Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, tak se pochlubte, jestli mate z dnesni akce v Lidlu nejake pekne zazitky
sestra mi psala, ze byla pekna rvacka ![]()
Jo taky jsem byla. Přišla jsem tam asi v 8 hodin, bylo tam snad 100 lidí, že sem se těžko dostávala k něčemu a některé věci už vůbec ani nebyly, třeba fleesová souprava nebo ty rukavice pro malé děti. Takže jsem fofrem hledala bundičky, a to stylem že jsem narazila na správnou velikost, tak šup do koše až se mi podařilo najít tu správnou barvu, tak jsem ostatní vrátila, protože jsem si říkala lepší nějaká než žádná. Nakonec tedy mám 2× bundičku, jedny oteplováky, jedny boty, roláčky a podkolenky. Je mi líto, že jsem k té bundě už nesehnala rukavice.
O co?
edit: aha, už vidím nade mnou.
A to mají to oblečení tak výborné za tak skvělé ceny, že se na to stojí fronty?
Tesco má teď 30% slevy na zimní oblečení.
Příspěvek upraven 18.10.12 v 10:02
U nás tentokrát dobrý, větší sada to byla minule na oblečení do deště ![]()
Dneska agresivní matky nahradili agresivní důchodci (většina z nich měla papírek s přesnými pokyny a řídila se heslem - bez věcí na seznamu se nevracej). Takže babička co vypadala na umření kolem sebe kopala, ohrožovala okolí svými lokty a podobně - že měl člověk chuť jí to vrátit, což zase při pohledu do její polomrtvé tváře nešlo. Je to tam těžký no.
Ale je fakt, že tolik lidí jako dnes jsem v Lidlu ještě neviděla ![]()
Tak u nas (HK) to celkem slo. Byla jsem tam pred 8 a vzala si, co chtela (helmu na lyze, rukavice, puncochace, rolaky). Tedy par bund, rukavic a hlavne boty uz byly prebrany, ale kolem obleceni tak max 15 lidi a vsecko ostatni meli. Vetsinou u nas nebyva problem nakoupit jeste po poledni ![]()
Já celkem v pohodě, ale byla jsem cca v 7.20h. Sehnala jsem všechno, co jsem chtěla. Jen jsem nesháněla boty, a ty se mi zdály probraný
p. s. Praha Hrdlořezy ![]()
@Aliik píše:
Tak u nas (HK) to celkem slo. Byla jsem tam pred 8 a vzala si, co chtela (helmu na lyze, rukavice, puncochace, rolaky). Tedy par bund, rukavic a hlavne boty uz byly prebrany, ale kolem obleceni tak max 15 lidi a vsecko ostatni meli. Vetsinou u nas nebyva problem nakoupit jeste po poledni
Tak to je fajn ![]()
U nás v klidu, všeho dost, lidí snesitelně, kolem osmé. Takže žádný zážitky.-)
Teda ja cekala pretahovani a tak a onk nic
zase se nezasmeji ![]()
TAk u nás 4 minuty před otevřením bylo ve frontě 93 ženských a pár chlapů, kteří radši ostali v autě
No a vevnitř pěkný masakr, ty poslední ženské se regálum ani nedostaly, neměly prostě šanci ![]()
Tak u nás pohoda, byla jsem tam v půl osmé, měli ještě vše, nakonec jsem koupila jen roláky, mikču a chtěla jsem bundu, ale zdála se mi nic moc a navíc ta představa, že ji bude nosit půlka města ![]()
@Baruska2011 píše:
TAk u nás 4 minuty před otevřením bylo ve frontě 93 ženských a pár chlapů, kteří radši ostali v autěNo a vevnitř pěkný masakr, ty poslední ženské se regálum ani nedostaly, neměly prostě šanci
uf teda
nechápu proč jsou bitky zrovna v lídlu, a ješteutakového oblečení
@petra.lovosice píše:![]()
nechápu proč jsou bitky zrovna v lídlu, a ješteutakového oblečení
Proč? Protože je to kvalita za rozumnou cenu?