Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky mate nejake zvlastni / vtipne / nebo trapne historky? neco vazne vtipne co se vam nekdy prihodilo?? klidne anonimne. sedim doma nudim se tak se chci trochu zasmat
klidne taky nake pridam kdyz se nek´do chytnete
ja jich mam na rozdavani hlavne ty trapne ![]()
Sla jsem od holice a rikam si jak to musim mit pekny, kdyz lidi co mne predejdou, se otoci. Na semaforu mi pani rika, ze mam zastrcenou sukni…ja mela dlouho sukni a lem chyceny za silonky, takze jsem od holice sla v podstate s holou prdeli
. Jeste ze ta dobra zena mne na to upozornila, chystala jsem se prejit cely Namesti Miru az na I. P. Pavlova v Praze, kde jsou mraky lidi…
Ještě, když jsem jezdila jako průvodčí jsem si dala na nádru fazolovou polévku na snídani. V polovlmě směny jsem dostala strašné větry vždy, když to na mně přišlo, šla jsem si ulevit na přechodový můstek mezi vozy. když jsem z jednoho vylézala a mávala si rukou u zadku, tak na chodbičce stál chlap četl noviny a povídá jooo větry to je svina.
@zikado píše:
Ještě, když jsem jezdila jako průvodčí jsem si dala na nádru fazolovou polévku na snídani. V polovlmě směny jsem dostala strašné větry vždy, když to na mně přišlo, šla jsem si ulevit na přechodový můstek mezi vozy. když jsem z jednoho vylézala a mávala si rukou u zadku, tak na chodbičce stál chlap četl noviny a povídá jooo větry to je svina.
Já si vzpomněla nedávno na dávný obr trapas… ![]()
Kdysi když sem bydlela u mámy na skoro samotě, tak tam občas otravoval nějaký úchylák, bohužel jsem na něj měla smůlu aj já a nebylo to nic pěknýho v noci na samotě brrr…Ale volaly jsme policajty, kteří to snámi sepsaly a když jsem je šla vyprovodit k autům tak jsem nějak zapomněla, že jsem jen v pantolfích, chodník je skopce je navíc namrzlej. Jak jsem byla ztoho všeho přepadlá tak jsem blbě šlápla ujela mi noha a jak sem se snažila s roztaženejma rukama udržet balanc, abych před nima nehodila držku, tak se mi podařilo vyšetrovatele nechtěně plácnout po zadku
sedla, ale pěkně
zírala jsem na něj jak péro, co bude…naštěstí se vzpamatoval jako první a začal se chechtat, že štěstí, že to viděl jak to bylo, nebo to měl jako sesuální obtěžování při vyšetřování
![]()
@zikado píše:
:mrgreen
: to nemá chybu, řehtala jsem se tu asi minutu, až chlap vylezl z koupelny co se to tu děje ![]()
Tak tohle jsem taky potřebovala, já bohužel nic nemám ale potřebuju si něco přečíst ke zlepšení nálady a celkem se vám to teda daří tak doufám že ještě někdo napíše
jen tak dál ![]()
@Anonymní píše:
Já si vzpomněla nedávno na dávný obr trapas…
Kdysi když sem bydlela u mámy na skoro samotě, tak tam občas otravoval nějaký úchylák, bohužel jsem na něj měla smůlu aj já a nebylo to nic pěknýho v noci na samotě brrr…Ale volaly jsme policajty, kteří to snámi sepsaly a když jsem je šla vyprovodit k autům tak jsem nějak zapomněla, že jsem jen v pantolfích, chodník je skopce je navíc namrzlej. Jak jsem byla ztoho všeho přepadlá tak jsem blbě šlápla ujela mi noha a jak sem se snažila s roztaženejma rukama udržet balanc, abych před nima nehodila držku, tak se mi podařilo vyšetrovatele nechtěně plácnout po zadku![]()
sedla, ale pěkně
![]()
zírala jsem na něj jak péro, co bude…naštěstí se vzpamatoval jako první a začal se chechtat, že štěstí, že to viděl jak to bylo, nebo to měl jako sesuální obtěžování při vyšetřování
![]()
![]()
![]()
mně se stalo něco podobnýho
jsem vojanda a jednou na cvičení jsem seskakovala z Tatry…a jak jsem měla ten batoh na zádech, na palici helmu, na nohách kanady a ta Tatra je dost vysoko, tak jak sem seskočila, tak sem nějak ztratila balanc, a abych nehodila tlamu, tak jsem se snažila to vyrovnávat takovým nízkýcm během dopředu. A jak jsem byla tak „rozběhnutá“ v předklonu, tak jsem se chytla velitele kolem pasu, obličejem přímo mezi nohy
nejde to moc popsat, ale trapně mi bylo dost a všechny spolubojovníky jsem velmi pobavila ![]()
@Hanka1 jooooo dobra nahoda ja nez jsem se odstehovala z CR tak jsem bydlela na vinohradech a na pavlaku se mi stal taky luxusni traps jdu si takhle nesu si takhle se sestrenku nesu ji v naruci a porad si rikam co na me ty lidi tak cumej ( mela jsem dost velky vystrih)??? porad se vsichni otaceli myslela jsem si ze mi to asi nak slusi
moc jsem to neresila no a pak male vypadl dudlik a ja kdyz jsme ho chtela zvedlout tak jsem si vsimla ze ta mala mrska mi stahla asi nak tricko ja si toho nevsimla a trcela mi doslova cela KOZA VEN I S BRADAVKOU
dneska se tomu smeju ale vite jak mi bylo silene trapne!!!
a ty lidi jsou takovi svine ze nic nereknou
@zikado
s prdenim mam taky dobrou sedim si takhle ve skole na prednaskach (studuju vs archeologie, egyptologie,) ale nastesti jen dalkove tak se tam ty lidi moc neznaji ufff no a potrebovala jsem si silene psiknout tak jsem se ani nak nevim proc zatlacila do zidle a jak jsme si nahlas psikla prisel stim i prdik no ale ne prdik ale sileny delo co bylo slyset na celou mistnost!!
a ja jeste abych to nak zakecala tak jsem prohlasila JA TO NEBYLA
![]()
Naší slečnu které je skoro už 5 by jste museli znát aby jste měli návaznost na její prupovídky, které tu v jiných diskuzích baví kamarádky už několik měsíců ale perla z dneška ![]()
Tak dámy, dorazila jsem z „Lindy tábora“. Vlezu za vrata a letí ke mě.
Linda: ahooooj Votine a mamko (tulení pusa)
Já: tak co jak se tu tu líbí
Linda: super žůžo paráda a budu tu ješte tolik (zvedněte ruce do výše očí, obraťte dlaně k sobě a palec dejte na dlaň a uvidíte to co já)
Já: to asi neklapne
Linda: to se uvidí a letí pryč
Potkávám učitelku, předávám párky a kremrole a ptám se jak Linda.
Učitelka: jo pohoda baví nás tady statečně a tlemíme se celí den. je to komik.
Já: koukám na ni a ptám se. Ale?
Učitelka: no povídala jste mi ať si dám pozor na to co říkám a myslela jsem že ji ze školky znám ale ani omylem. Během prvních dvou dnů z každého strašího udělala pitomce. Každého něčím dostala. A když mě řekla že v mém věku bych už mohla přestat věřit na čápy tak jsem šla do kolen.
já: co jste to měli za debatu?
Učitelka: narodila se tu koťátka.
já: dál jsem se radši už neptala ![]()
Je to prostě miláček.
No jo na dráze se dějí věci. Jeden vlakvedoucí byl strašný vtipálek jednou stál u toho starého dvojpatrového vlaku a podával informace cestujícim. Doletěla tam taková splašená důležitá učitelka s celou třídou decek, měl s ní výstup u předešlého vlak a ptá se ho jestli to jede celé do Ostravy. A on odpověděl, že ten spodek toho dvojpatráku zůstavá tady, ale že ten vrch určitě jede a ta učitelka hnala všechny děti i sebe nahoru
@zikado píše:
No jo na dráze se dějí věci. Jeden vlakvedoucí byl strašný vtipálek jednou stál u toho starého dvojpatrového vlaku a podával informace cestujícim. Doletěla tam taková splašená důležitá učitelka s celou třídou decek, měl s ní výstup u předešlého vlak a ptá se ho jestli to jede celé do Ostravy. A on odpověděl, že ten spodek toho dvojpatráku zůstavá tady, ale že ten vrch určitě jede a ta učitelka hnala všechny děti i sebe nahoru
@zikado píše: