Jet se zvýšenou teplotou k moři?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
284
13.7.23 10:44

Jet se zvýšenou teplotou k moři?

Dobrý den maminky,

váhám a jdu si pro radu, zda někdo nezažil a nemá zkušenost. Máme zítra v noci odjíždět autem do Chorvatska a starší dcera má od pondělí rýmu (čirou, ne moc silnou, občas po ránu vysmrká žluté). Dnes ráno mladší dcera to asi koupila od ni, ale zatím bez ucpaného nosu, jen asi 20 x za hodinu pčíkne, ale má zvýšenou teplotu cca 37.5.

Chtěla jsem se zeptat, jestli jste někdo jeli s nalomenými dětmi k moři. Mají být vedra a nejsem si jistá, zda jim to tam spíše pomůže nebo přitíží. Ubytování lze ještě stornovat.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
13.7.23 10:47
@Ajinac píše:
Dobrý den maminky,

váhám a jdu si pro radu, zda někdo nezažil a nemá zkušenost. Máme zítra v noci odjíždět autem do Chorvatska a starší dcera má od pondělí rýmu (čirou, ne moc silnou, občas po ránu vysmrká žluté). Dnes ráno mladší dcera to asi koupila od ni, ale zatím bez ucpaného nosu, jen asi 20 x za hodinu pčíkne, ale má zvýšenou teplotu cca 37.5.

Chtěla jsem se zeptat, jestli jste někdo jeli s nalomenými dětmi k moři. Mají být vedra a nejsem si jistá, zda jim to tam spíše pomůže nebo přitíží. Ubytování lze ještě stornovat.

Děkuji

Odložila bych odjezd o jeden dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
13.7.23 10:53
@Ajinac píše:
Dobrý den maminky,

Děkuji

Zítra v noci bych rozhodně nejela - napsala bych do ubytování, vysvětlila situaci a sdělila, že přijedeme o dva dny později… no a v případě, že by se to do té doby nezlepšilo, poslala bych tatínka se zdravým dítětem samotné.

Se zvýšenou teplotou pro ni bude cesta utrpení, na místě se pak nebude moci koupat, hrát na sluníčku… takže celé o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15112
13.7.23 11:25

@Ajinac Ty znáš svoje děti, jaký mají průběh nemoci, jak snášejí zvýšenou teplotu. Jedno dítě lehne, druhé řádí, jedno za 2-3zdrave, jiné se léčí 14dnu. Obecně rýma a teplota 37,5 není nic závažného, pokud bych si byla jistá, ze nic horšího z toho nebude, jela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7269
13.7.23 11:33
@Ajinac píše:
Dobrý den maminky,

Děkuji

a když stornujete máte možnost jet za týden dva? Pojedete pak? Dostanete dovolenou apod…? S rýmou bych jela ale s teplotou asi nee, a ještě jak má ted 37,5 do večera bude přes 38 aspon u nás by to tak bylo. Jet o dva dny pozdějí bych osobně nejela.. my jezdíme na týden… atak na pět dní by se mi nechtělo… jedině že by šlo posunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
13.7.23 11:40

Moje děti, když mají rýmu, tak v autě bliji. Taková dlouhá cesta není nic moc sama o sobě, natož s rýmou, horší spánek aj. Já osobně bych nejela. Když je možnost stornovat, tak bych já osobně stornovala. Peníze vám tím pádem asi neutečou, jen ten zážitek, ale to se dá vynahradit později. Něco jiného by byla cesta v rámci ČR nebo kousek za hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
13.7.23 11:54

Spíš jde o to, že budete tak dlouho spolu zavření v autě, že na 100 % budete mít celou dovolenou rýmu všichni :mrgreen: a to bude peklo.. Kor jestli jsou to stejné bacily co teď řádily u nás, je to 14 dní a smrkam ještě dnes, v krku mě bolí ráno i večer, první dva dny jsem nemohla nic jak mě to praštilo přes hlavu. A to to děcka měly úplně v pohodě, prostě rýma. Zato když to od nich chytne dospělej, tfuj tfuj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
13.7.23 12:02

Já bych takhle autem asi jela. Jestli má jen tyhle klinický příznaky, tak bych to riskla :think:

• Citovat
  • Upravit
14860
13.7.23 13:04
@Ajinac píše:
Dobrý den maminky,

Děkuji

Skočte si k dr na CRP a poradila bych se s doktorkou. Te zvysene teploty bych se bala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.7.23 13:09

Jak zvládla rýmu posledně? 12 hodin v klimatizovaným autě no :think: tam je to jak s ubytováním? Do 4 let bez odsavacky na vysavač bych byla třeba já v řiti…studený moře, vítr… těžko říct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí