Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hodně starších lidí to bude vyslovovat, jak se to píše. S tímto jménem si pamatuji už dávno paní, kdy se opravdu představovala a říkalo se jí Jesika, po česky.
@mado píše:
Hodně starších lidí to bude vyslovovat, jak se to píše. S tímto jménem si pamatuji už dávno paní, kdy se opravdu představovala a říkalo se jí Jesika, po česky.
Myslíš? Řekla bych, že Jessica Fletcherová to jméno dost proslavila právě u starší generace ![]()
@Thomassss znám mraky lidi, kteří vůbec televizi nesleduji, nějaké předpotopni seriály je zdaleka minuly.
Jednu Jessicu znám, ale to je Čechoameričanka, tam je to tak nějak v souladu
jestli nejste cizinci, tak moc nechápu smysl, ale ono se teď dává cokoli, takže divný nebudete.
@mado U starší generace o tom dost pochybuji, ale budiž. Ani tak nevěřím, že by nedokázali správně vyslovit jméno Jessica
Zrovna u tohoto jména, navíc psaném se dvěma ss, je to dost intuitivní ![]()
@Anonymní píše:
@Psylocke myslíš cigáni dávají Jessica?
Možná dávají, ale určitě méně, než třeba Sofinku a Natálku.. ![]()
Tak pokud máš příjmení které není typicky české tak proč ne
Obě zní celkem hezky ale Laura se mě osobně líbí víc
@karkarka Tak toto je názor ![]()
Jsem romka a povětšinou dávají české jména až do teď nez přišel trend jména typu : Alyson, Elizabeth, Carrie apod.
Každopádně mít argument že nějaké jméno nemá dát protože ho dávají Romové je dost hloupý ![]()
@Thomassss píše:
Myslíš? Řekla bych, že Jessica Fletcherová to jméno dost proslavila právě u starší generace
Kdo to je?
Jsem starší generace. ![]()
Otázka je rečnická, jasně že si to vygoogluji. ![]()