Něco pro zasmání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1675
5.10.12 11:11

něco pro zasmání

Tak tady tak brouzdám po netu po dlouhé době po revizi, hledám různé články jak na to aby se znova zadařilo a na stránkách kde odpovídá lékař na různé dotazy jsem narazila na tehle dotaz který mě opravdu rozesmál a přemýšlím, jestli tohle opravdu může někdo myslet vážně. tady to je:

Dobrý den, Stal se mi takový dost blbý problém, který mi dělá velké starosti. Jde o to že jsem dostal poluci. Tak od začátku jak to bylo: Poluci jsem měl v 7:30. Ejakulát otírám do kapesníků, jenže obal mi do louže ejakulátu spadl. Položil jsem ho na noční stolek a řekl, že ho uklidím později. Usnul jsem na 45 min a šel jsem si zacvičit. Jenže jsem vzbudil sestru, která si šla půjčit telefon, který jsem měl na nočním stolku, vedle balíčku od ejakulátu. V okamžiku, kdy brala telefon tak vzala i ten balíček a řekla, jestli to může vyhodit, (spíše pytlík od kapesníčků) já zařval ať to někam hodí, to je jedno, že to je špinavý. Řekla to jo a pracovala si na telefonu. Po asi 15-20 minutách telefon vrátila a říkala:,,Fuj od čeho to mám pořád tak olepený a mazlavý ruce?" Otřela si je o kalhoty, a to v místě podbřišku až nohou a zasáhla tím i rozkrok. Pak šla na WC, ale to už po zmíněném otření byly ruce čisté, či na nich případný ejakulát byl zaschlý. Můj dotaz zní: Může v uvedeném případě sestra být oplodněna? Na zaschlé ruce už asi živé spermie nebyly, ale při tom otření, zda se to mohlo nějak dostat přes kalhoty a spodky? Pro informaci ještě jednou časové rozložení případu: 7:30 poluce. 8:17, ale na telefonu bylo 8:23 příchod sestry do pokoje, styk její ruky a stop ejakulátu s její rukou. 8:40, nebo také 8:43 sestra si otírá ruku o kalhoty.(já osobně si myslím, že pokud se ejakulát dostane na ruku, že do 15 -20 min nemůže být v tak dobré kondici, aby se dostal pak přes kalhoty a spodky až do onoho místa. Je jí 11 let, může otěhotnět? A kdyby byla tímto způsobem oplodněna mohl bych skončit za mřížema i když sem sní styk neměl a byla by oplodněna prakticky nevědomky? Mě to přijde jako ne moc pravděpodobné, ale na internetu vidím řadu případů, kde se hovoří oplodnění např. v bazénu, nebo o tom, že ani poškozená neměla pohl. Styk a ani neměla nějaké sex. Aktivity, takže mě tyto příspěvky dosti vyděsily. V období před maturitou, kdy se musím učit mi toto bere čas a náladu, na internetu vidím informace o životnosti spermií na vzduchu od 5 vteřin až po 24 hodin, jaký údaj je tedy správný? Nechci zpochybňovat Vaše informace, ale máte jejich životnost nějak ověřenou, nebo je to informace třeba od někoho, kdo tomu opravdu rozumí? Potřebuji mít teď opravdu pořádek v hlavě a čistý stůl. Mohu se tedy opravdu spolehnout, že z toho nic nebude?
Budu se těšit na případnou odpověď a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
finduska
5.10.12 11:14
:P :P :P :P :P :P
  • Citovat
  • Upravit
13141
5.10.12 11:15

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:
nemůže být v tak dobré kondici, aby se dostal pak přes kalhoty a spodky až do onoho místa.
To by asi pak z toho byl malý Coperfield, ne? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
5.10.12 11:16

A jaka tam byla odpoved??? :-D dost dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947

A jaka tam byla odpoved??? :-D dost dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.12 11:17

:D A ten kluk bude mít maturitu, jo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
5.10.12 11:17

To je masakr :D :D :D :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
1675
5.10.12 11:19

@Markétka Š.V. No právě, bude mít maturitu, no doufejme že nepůjde dál na medicínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926

Jen aby si blbeček se sestrou neužil a pak nevymýšlel báchorky, kterak přes jeho poluci otěhotněla. :roll: Ale snad je fakt jen hloupej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
@Markétka Š.V. píše: :D A ten kluk bude mít maturitu, jo? :D

Asi né, protože se pro samé výčitky svědomí, že nechtíc oplodnil sestru nemůže ani učit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
5.10.12 11:20

Tak ten by se měl léčit :roll: :roll: :roll: :roll: magor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.10.12 11:22
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: