Akce Lidl - máte nějaké zážitky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2947
18.10.12 09:43

Akce Lidl- zazitky

Ahoj, tak se pochlubte, jestli mate z dnesni akce v Lidlu nejake pekne zazitky :-D sestra mi psala, ze byla pekna rvacka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14210
18.10.12 09:50

Jo taky jsem byla. Přišla jsem tam asi v 8 hodin, bylo tam snad 100 lidí, že sem se těžko dostávala k něčemu a některé věci už vůbec ani nebyly, třeba fleesová souprava nebo ty rukavice pro malé děti. Takže jsem fofrem hledala bundičky, a to stylem že jsem narazila na správnou velikost, tak šup do koše až se mi podařilo najít tu správnou barvu, tak jsem ostatní vrátila, protože jsem si říkala lepší nějaká než žádná. Nakonec tedy mám 2× bundičku, jedny oteplováky, jedny boty, roláčky a podkolenky. Je mi líto, že jsem k té bundě už nesehnala rukavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
18.10.12 09:50

O co?

edit: aha, už vidím nade mnou.

A to mají to oblečení tak výborné za tak skvělé ceny, že se na to stojí fronty?
Tesco má teď 30% slevy na zimní oblečení.

Příspěvek upraven 18.10.12 v 10:02

• Citovat
  • Upravit
20296
18.10.12 09:52

U nás tentokrát dobrý, větší sada to byla minule na oblečení do deště 8)

Dneska agresivní matky nahradili agresivní důchodci (většina z nich měla papírek s přesnými pokyny a řídila se heslem - bez věcí na seznamu se nevracej). Takže babička co vypadala na umření kolem sebe kopala, ohrožovala okolí svými lokty a podobně - že měl člověk chuť jí to vrátit, což zase při pohledu do její polomrtvé tváře nešlo. Je to tam těžký no.

Ale je fakt, že tolik lidí jako dnes jsem v Lidlu ještě neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
18.10.12 09:54

Tak u nas (HK) to celkem slo. Byla jsem tam pred 8 a vzala si, co chtela (helmu na lyze, rukavice, puncochace, rolaky). Tedy par bund, rukavic a hlavne boty uz byly prebrany, ale kolem obleceni tak max 15 lidi a vsecko ostatni meli. Vetsinou u nas nebyva problem nakoupit jeste po poledni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
18.10.12 09:55

Zimni obleceni pro deti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
18.10.12 09:55

Já celkem v pohodě, ale byla jsem cca v 7.20h. Sehnala jsem všechno, co jsem chtěla. Jen jsem nesháněla boty, a ty se mi zdály probraný
p. s. Praha Hrdlořezy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
18.10.12 09:56
@Aliik píše:
Tak u nas (HK) to celkem slo. Byla jsem tam pred 8 a vzala si, co chtela (helmu na lyze, rukavice, puncochace, rolaky). Tedy par bund, rukavic a hlavne boty uz byly prebrany, ale kolem obleceni tak max 15 lidi a vsecko ostatni meli. Vetsinou u nas nebyva problem nakoupit jeste po poledni ;)

Tak to je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.10.12 09:56

U nás v klidu, všeho dost, lidí snesitelně, kolem osmé. Takže žádný zážitky.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
18.10.12 09:57

Teda ja cekala pretahovani a tak a onk nic :( zase se nezasmeji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
18.10.12 10:00

TAk u nás 4 minuty před otevřením bylo ve frontě 93 ženských a pár chlapů, kteří radši ostali v autě :lol: No a vevnitř pěkný masakr, ty poslední ženské se regálum ani nedostaly, neměly prostě šanci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
18.10.12 10:02

Tak u nás pohoda, byla jsem tam v půl osmé, měli ještě vše, nakonec jsem koupila jen roláky, mikču a chtěla jsem bundu, ale zdála se mi nic moc a navíc ta představa, že ji bude nosit půlka města :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.10.12 10:02
@Baruska2011 píše:
TAk u nás 4 minuty před otevřením bylo ve frontě 93 ženských a pár chlapů, kteří radši ostali v autě :lol: No a vevnitř pěkný masakr, ty poslední ženské se regálum ani nedostaly, neměly prostě šanci :roll:

uf teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
18.10.12 10:03

:roll: :roll: nechápu proč jsou bitky zrovna v lídlu, a ješteutakového oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.10.12 10:05
@petra.lovosice píše: :roll: :roll: nechápu proč jsou bitky zrovna v lídlu, a ješteutakového oblečení

Proč? Protože je to kvalita za rozumnou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí