodě. Ale ani nevím, která paní učitelka si ho převzala
. Tak jsem z toho taková nesvá.
Příspěvek upraven 02.09.14 v 09:23
@donaga Malý neměl naštěstí problém jít do třídy. Vletěl tam a hned si začal hrát. Ale prostě mi to mezi těmi dveřmi přišlo takové hrozně rychlé. My neměli žádnou informativní schůzku a ve třídě jsou učitelky dvě. Na nástěnce jsou sice jména, ale já nevím, se kterou učitelkou jsem vlastně mluvila
. Moc informací nemám, tak asi proto jsem z toho taková překvapená. No je to náš první den, jsem nějaká vystresovaná
.
Informační schůzka na družstevní byla mám ten dojem v červnu nebo průběhu prázdnin já tam mám tříletou neteř Nelly Halaštová takže nejspíš s tvým synem chodí do jedné třídy tuším že do myšek mám tam i synivce ten je už předškolák kdyby něco ptej se
@katula9 Aha, tak to už se nic víc asi nedozvím
. Malý byl přijatý po odvolání. Takže na schůzce jsme nebyli. Nevíš co se tam probíralo? Něco důležitého? Asi se vše dozvíme za pochodu. Už jsem i klidnější - včera to bylo fakt takové rychlé a bez žádných informací jsem cítila takovou nejistotu. Syn šel dneska ráno do školky v pohodě a hned se vrhnul mezi děti. Tak snad mu to vydrží
.
To bude dobré paní učitelky jsou moc hodné probíralo se tam akorát co prckové mají mít jinak myslím nic důležitého
@katula9 Tak to není nic až tak důležitého. A máš pravdu, paní učitelky vypadají, že jsou hodné, usměvavé a to je nejdůležitější. Pak se tam dětem bude moc líbit
.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.