Ježíšek 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
8.11.12 15:14

Ježíšek 2012

Tak co Ježíšci, už nakupujete? :) My máme zatím jen pro neteř a včera jsme koupili pro malého konečně ten ponk, večer jsme ho složili a strašně nás to zklamalo :( všechna radost je fuč…chtěla bych vidět člověka co s tím měl co dočinění :cert: opravdu nekvalitní odfláklá práce… a ještě nás dopálili…měla jsem stejný vyhléhdnutý na internetu a tam psali jak je vrtačka na baterie a vrtá v obouch směrech…poté jsme stejný ponk našli v hračkářství, tak jsme ho vzali tam…skládáme, odšroubujeme kryt na vrtačce, kde by měli přijít baterie a ejhle, není tam ten plíšek… začli jsme pátrat po internetu a zjistili jsme, že stejná firma dělá dva úplně stejné ponky, za stejnou cenu ale v jednom je prostě vrtačka co vrtá a v druhém je prostě nefunkční… takže ještě vlastně dokupovat funkční vrtačku, takže budeme mít dvě z toho jednu na nic…nu a většina nářadí v takové kvalitě, že se člověk toho bojí chytnout, aby to hned nerozbil :cert: Stalo se vám také někdy, že vás něco příšerně zklamalo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
681
8.11.12 15:21

Tak to jdi vrátit (vyměnit) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.11.12 15:23

A kterou jste koupili??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.11.12 15:28

Nám už taky Ježíšek pomalu začal dávat dárečky do kupy :) Mám pro mrňouse hrající mobil a tv ovladač a kamarády do vany a Lamaze chobotnici, zatím jenom takové drobnosti. A pro slečnu sadu dvou poníků a Barbie mořskou pannu, co jí svítí ocas. A mamka jí šije šaty jako měla Popelka :) To si namalovala Ježíškovi už v dubnu :lol:
Pro manžela v plánu GPS na geocaching a objednané 2 knížky. Nic víc nedostane :D Spíš mám trable s vymýšlením darů pro sebe, popř. pro oba od rodičů. Vždycky si jim řekneme co chceme nebo potřebujeme, aby nekupovali nepotřebné zbytečnosti.

Ponk bych vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
8.11.12 15:40

Tchanovi budou repraky k pocitaci, tchyne drevene tacy na noseni veci do pergoly. Mym rodicum obleceni. A jeste kalendare s malou. Jinak vubec nevim, co pro tu nasi malou, zatim jen motorku. Je ji 15mesicu. Pro pritele mlynek na kavu a nejakou vybornou kavu-nejaky typ?? Ale co pro sebe vuuubec nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.11.12 15:51

My máme pro malého autičko s dálkovým ovládáním od chica, skluzavku s medvídkem pů a mluvící telelefon, ještě zvažuju koupit mluvící vysavač. Dostane toho spoustu od babiček, takže to stačí. Pro maminku kalendář s fotkama a sluchátka na skypování, pro tchýni taktéž kalendář a knížku od oblíbené autorky. Tchán a otec dostanou předplatné epochy, u jednoho to popletli a poslali číslo už v úterý místo od prvního vydání 2013, takže zkažené překvapení. :roll: Pro bráchu tričko z oblíbeného seriálu a kráječ na pizzu. Pro tetu a sestřenku kosmetické balíčku. Strejda dostane nádherný kalendář s krajinkami. Takže všechno už mám vlastně nakoupené, ted to ještě zabalit. S manželem jsme si koupili novou lednici takže k vánocům jen nějakou drobnost, vůbec teda ještě nevím co to bude. :think:

Jinak ponk bych vrátila, mi kupovali k svátku tenhle a je super, má to i funkční vrtačku. http://www.babyveci.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
8.11.12 16:41

Tak my ještě nemáme nic… u nás ježížek nakupuje až na poslední chvíli, ale ráda se nechám insporovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.11.12 22:49

Tak koukám, že většina už máte nakoupené a ti co ne nakoupené tak dárečky alespoň vymyšlené… začínám z toho být nervozní, jak to tak vidím :) dnes u nás ještě byla švagrová a ta už má, kromě jednoho dárku, vše koupeno…už bych se tak taky chtěla mít…tak snad na to taky brzy vlítnem…teď jsme dokupovali ještě autodráhu a velkého plyšáka malému k svátku, který má v listopadu a na Vánoce jsme ještě dokoupili doktorskou sadu v kufříku a vodolepky, ještě asi koupíme nějaké knížky, ty totíž Ondra miluje a nějaké oblečení…víc to nejspíš hrotit nebudem, poněvač ještě dostane od babičky plyšáka krtečka a ještě nějaké překvápko, od švagrové velkou 120ks vláčkodráhu a to ještě nevíme co naloží ježíšek u druhé babičky a dalších 3 tet :) noooo, bude toho hafo…snad to stihne nějak vstřebat :pankac:
Zítra ještě zajet koupit dárek synovci k svátku a neteři k biřmováni......jde mi z toho hlava kolem.....jsme fakt velká rodina :mrgreen:
Vůbec ale netuším co dát mamce a tchýni… manžela napadlo, jak už tady bylo řečeno, nechat udělat kalendář s fotkama, ale co dál??? u těchhle dvou jsem vždy uplně hotová než něco vymyslím…
Vrácení toho ponku by nejspíš neprošlo..manžel ho při smontování rovnou polepoval nálepkama co k tomu byli přiloženy a ta vrtačka není pokazená, to je prostě naschvál…takže to už by asi nevzali…nu co, tak aspoň uvidíme zda to bude mít úspěch a když bude bavit, časem koupíme lepší… máme tenhle http://www.wikyhracky.cz/…im-4704.html
@palapa s tou kávou moc neporadím v těhotenství jsem se naučila pít caro a zůstalo mi to doteď a teď ho doma pijeme všichni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
9.11.12 07:32

@noodies Prosím tě nevíš kde švagrová kupovala tu vláčkodráhu? Neměla by jsi odkaz?
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.11.12 22:35

@Mona.M náhodou vím, protože jsem jí to sama doporučila :D chtěla původně kupovat v pompu, balení v boxu, mělo jich tam byt kolem 90ks, mají je ve vánočním katalogu, ale tam švagrová byla a několikrát tam i volala a pořád je nemají, alespoň tady u nás…tu 120ks jsem našla v letáku makra… začínal ve středu tak tam na ni hned večer po práci jela, nevím kolik jich tam původně měli na prodejně ale když tam byla měli už poslední dvě…na jejich stránkách ji ale nemůžu nikde najít, nevím zda jen se mi to zdá, ale já se na těch makrových stránkách nějak moc neorientuju, tak se zkus mrknout třeba pochodíš lépe :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
10.11.12 06:51

@noodies
Díky tak já se mrknu do obou obchodů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...