Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jessica je jak od cikorek a Laura.. si vždycky vzpomenu na Pažouta ![]()
Ne ja jsem Lucka,(po sobe byvh nedala
) cekame holcicku Lauru ![]()
@Anonymní píše:
Rozhodujeme se mezi jesicou a Laurou. U všech vítězí Jessica. Líbí se vám to jméno? Já jsem pořád na vážkách tak co
Jessica určitě ne…Laura taky ne
Líbí se mi obě jména a Jessicu bych klidně dala, v okolí už jsem se s tím jménem setkala a ne u cikánů.
Zrovna Jessica ne. Ale dcera má zahraniční jméno.
Dej si jméno, které chceš a neřeš to tady.
@Anonymní píše:
Rozhodujeme se mezi jesicou a Laurou. U všech vítězí Jessica. Líbí se vám to jméno? Já jsem pořád na vážkách tak co
Z těchto dvou tedy raději Lauru.
@Anonymní píše:
ne
preferuji pěkná česká jména
a jak vidím ani to neumíš napsat, tak neprzni holce svět od samého začátku
@Thomassss píše:
Vůbec bych se nebála dát jméno Jessica, ačkoliv konkrétně můj šálek kávy to zrovna není. Okolí dítěte/člověka si zvykne na jakékoliv jméno a po čase jim to přijde normální. Navíc, už teď se dost cestuje nebo spousta lidí pracuje online pro mezinárodní firmy a v budoucnu to bude stále běžnější, takže za mě lepší dát raději mezinárodně “čitelné” jméno než českou klasiku s háčky a čárkami.
jen aby se nám ten svět zase nescvrkl na dovolenou u rybniku. Ty dokonce víš jak se bude vyvíjet pracovní trh. Sibila, není to tvé jméno?
@Anonymní píše:
Moje zkušenost - čím hloupější lidi, tím exotičtější jména. To máš prostě Keytlyn, Jesica, Nancy, Majk - ale prostě to vidíš i na těch rodičích. Tak já nevím, čím to je.
@Divná Bára píše:
jen aby se nám ten svět zase nescvrkl na dovolenou u rybniku. Ty dokonce víš jak se bude vyvíjet pracovní trh. Sibila, není to tvé jméno?
Tak pokud budeme muset živořit u rybníka, jméno bude to poslední, co budeme řešit ![]()
@hanka.br. píše:
Moje zkušenost - čím hloupější lidi, tím exotičtější jména. To máš prostě Keytlyn, Jesica, Nancy, Majk - ale prostě to vidíš i na těch rodičích. Tak já nevím, čím to je.
právě tou inteligencí a prostředím kde se pohybují, není to nic složitého
V okoli mam minimalne tri tohoto jmena (Jessica), jen to jsou vsechno fenky jezevcika. Takze to jmeno, byt je hezke, mam spojene s risi zvirat.
Pokud se ptáš, co si budu myslet o holčice, co se mi tak představí, tak bohužel já uslyším - dobrý den, já jsem „Rodičechtělibýtzakaždoucenuzajímaví Nováková“.
Pokud se ptáš, co povím kamarádce/ kolegyni, co mi tak představí miminko v kočárku, tak jí upřímně pogratuluji ke zdravé holčičce.
Já s tím jménem žít nebudu, což neznamená, že si o něm nepomyslím svoje.
Jen si rozmysli, jestli tě zajímají i názory okolí (ale asi jo, když se tu ptáš). Pak by mi jméno z kategorie „však oni si zvyknou“ nepřišlo jako nejlepší volba.