Paradoxy našeho života

7569
18.10.12 15:13

Paradoxy našeho života

Ahoj,
jen tak na zábavu zakládám toto diskusní téma. :kytka:

Mám ráda v životě paradoxy. Kroutím nad nimi hlavou a zároveň se nad nimi směji.

Co vy, jak jste na tom??
A máte nějakou pěknou paradoxní příhodu?

Za mě jedna : v 14.30 odjely z autobusového nádraží plné autobusy lidí jedním směrem. Stejným směrem jel jeden ve 14.35 - tak jsem do něj sedla. Jela jsem tam sama až na konečnou a ještě cestou přistoupil revizor a kontroloval mě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.10.12 15:23

@Lenka512

co je to za paradox?

• Citovat
  • Upravit
684
18.10.12 15:27

Paradox je, že kdekterá socialne slabsi spoluobcanka má 10 detí, zatímco já nemam ani jedno.

To je paradox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
18.10.12 15:31

Paradox je nečekaná situace, ve které by logicky mělo být všechno jinak. Jako v příkladu od zakladatelky logicky vzato by měl revizor nastoupit tam kde je tisíc lidí protože tam nejspíš narazí na černého pasažéra a né do autobusu s jedním člověkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.12 15:35

Paradox je odsuzovat celý život násilí a pak si najít násilnického muže a ještě mu to trpět

• Citovat
  • Upravit
33916
18.10.12 15:36
@Anonymní píše:
Paradox je, že kdekterá socialne slabsi spoluobcanka má 10 detí, zatímco já nemam ani jedno.To je paradox.
:think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.12 15:40

Paradox je, když jsi zarytý ateista a celý dosavadní život pracuješ pro církev :lol:

• Citovat
  • Upravit
7569
18.10.12 15:42
@evick2 píše:
Paradox je nečekaná situace, ve které by logicky mělo být všechno jinak. Jako v příkladu od zakladatelky logicky vzato by měl revizor nastoupit tam kde je tisíc lidí protože tam nejspíš narazí na černého pasažéra a né do autobusu s jedním člověkem.

díky :hug: - nechtělo se mi to vysvětlovat bezdůvodnému anonymu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69028
18.10.12 15:50

Mně teda revizor přijde nadmíru logickej - co by se mačkal a prodíral narvaným autobusem, když se může v klidu svézt poloprázdným? :-) Já teda v přeplněným buse revizora snad v životě nepotkala.

Paradoxní mi přijde, když dnes a denně tisíce žen vkládají spoustu peněz a energie do antikoncepce, aby pak během pár let ty samé ženy vkládaly ještě více peněz a ještě více energie do toho, aby mohly počít. To není rýpání, jsem jedna z nich a kolikrát jsem se tomu usmívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.10.12 15:58

Mně přijde paradoxní, když se neplodná ženská snaží o dítě, chodí do caru, píchá si hormony, pak se jí zadaří otěhotnět a dítěti pak zjistěj rozštěp patra. Ona jde ve 22.tt z vlastního rozhodnutí na potrat a ještě o tom napíše deníček na emimino 8o :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.10.12 15:59

Pokud se někomu para-Doksy zdají malé, ať příště zvolí třeba para-Bajkal… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.10.12 16:00

Jinak paradoxem je třeba to, že když se někdo devět let připravuje na kancelářskou práci, základní i střední školu končí na samé jedničky - a na stará kolena jediná činnost, kterou je dovoleno mu vykonávat, je obsluha kalicích pecí… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
18.10.12 16:01
@Jura007 píše:
Pokud se někomu para-Doksy zdají malé, ať příště zvolí třeba para-Bajkal… ;)
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.10.12 16:03

@Jura007 „je dovoleno vykonávat“ to zní, jako by ti kancl. práci někdo vyloženě zakazoval vykonávat. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
18.10.12 16:04
@helenkka píše:
Jako vážně?

jo jako vážně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek