Diskuse pro pobavení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
26.9.12 19:35

DISKUZE PRO POBAVENÍ

HOJKY HOLKY, tak mě napadlo, založit diskuzi jen tak na pobavení, inspirovala jsem tady jednou diskuzí, že je tu nuda. :D, tak aby tady nuda nebyla,,tak jsem se rozhodla založit diskuzi na pobavení, jen tak pro srandu. Piště sem cokoliv vtipného, třeba co jste zažili, nebo co jste provedly svým dětem, nebo třeba i nějaký trapas, nebo cokoliv jinýho, ale vtipnýho :-)?až si já něco vzpomenu, tak taktéž napíšu :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
26.9.12 19:45

:potlesk: :potlesk: :potlesk:
Tohle mě vždy dorazí :mrgreen: :mrgreen:

Baví se dva chlapi v hospodě a ten jeden povídá „Víš, že tě tvoje stará podvádí?“ „Jo vím, schoval jsem se ve skříni a čekal, pak přišel on 190cm, Adonis, pekáč buchet na břiše, svaly z oceli.. No a pak přišla moje stará, nadváha, kozy na břiše, celulitida, dvě prdele“ „A co jsi dělal?“ „Ty hele, já se ti za ní tak styděl“ :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
26.9.12 19:47
@werunkaw123 píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Tohle mě vždy dorazí :mrgreen: :mrgreen:Baví se dva chlapi v hospodě a ten jeden povídá „Víš, že tě tvoje stará podvádí?“ „Jo vím, schoval jsem se ve skříni a čekal, pak přišel on 190cm, Adonis, pekáč buchet na břiše, svaly z oceli.. No a pak přišla moje stará, nadváha, kozy na břiše, celulitida, dvě prdele“ „A co jsi dělal?“ „Ty hele, já se ti za ní tak styděl“ :pankac: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
26.9.12 19:48
@werunkaw123 píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Tohle mě vždy dorazí :mrgreen: :mrgreen:Baví se dva chlapi v hospodě a ten jeden povídá „Víš, že tě tvoje stará podvádí?“ „Jo vím, schoval jsem se ve skříni a čekal, pak přišel on 190cm, Adonis, pekáč buchet na břiše, svaly z oceli.. No a pak přišla moje stará, nadváha, kozy na břiše, celulitida, dvě prdele“ „A co jsi dělal?“ „Ty hele, já se ti za ní tak styděl“ :pankac: :mrgreen:

Tak to se řezu :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419

Dneska jsme s manželem poslali synka do krámu. Šel si pro nanuka a vzhledem k tomu, že je dnes středa a to má paní v krámku vždycky chlebíčky a mi s mužem na ně dostali chuť, tak jsme malýmu řekli, ať vezme nějaký 4 chlebíčky. Ještě jsem mu to asi 3× opakovala a malý protáčel panenky se slovy: „No, jo, vždyť už si mě to řikala.“
Tak jsme si sedli na schody a vyhlíželi syna, ten sice přišel s nanukem, ale místo chlebíčků nesl 4 rohlíky. Tak jsme se ho ptali co to koupil a on na to: „Mě bylo divný, že chcete 4 chleby, že by to bylo nějak moc, tak jsem radši vzal rohlíky.“ :lol:
Tak jsme se vcelku zasmáli a malý se otočil do krámu zpět a tentokrát chlebíčky přinesl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
26.9.12 19:50
@Hellísek píše:
Dneska jsme s manželem poslali synka do krámu. Šel si pro nanuka a vzhledem k tomu, že je dnes středa a to má paní v krámku vždycky chlebíčky a mi s mužem na ně dostali chuť, tak jsme malýmu řekli, ať vezme nějaký 4 chlebíčky. Ještě jsem mu to asi 3× opakovala a malý protáčel panenky se slovy: „No, jo, vždyť už si mě to řikala.“
Tak jsme si sedli na schody a vyhlíželi syna, ten sice přišel s nanukem, ale místo chlebíčků nesl 4 rohlíky. Tak jsme se ho ptali co to koupil a on na to: „Mě bylo divný, že chcete 4 chleby, že by to bylo nějak moc, tak jsem radši vzal rohlíky.“ :lol:
Tak jsme se vcelku zasmáli a malý se otočil do krámu zpět a tentokrát chlebíčky přinesl ;)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.9.12 19:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
26.9.12 19:56

Manžel si o víkendu přivstal s malým. Když jsem se ptala, co měli k snídani, tak se chlubil, že nakrájel rohlík na kolečka a namazat sýrem. Ale malej to prej mslně odstrčil a nechtěl. No a tak mu to manžel z druhý strany namazal marmeládou 8o :mrgreen: a jak to prej krásně zdlábl! Úplná delikatesa :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
26.9.12 19:58
@Nainuva píše:
Manžel si o víkendu přivstal s malým. Když jsem se ptala, co měli k snídani, tak se chlubil, že nakrájel rohlík na kolečka a namazat sýrem. Ale malej to prej mslně odstrčil a nechtěl. No a tak mu to manžel z druhý strany namazal marmeládou 8o :mrgreen: a jak to prej krásně zdlábl! Úplná delikatesa :lol: :lol:
:palec: Třeba to bylo dobrý :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.9.12 19:58

@Nainuva manžel je šikula :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
26.9.12 19:59

Když jsem studovala, tak můj bytnej jedl normálně vánočku se salámem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.9.12 20:01

@Cuarentena 8o ty lidi maj divný chutě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.9.12 20:05

@Cuarentena takže ty jsi ta příčina toho všeho tady jo? :P :mrgreen: Zrovna jsem dohledala proč najednou tolik diskusí pro pobavení :mrgreen: no, ale těch není nikdy dost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
26.9.12 20:12

Konečně oddychová diskuze. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie