Feromony - máte zkušenost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
465
20.10.12 23:36

Feromony - máte zkušenost?

Ahojte. Tohle téma bych ráda otevřela otázkou pro pány i dámy. Máte nějakou zkušenost s využitím feromonů v milostném životě? Jak působily na vašeho partnera/partnerku, působily-li vůbec? Ptám se, protože bych ráda probudila v manželovi takovou tu opravdovou živočišnou touhu a vášeň při milování. Mají feromony vůbec takhle silné účinky?
PS: nechci aby byl nadrženej jako bejk… to bych se ptala ve veterinární poradně na jiný přípravek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
20.10.12 23:43

Kdysi jsem si koupila v sexshopu jakousi voňavku, bohužel výběr ve vůních žádný, takže šílená slaďárna, s mužem to neudělalo nic, stejně tak nějaká ta španělská muška do pití, úplně naprd.
Osobně si myslím, že je to blbost, že mnohem víc než plácat na sebe nějaké voňavky se vyplatí ho trochu připít a vydolovat z něj jeho fantazie, co by chtěl, co by se mu líbilo a apk se je zkusit alespoň částečně zrealizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
20.10.12 23:59

No to je právě ten problém. Tyhle přípravné manévry s připitím už máme za sebou a připadala jsem si jako chudinka, co musí jít na vlastního chlapa přes alkohol. Sama před sebou jsem se cítila blbě. Navíc já ho k sexu nijak nutit nemusím, to on s tím nemá problém, ale chybí tomu jiskra. Takové ty jeho zvláštní oči a zrychlený tep… Prostě už se mi dlouho při milování nesevřelo srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.10.12 00:04

@Krisťa81 já nemyslela připít a pak na to hupsnout, ale připít a vylámat z něj nějak inteligentně, co by se mu líbilo a pak to někdy zrealizovat. Občas by člověk fakt čučel, co by se chlapovi líbilo, ale bojí se to říct nahlas, že by byl třeba za trapáka nebo úchyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
21.10.12 00:14

No tak tohle bych zkusit mohla, ale nevím nevím… On je v těchto věcech strašně upjatý a stydlivý. Nevím, jestli se někdy o sexu baví někde s chlapama, o čemž taky pochybuju, ale když na tohle příjde řeč doma, třeba když se jen tak mazlíme, tak se hned červená a odvádí řeč jinam, nebo mlčí, jakoby neslyšel…a věnuje se tomu, u čeho jsme skončili :lol: Ale je fakt, že když má v sobě tu správnou dávku něčeho ostřejšího, je jak vyměněný a odvážnější. Ale taky pak hned usne. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.10.12 13:35
@Krisťa81 píše:
No tak tohle bych zkusit mohla, ale nevím nevím… On je v těchto věcech strašně upjatý a stydlivý.

no právě, proto je potřeba ho připít a vyrazit z něj nějakou šťavnatou fantazii a pak se hezky připravit a zrealizovat mu ji. Jen abys nebyl překvapená, že bude chtít třeba být otrokem či něco podobně submisivního, ne každý chlap touží být dominantní samec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
21.10.12 21:49

No kurňa, si zrovna říkám, abych na něj nezůstala spíš úžasle čumět a byla pak vůbec něčeho schopná. :mrgreen: No ale jak chce, mu klidně zmaluju zadek na modro. Akorát erotický zážitek z toho mít nebudu… I když… kdo ví, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.12 09:31

AHOJ
mám dotaz, máte někdo vyzkoušeené, nějaka osvědčená značka, nechci parfem jen samotny feromon pro me

• Citovat
  • Upravit
Alena14
11.2.13 16:45

Nevěřila jsem tomu, ale opravdu to funguje jsem už 3 roky bez přítele a zcela náhodou jsem narazila na stránky www. rajrozkose. cz a koupila si jednu lahvičku z sekce feromony… od té doby mám takových nabídek na kávičku nebo na večeři…můžu si vybírat :-)

• Citovat
  • Upravit
1356
11.3.14 08:33

Já jen vím, že jedna kolegině se tím nastříkla v zaměstnání a smrděla na dálku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.4.14 09:24

Tak zatím vím jen o negativní a nefungující zkušenosti, což je škoda :D, tak jestli má jiné zkušenosti sem s nimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.14 15:24

Já feromony zkoušela, ale bez většího úspěchu. Pravda je, že když jsem se navoněla, probíhala setkání s muži v příjemnější atmosféře, ale žádný mi hned nepadal kolem krku. Myslím, že pro muže je nejúčinnějším feromonem hluboký výstřih, dlouhé blond vlasy a velká prsa. Když se k tomu přidá sklenička něčeho ostřejšího, zvedne to ze židle i dědu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
1.7.14 15:35
@Alena14 píše:
Nevěřila jsem tomu, ale opravdu to funguje jsem už 3 roky bez přítele a zcela náhodou jsem narazila na stránky www. rajrozkose. cz a koupila si jednu lahvičku z sekce feromony… od té doby mám takových nabídek na kávičku nebo na večeři…můžu si vybírat :-)

:lol: :lol: :lol: :lol:
To je dobrá reklama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.15 09:37

Feromony nějak nepomáhají, s mužem zkoušíme vše. A musím říct, že opravdu všechno a nejlepší sex, asi mě spusta lidí odsoudí byl po marihuaně. Neděláme to často, ale jednou za půl roku si to dopřejeme, je to paráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.8.16 21:46

Já je nikdy nezkoušela? Je opravdu tak poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí