Jezdíte na nákup do Polska?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ne. My máme Polsko daleko. Ale občas se umíme otočit do Rakouska. To je kousek. Rakušačky zas běžně potkávám u nás na nehtech. Draho je všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme na nakup v polsku, cilene pro maso. Kureci prsa 20 zl, vepr. kyta 16 zl, hovezi zadni 30 zl. Kurz jee 5 kc neco. Pribrali jsme syry, kvetiny… Vyplati se benzin, nafta tolik ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdíme docela pro vše. V polském Kauflandu plný koš (jak trvanlivé věci do zásoby, tak pečivo, ovoce, zelenina apod) v přepočtu na naše za 3 tisíce. Rekonstujeme dům plovoucí podlaha cca 160 Kč za metr apod. Polska IKEA v průměru o 500 Kč levnější - ta samá skříňka. U dražších věcí je ten rozdíl klidně i 3000 Kč (např postel, venkovní set na zahradu). Pro naftu jezdíme jenom do Polska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Drive tak jednou az dvakrat za mesic pro oblibene potraviny a drogerii. Ted casteji kvuli benzinu. Od naseho patecniho tydenniho nakupu v Lidlu tam budeme jezdit nakupovat potraviny kazdy tyden.
Tipuji usporu cca 5000/mesic (velka polozka je u nas benzin kvuli dojizdeni) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj jezdíte nakupovat do Polska a co se tam vyplatí? Děkujemi
Ne nejezdim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jelikož to mám na polské hranice 2 hodiny autem, tak fakt nejezdím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejezdím. Za prvé to mám daleko a za druhé dávám přednost českým potravinám a producentům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano teď jsem začala…benzín o 9Kč mín za litr. Maso levné, sýry tvrdé, lučiny, mazací různé, jogurty, bezlaktozové potraviny neskutečný rozdíl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ne, nejezdím. Pro maso jdu k nám do obchodu pěšky. To samé pro zeleninu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Ne, nejezdím. Pro maso jdu k nám do obchodu pěšky. To samé pro zeleninu.
co mi postavili Lidl 100 metrů od domu chodím taky pěšky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion píše:
co mi postavili Lidl 100 metrů od domu chodím taky pěšky
Mně přijde hrozný nakupovat v cizině, pokud nebydlím u hranic. Bydlet v Hrádku, tak tam dojedu, ale jinak… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit