Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
http://www.novinky.cz/…etanolu.html
zajimalo by me, jestli je vubec mozne, mit tolik promile. mne to prijde jako blbost
..co myslite?
Tak možné to je… rekordmanem je pán který měl určitě přes 7 a byl schopen řídit…
Taky bych řekla, že je to napsaný ne úplně přesně, vždyť to by snad musela vychlastat celej lihovar, aby toho měla tolik ![]()
Pokud nejsi vyjímečný piják tak ano…rekord v „hladince“ u řidiče je (celosvětově) tuším něco málo přes 11 promile - a to byl schopen ještě řídit. blbě, ale řídit, tzn. hýbat se, něco vidět apod.
kdysi jsme se strašně ožrali na moje 16ctiny
a když jsme to orientačně hodili do takových těch kalkulátorů, co jsou na netu, tak to napsalo, že jsme měli 12 promile (pochopitelně jsou velice nepřesný, ale aspoň nahrubo ti to řekne, že t byla fakt síla). šlo u každýho cca o lahvi absinthu během pár hodin
No, pokud trenujes pravidelne, mozne by to bylo. Navic pokud ji zmerili hned co se nalila..
Tak píšou, že jí to naměřili v dechu a to je docela nepřesmé myslím, stačí myslím, když by si dala frťana těsně před tím měřením… V dechu ti naměří alkohol i když sníš Margotku a ta žádný alkohol neobsahuje…
Buď těch lahví bylo víc nebo to vypila najednou a pak hned volala. Ještěže se jí nic nestalo ![]()
V dechu to může být vysoké dost, dej si panáka vodky a změř se a uvidíš, že budeš mít přes 3 promile ![]()
každopádně ta kocovina musí být šílená ![]()
@Žirafátko píše:
V dechu to může být vysoké dost, dej si panáka vodky a změř se a uvidíš, že budeš mít přes 3 promilekaždopádně ta kocovina musí být šílená
Ona je mladá, ta se ještě srovná dobře, se mnou by týden nic nebylo a další měsíc bych měla mžitky ![]()
@kozisek já jsem stejně stará, ale asi bych pak dlouuuuuho nepila vůbec, fuj ![]()
@Mafina5 píše:
V dechu ti naměří alkohol i když sníš Margotku a ta žádný alkohol neobsahuje…
to jako fakt?
@PjckjsANEBjája píše:
Pokud nejsi vyjímečný piják tak ano…rekord v „hladince“ u řidiče je (celosvětově) tuším něco málo přes 11 promile - a to byl schopen ještě řídit. blbě, ale řídit, tzn. hýbat se, něco vidět apod.kdysi jsme se strašně ožrali na moje 16ctinya když jsme to orientačně hodili do takových těch kalkulátorů, co jsou na netu, tak to napsalo, že jsme měli 12 promile (pochopitelně jsou velice nepřesný, ale aspoň nahrubo ti to řekne, že t byla fakt síla). šlo u každýho cca o lahvi absinthu během pár hodin
v 16ti láhev absintu každej?? To jste přežili?
![]()
@alenka84 píše:
v 16ti láhev absintu každej?? To jste přežili?![]()
byla jen půllitrová
no, přežili. a míchali jsme to s energiťákama. ale my měli a) trénink (což bych vůbec neměla říkat nahlas) a za b) dopili jsme v sobotu asi ve 4 ráno a klasická kocovina dorazila až v pondělí v poledne. do té doby jsme byli furt jen strašně ožralí…
no nic moc zážitek a upřímně říkám, že to nedoporučuju zkoušet ani těm trénovaným