Jezdit do práce 80km?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Můj muž jezdí denně 40 km, většinu po dálnici. Už dva roky. Občas se bojím, ale je zkušený řidič, a jinak se můžu tak leda modlit.
Jinak 15:30 být doma je v pohodě myslím. Jako jo, já vidím ideál, že na plný úvazek pracuje jeden rodič, druhý méně ( a chtěla bych to tak po RD), ale obecně je to normální doba příjezdu domů.
Dvě hodiny denně za volantem je dost. Resp pro mě je dlouhá jedna cesta hodinu. Můj muž je zvyklý, najezdí za den někdy i 150 km.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je na tobě. Pokud to takhle dáváš a zvládáš, pak je to v pohodě. Stát se může kdykoli cokoli.
Ano, vzhledem k dětem bych pořešila dobrou životní a úrazovou pojistku. Ale rodičům bych to neříkala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako bych slysela nasi babicku
Kdyz vam to doma tak vyhovuje, deti nestradaji, tak co 🤷♀️ Mamu poslat slusne do haje..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZanetDM to jezdíš přes Zeletavu a Horky ze? Na Horkach bydlím ![]()
Jezdíme často Horky Jihlava to je jen 30 km a pohoda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas muj muz za praci cestuje. Ja mam praci v miste bydliste, takze zustavame samostatni, prestoze oba mame plny uvazek.
Dulezite je, ze ty a manzel se domluvite. Nazor mamky vyslechni, podekuj, ze se vyjadrila, ale vic resit nepotrebuje, jestlize jste sobestacni a samostatni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Půl čtvrtá je úžasná hodina. Já mám práci v místě bydliště, dopravuju se všude MHD, ale dřív jak o půl páté doma nejsem. A to jsem zaměstnanec. Tedy teď jsem na MD, ale před ní jsem tak chodila. Ale je pravda, že jsem dítě do školky vodila já, takže dřív jak na půl 8 jsem to do práce nestíhala. A po MD budu taky tak chodit, protože druhé dítko do školky budu vodit opět já.
Jako ono pravda je, že při dojíždění je riziko nehody vyšší, ale přece nejsi jediná matka, ktera takhle dojíždí to za prvé. A za druhé to, že dojíždíš, tě horší matkou nedělá. A za třetí nehodu můžeš mít i při cestě do obchodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luckaa85 jo jo jezdím cesta mi nepřijde tak hrozná jedu maximálně 80 a v pohodě žádné předjíždění
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já jezdím denně přes 100km a i po dálnici a v pohodě. Dá se to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zalezi, jak Ty jsi spokojena. Pokud vam to s manzelem a detmi takto vyhovuje, tak klidne dojizdej.
Sama najezdim hodne km rocne a trasu Znojmo - Jihlava moc dobre znam. Vis, ona prave tato silnice je znama tim, ze se na ni kazdym rokem stane nekolik smrtelnych nehod. Ale zabit se muzes i cestou na nakup do Kauflandu… Mamince to nevysvetlis, bude mit o Tebe tak i tak strach i kdyby jsi dojizdela jen 20 km, to mi muzes verit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Teď si Vem, že nám to ve městě trvá stejně dlouho a máme to 8 km.. To je teprve opruz 🤣 😁
2 hodiny tam a 2 hodiny zpět? Co je to za město? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, já v Ostravě jezdila na brigádu, když byly děti malé, 2× týdně, jen do jiného obvodu a trvalo mi to MHD hodinu. Autem ve špičce nebo při opravách to taky bývá výživné. Nakonec když muž dojíždí z Ostravy 40 km, po dálnici, tak to vyjde snad i líp, než kdyby měl práci v místě ( stěhoval se za mnou, ale práci neměnil, proto dojíždí).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZanetDM píše:
Ahoj prosím o radu, máme s manželem firmu a otevřeli jsme novou pobočku 80km od domova. Měli jsme tam zaměstnance ale byl s ním problém tak jsem se nabídla že budu jezdit já. Cesta trvá něco přes hodinu. Máme děti 4 a 7 let manžel je vodí a vyzvedává ze školy/školky asi ve 3 hodiny a já přijíždím v půl 4. A největší problém je moje mamka která mi pořád nadává že kašlu na rodinu a honím si své vlastní ego na úkor rodiny, že se mi něco stane, že může jet někdo naproti mě a nabourat mě, že ona teď nemá klid a je pořád ve stresu, každý den mi volá a říká mi, jak vůbec nemyslím na děti protožesebe denně ohrozuji. Samozdrejme se o děti starám a vše je v pořádku. Po dálnici nejezdím. chtela bych se zeptat máte někdo s tím zkušenosti? Je to opravdu tak hrozný jak říká mamka a mám toho nechat a zamyslet se nad sebou?
Než mi začala pořád volat tak sem byla. v pohodě ale tyhle její slova mě vytáčí a štvou![]()
No tak za prvé já obdivuju každého, kdo jezdí autem..jsi borec!
a jestli jste tak s mužem domluveni a vyhovuje vam to, proč ne! To horší by bylo, kdybys odjížděla rano v 7 a vracela se v 8 večer, že.. Mamka se bojí no..ja budu jednou asi podobně hysterická, to je tím, že jsem neřidič ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit