Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte prosím někdo tuto stavebnici doma? Chtěla bych ji koupit synovi (dva a půl roku) k Vánocům a ráda bych věděla, jestli vaše děti stavění baví a taky jestli ty dílky dobře drží pohromadě (měly by držet pouze na základě těch „bodlin“). Za vaše reakce předem děkuji. ![]()
http://www.maxikovy-hracky.cz/…ks-v-krabici
Tuto stavebnici jsem měla jako malá a teď si s ní stále hrají moje děti. Drží dost dobře, občas se jim to nepodaří rozdělat, tak musí maminka.
Kluci mají pár kostek z takovýhle stavebnice ještě po mě, a není špatná. občas si z toho staví zastávky, nebo jim postavím auto..ale my máme celkem málo kostiček, asi tak 50m, jen zbytek. takže většinou mi to tady jenom mimino vysype, a já to každej den sbírám ![]()
@zoy @slavuska1 Díky! Pro mě je to novinka, nepamatuji se, že by existovala za mého dětství (sakra, to už jsem tak stará?
), takže jsem ji právě ještě neviděla „naživo“. Myslíte, že skoro tříleťák by už zvádl skládat? Duplo mu jde v pohodě, nevím, jestli je tohle složitější.
Synovi je 2 a čtvrt a když chce, tak to jde, ale stejně tak to používá jako náklad do vozíku.
@Adrasteia Mně je 28, tak s tím stářím nevím.
@Adrasteia těžko říct, já si to netroufám odhadovat, protože já mám líný děti, kterým všechno motorický jde pozdějc. náš skoro 4 letej sis tím moc nehraje, moc mu to ani nejde, ale on si ani triko sám neumí svléknout. a duplo mu jde taky jak psovi pastva
5 letej to už asi rok spojuje v pohodě. ono jsou líní, a nejlepší hra je, že já stavím, a oni koukají, a pak si s výtovrem hrají ![]()
já ji dostalakdyž jsem byla prcek, je mi 28, takže před 25 lety cca už byla ![]()
@zoy Díky, tak to bude v pohodě, hlavně aby ho to bavilo. Mně je už 35, tak v tom bude zakopaný pes, je to stavebnice pro prcky.
@slavuska1 Díky, malej je právě na jemnou motoriku hodně šikovný, duplo staví sám už od roka a půl, ale zase třeba na koloodrážedlo ho nemůžu dostat. ![]()
Před 25 roky mně už bylo deset, takže mě tato stavebnice jaksi minula.