Ježatá stavebnice Bristle Blocks

3767
27.10.15 14:27

Ježatá stavebnice Bristle Blocks

Máte prosím někdo tuto stavebnici doma? Chtěla bych ji koupit synovi (dva a půl roku) k Vánocům a ráda bych věděla, jestli vaše děti stavění baví a taky jestli ty dílky dobře drží pohromadě (měly by držet pouze na základě těch „bodlin“). Za vaše reakce předem děkuji. :)
 http://www.maxikovy-hracky.cz/…ks-v-krabici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zoy
1495
27.10.15 14:48

Tuto stavebnici jsem měla jako malá a teď si s ní stále hrají moje děti. Drží dost dobře, občas se jim to nepodaří rozdělat, tak musí maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.10.15 14:55

Kluci mají pár kostek z takovýhle stavebnice ještě po mě, a není špatná. občas si z toho staví zastávky, nebo jim postavím auto..ale my máme celkem málo kostiček, asi tak 50m, jen zbytek. takže většinou mi to tady jenom mimino vysype, a já to každej den sbírám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
27.10.15 15:09

@zoy @slavuska1 Díky! Pro mě je to novinka, nepamatuji se, že by existovala za mého dětství (sakra, to už jsem tak stará? :lol: :lol: :mrgreen:), takže jsem ji právě ještě neviděla „naživo“. Myslíte, že skoro tříleťák by už zvádl skládat? Duplo mu jde v pohodě, nevím, jestli je tohle složitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
27.10.15 15:27

Synovi je 2 a čtvrt a když chce, tak to jde, ale stejně tak to používá jako náklad do vozíku.
@Adrasteia Mně je 28, tak s tím stářím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.10.15 15:28

@Adrasteia těžko říct, já si to netroufám odhadovat, protože já mám líný děti, kterým všechno motorický jde pozdějc. náš skoro 4 letej sis tím moc nehraje, moc mu to ani nejde, ale on si ani triko sám neumí svléknout. a duplo mu jde taky jak psovi pastva :lol: 5 letej to už asi rok spojuje v pohodě. ono jsou líní, a nejlepší hra je, že já stavím, a oni koukají, a pak si s výtovrem hrají :)
já ji dostalakdyž jsem byla prcek, je mi 28, takže před 25 lety cca už byla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
27.10.15 15:38

@zoy Díky, tak to bude v pohodě, hlavně aby ho to bavilo. Mně je už 35, tak v tom bude zakopaný pes, je to stavebnice pro prcky.
@slavuska1 Díky, malej je právě na jemnou motoriku hodně šikovný, duplo staví sám už od roka a půl, ale zase třeba na koloodrážedlo ho nemůžu dostat. :roll:
Před 25 roky mně už bylo deset, takže mě tato stavebnice jaksi minula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí