Opilá dívka - 6,4 promile

4989
14.9.12 14:00

opila divka -6,4 promile

http://www.novinky.cz/…etanolu.html
zajimalo by me, jestli je vubec mozne, mit tolik promile. mne to prijde jako blbost :nevim: ..co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101648
14.9.12 14:03

Tak možné to je… rekordmanem je pán který měl určitě přes 7 a byl schopen řídit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.9.12 14:03

Taky bych řekla, že je to napsaný ne úplně přesně, vždyť to by snad musela vychlastat celej lihovar, aby toho měla tolik :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
14.9.12 14:04

Pokud nejsi vyjímečný piják tak ano…rekord v „hladince“ u řidiče je (celosvětově) tuším něco málo přes 11 promile - a to byl schopen ještě řídit. blbě, ale řídit, tzn. hýbat se, něco vidět apod.

kdysi jsme se strašně ožrali na moje 16ctiny :oops: a když jsme to orientačně hodili do takových těch kalkulátorů, co jsou na netu, tak to napsalo, že jsme měli 12 promile (pochopitelně jsou velice nepřesný, ale aspoň nahrubo ti to řekne, že t byla fakt síla). šlo u každýho cca o lahvi absinthu během pár hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
14.9.12 14:04

No, pokud trenujes pravidelne, mozne by to bylo. Navic pokud ji zmerili hned co se nalila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.9.12 14:05

Tak píšou, že jí to naměřili v dechu a to je docela nepřesmé myslím, stačí myslím, když by si dala frťana těsně před tím měřením… V dechu ti naměří alkohol i když sníš Margotku a ta žádný alkohol neobsahuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
14.9.12 14:06

Šikulka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.9.12 14:10

Buď těch lahví bylo víc nebo to vypila najednou a pak hned volala. Ještěže se jí nic nestalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
14.9.12 14:13

V dechu to může být vysoké dost, dej si panáka vodky a změř se a uvidíš, že budeš mít přes 3 promile ;)

každopádně ta kocovina musí být šílená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.9.12 14:20
@Žirafátko píše:
V dechu to může být vysoké dost, dej si panáka vodky a změř se a uvidíš, že budeš mít přes 3 promile ;)každopádně ta kocovina musí být šílená :mrgreen:

Ona je mladá, ta se ještě srovná dobře, se mnou by týden nic nebylo a další měsíc bych měla mžitky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
14.9.12 14:22

@kozisek já jsem stejně stará, ale asi bych pak dlouuuuuho nepila vůbec, fuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.9.12 14:23

Počkej za patnáct let, mám zkušenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.9.12 14:36
@Mafina5 píše:
V dechu ti naměří alkohol i když sníš Margotku a ta žádný alkohol neobsahuje…

to jako fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.9.12 14:45
@PjckjsANEBjája píše:
Pokud nejsi vyjímečný piják tak ano…rekord v „hladince“ u řidiče je (celosvětově) tuším něco málo přes 11 promile - a to byl schopen ještě řídit. blbě, ale řídit, tzn. hýbat se, něco vidět apod.kdysi jsme se strašně ožrali na moje 16ctiny :oops: a když jsme to orientačně hodili do takových těch kalkulátorů, co jsou na netu, tak to napsalo, že jsme měli 12 promile (pochopitelně jsou velice nepřesný, ale aspoň nahrubo ti to řekne, že t byla fakt síla). šlo u každýho cca o lahvi absinthu během pár hodin

v 16ti láhev absintu každej?? To jste přežili? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
14.9.12 14:53
@alenka84 píše:
v 16ti láhev absintu každej?? To jste přežili? 8o 8o

byla jen půllitrová :oops: no, přežili. a míchali jsme to s energiťákama. ale my měli a) trénink (což bych vůbec neměla říkat nahlas) a za b) dopili jsme v sobotu asi ve 4 ráno a klasická kocovina dorazila až v pondělí v poledne. do té doby jsme byli furt jen strašně ožralí…

no nic moc zážitek a upřímně říkám, že to nedoporučuju zkoušet ani těm trénovaným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí