Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já četla asi 3, hodně mi to pomohlo. Po roce manželství jsem měla pocit, že vyletím z kůže a pak jsem se uklidnila. Ale nevím, která je nejlepší, nečetla jsem všechny.
@blorchi píše: Žádná
Njn, taky si myslím, že Plzák je už dost překonaný. Feministkám se z něj musely ježit i chlupy v podpaží a i na mne je to teda dost machistické. Třeba takový Manželská tonutí, to bylo i zfilmovaný a dneska -
![]()
Ale za přečtení rozhodně jeho díla stojej, to ano. Za sebe doporučuji Othelon, to jaksi platí tak nějak pořád ![]()
Mě se líbila Taktika a strategie v lásce. Dostala jsem ji ve 20ti a hodila do kouta, že je to kravina. V 25 jsem ji otevřela a hned přelouskala. Pak diskutovala s manželem, u hodně věcí s ním souhlasil.
@omites píše:
Já četla asi 3, hodně mi to pomohlo. Po roce manželství jsem měla pocit, že vyletím z kůže a pak jsem se uklidnila. Ale nevím, která je nejlepší, nečetla jsem všechny.
můžu vědět které?
@omites Já mám tu taktiku a strategii v lásce taky ráda, četla jsme jí někdy v mládi. Docela mi to tehdy pomohlo, hodně věci jsem pochopila. No a pak poslední dílo Žena a Muž ![]()
Nemyslím si, že je Plzák překonaný. Byl první, kdo napsal celosvětovou učebnici na téma manželství. Byl v tomhle prostě první a dal všemu základ, za to by měl být navždy ceněný. Rozuměl manželskému a partnerskému soužití. Opravdový odborník.
Ty vztahové věci se nemění, lidé žárlí pořád stejně, objevují se pořád ty samé problémy, atd.. Mění se jen doba, ve které žijeme.
Ahoj, která knížka je od Plzáka nejlepší díky?