Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
trošku pro odlehčení…už jste narazily na tento inzerát?
http://profil.lide.cz/…enez/profil/
Zajímalo by mne, co si myslíte o pisateli ![]()
Podle mě nafoukaný debi,, co si myslí, jak je úžasný a nádherný..jeho řeči o hlouoých obézních kuřačkách, za to bych vraždila. Bude mít nějaký problém.
@Lucili píše:
Mě se to moc líbí
Mně taky…Přechytralý mi přijdou ty ženský ![]()
By me spis zajimalo, ze kdyz je tak super, tak proc je sam.. to bude asi tim ze jeho vysnena asi neexistuje ![]()
Já bych ho chtěla vidět, ale doma bych ho nechtěla. Znám jednoho takovýho (chodí s ním moje kamarádka) a je to děs. Jakoby tohle psal on - chytrý, věrný, bohatý a já nevím co všechno a ženské jsou mistryně světa ![]()
Nabubřelý frajírek, co si o všech myslí, že jsou pod jeho úrověň, blééééé…
@pikola píše:
By me spis zajimalo, ze kdyz je tak super, tak proc je sam.. to bude asi tim ze jeho vysnena asi neexistuje
Protože si právě MYSLÍ, že je super, ale skutečnost asi bude někde jinde…
Sem se pobavila
jediný co mě na tom zaujalo je fait, že ví, co chce. Otázkou zůstává, zda to někdy dostane… Já bych o něj nestála
No - tož dobré to bylo…
Po návratu z fachy mám hned lepší náladu. Aspoň mám hmatatelný důkaz, že nejsem nejblbější v tomto státě, jak by někteří rádi slyšeli z mých úst v pracovní době… ![]()
No ja jelikoz jsem vysoka jako on a i stejne vazim - takze on nebude zadna korba - se prihlasit nemuzu..
Navic doma uz dokonaleho muze mam, na co mit dva
no mozna ze by mi mohl tahat nakupy…
No až se mě někdo zeptá, jestli vím co je to arogance, tak mu pošlu odkaz na jeho profil, to je totiž arogance s lidskou tváří, víceméně tedy bez ní. Jen nechápu že tam není fotka, když je tak nádherný ![]()
Podle mě je to i styl humoru. A fajn je, že rovnou napíše co chce. Lepší než mám rád plavání, procházky noční Prahou, posezení s přáteli ![]()