Jessica dali byste ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18668
30.11.22 05:27

Jessica je jak od cikorek a Laura.. si vždycky vzpomenu na Pažouta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15174
30.11.22 05:30

Jessicu dávají převážně Romové. Tak jen do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.11.22 05:33

Ne ja jsem Lucka,(po sobe byvh nedala 8o :zed: ) cekame holcicku Lauru :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.11.22 05:42
@Anonymní píše:
Rozhodujeme se mezi jesicou a Laurou. U všech vítězí Jessica. Líbí se vám to jméno? Já jsem pořád na vážkách tak co ;)

Jessica určitě ne…Laura taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15284
30.11.22 06:04

Líbí se mi obě jména a Jessicu bych klidně dala, v okolí už jsem se s tím jménem setkala a ne u cikánů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.11.22 06:28

Zrovna Jessica ne. Ale dcera má zahraniční jméno.
Dej si jméno, které chceš a neřeš to tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15874
30.11.22 06:53

Jestli bude mít příjmení Balogová, tak je Jessica super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.11.22 06:59
@Anonymní píše:
Rozhodujeme se mezi jesicou a Laurou. U všech vítězí Jessica. Líbí se vám to jméno? Já jsem pořád na vážkách tak co ;)

Z těchto dvou tedy raději Lauru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
30.11.22 07:07
@Anonymní píše:

ne
preferuji pěkná česká jména
a jak vidím ani to neumíš napsat, tak neprzni holce svět od samého začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
30.11.22 07:14
@Thomassss píše:
Vůbec bych se nebála dát jméno Jessica, ačkoliv konkrétně můj šálek kávy to zrovna není. Okolí dítěte/člověka si zvykne na jakékoliv jméno a po čase jim to přijde normální. Navíc, už teď se dost cestuje nebo spousta lidí pracuje online pro mezinárodní firmy a v budoucnu to bude stále běžnější, takže za mě lepší dát raději mezinárodně “čitelné” jméno než českou klasiku s háčky a čárkami.

jen aby se nám ten svět zase nescvrkl na dovolenou u rybniku. Ty dokonce víš jak se bude vyvíjet pracovní trh. Sibila, není to tvé jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
30.11.22 07:21
@Anonymní píše:

Moje zkušenost - čím hloupější lidi, tím exotičtější jména. To máš prostě Keytlyn, Jesica, Nancy, Majk - ale prostě to vidíš i na těch rodičích. Tak já nevím, čím to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
30.11.22 07:25
@Divná Bára píše:
jen aby se nám ten svět zase nescvrkl na dovolenou u rybniku. Ty dokonce víš jak se bude vyvíjet pracovní trh. Sibila, není to tvé jméno?

Tak pokud budeme muset živořit u rybníka, jméno bude to poslední, co budeme řešit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
30.11.22 07:27
@hanka.br. píše:
Moje zkušenost - čím hloupější lidi, tím exotičtější jména. To máš prostě Keytlyn, Jesica, Nancy, Majk - ale prostě to vidíš i na těch rodičích. Tak já nevím, čím to je.

právě tou inteligencí a prostředím kde se pohybují, není to nic složitého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.11.22 07:30

V okoli mam minimalne tri tohoto jmena (Jessica), jen to jsou vsechno fenky jezevcika. Takze to jmeno, byt je hezke, mam spojene s risi zvirat.

• Citovat
  • Upravit
69016
30.11.22 07:43

Pokud se ptáš, co si budu myslet o holčice, co se mi tak představí, tak bohužel já uslyším - dobrý den, já jsem „Rodičechtělibýtzakaždoucenuzajímaví Nováková“.
Pokud se ptáš, co povím kamarádce/ kolegyni, co mi tak představí miminko v kočárku, tak jí upřímně pogratuluji ke zdravé holčičce.
Já s tím jménem žít nebudu, což neznamená, že si o něm nepomyslím svoje.
Jen si rozmysli, jestli tě zajímají i názory okolí (ale asi jo, když se tu ptáš). Pak by mi jméno z kategorie „však oni si zvyknou“ nepřišlo jako nejlepší volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze