Kniha od Plzáka

Anonymní
21.8.12 22:06

Kniha od Plzáka

Ahoj, která knížka je od Plzáka nejlepší díky? :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
21.8.12 22:09

Žádná :lol:

• Citovat
  • Upravit
13141
21.8.12 22:16

Já četla asi 3, hodně mi to pomohlo. Po roce manželství jsem měla pocit, že vyletím z kůže a pak jsem se uklidnila. Ale nevím, která je nejlepší, nečetla jsem všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.8.12 22:20
@blorchi píše: Žádná :lol:

Njn, taky si myslím, že Plzák je už dost překonaný. Feministkám se z něj musely ježit i chlupy v podpaží a i na mne je to teda dost machistické. Třeba takový Manželská tonutí, to bylo i zfilmovaný a dneska - :roll: :roll: :roll:
Ale za přečtení rozhodně jeho díla stojej, to ano. Za sebe doporučuji Othelon, to jaksi platí tak nějak pořád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
21.8.12 22:26

Mě se líbila Taktika a strategie v lásce. Dostala jsem ji ve 20ti a hodila do kouta, že je to kravina. V 25 jsem ji otevřela a hned přelouskala. Pak diskutovala s manželem, u hodně věcí s ním souhlasil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112567
21.8.12 23:20
@omites píše:
Já četla asi 3, hodně mi to pomohlo. Po roce manželství jsem měla pocit, že vyletím z kůže a pak jsem se uklidnila. Ale nevím, která je nejlepší, nečetla jsem všechny.

můžu vědět které?

• Citovat
  • Upravit
Anna86
21.8.12 23:36

@omites Já mám tu taktiku a strategii v lásce taky ráda, četla jsme jí někdy v mládi. Docela mi to tehdy pomohlo, hodně věci jsem pochopila. No a pak poslední dílo Žena a Muž :palec:

Nemyslím si, že je Plzák překonaný. Byl první, kdo napsal celosvětovou učebnici na téma manželství. Byl v tomhle prostě první a dal všemu základ, za to by měl být navždy ceněný. Rozuměl manželskému a partnerskému soužití. Opravdový odborník.

Ty vztahové věci se nemění, lidé žárlí pořád stejně, objevují se pořád ty samé problémy, atd.. Mění se jen doba, ve které žijeme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak