Pobavte mě - vtipné, trapné historky sem :D

627
26.7.12 21:59

holky pobavte me ;) vtipne/trapne historky sem :D

Ahoj holky mate nejake zvlastni / vtipne / nebo trapne historky? neco vazne vtipne co se vam nekdy prihodilo?? klidne anonimne. sedim doma nudim se tak se chci trochu zasmat ;) klidne taky nake pridam kdyz se nek´do chytnete :mrgreen: :dance: ja jich mam na rozdavani hlavne ty trapne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
26.7.12 22:04

Sla jsem od holice a rikam si jak to musim mit pekny, kdyz lidi co mne predejdou, se otoci. Na semaforu mi pani rika, ze mam zastrcenou sukni…ja mela dlouho sukni a lem chyceny za silonky, takze jsem od holice sla v podstate s holou prdeli ;-). Jeste ze ta dobra zena mne na to upozornila, chystala jsem se prejit cely Namesti Miru az na I. P. Pavlova v Praze, kde jsou mraky lidi…

• Citovat
  • Upravit
2528
26.7.12 22:09

Ještě, když jsem jezdila jako průvodčí jsem si dala na nádru fazolovou polévku na snídani. V polovlmě směny jsem dostala strašné větry vždy, když to na mně přišlo, šla jsem si ulevit na přechodový můstek mezi vozy. když jsem z jednoho vylézala a mávala si rukou u zadku, tak na chodbičce stál chlap četl noviny a povídá jooo větry to je svina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
26.7.12 22:14
@zikado píše:
Ještě, když jsem jezdila jako průvodčí jsem si dala na nádru fazolovou polévku na snídani. V polovlmě směny jsem dostala strašné větry vždy, když to na mně přišlo, šla jsem si ulevit na přechodový můstek mezi vozy. když jsem z jednoho vylézala a mávala si rukou u zadku, tak na chodbičce stál chlap četl noviny a povídá jooo větry to je svina.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.12 22:15

Já si vzpomněla nedávno na dávný obr trapas… :lol:
Kdysi když sem bydlela u mámy na skoro samotě, tak tam občas otravoval nějaký úchylák, bohužel jsem na něj měla smůlu aj já a nebylo to nic pěknýho v noci na samotě brrr…Ale volaly jsme policajty, kteří to snámi sepsaly a když jsem je šla vyprovodit k autům tak jsem nějak zapomněla, že jsem jen v pantolfích, chodník je skopce je navíc namrzlej. Jak jsem byla ztoho všeho přepadlá tak jsem blbě šlápla ujela mi noha a jak sem se snažila s roztaženejma rukama udržet balanc, abych před nima nehodila držku, tak se mi podařilo vyšetrovatele nechtěně plácnout po zadku :oops: :lol: sedla, ale pěkně :lol: :lol: zírala jsem na něj jak péro, co bude…naštěstí se vzpamatoval jako první a začal se chechtat, že štěstí, že to viděl jak to bylo, nebo to měl jako sesuální obtěžování při vyšetřování :oops: :andel: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2075
26.7.12 22:19
@zikado píše:
Ještě, když jsem jezdila jako průvodčí jsem si dala na nádru fazolovou polévku na snídani. V polovlmě směny jsem dostala strašné větry vždy, když to na mně přišlo, šla jsem si ulevit na přechodový můstek mezi vozy. když jsem z jednoho vylézala a mávala si rukou u zadku, tak na chodbičce stál chlap četl noviny a povídá jooo větry to je svina.

:mrgreen :mrgreen: : to nemá chybu, řehtala jsem se tu asi minutu, až chlap vylezl z koupelny co se to tu děje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
26.7.12 22:20

Tak tohle jsem taky potřebovala, já bohužel nic nemám ale potřebuju si něco přečíst ke zlepšení nálady a celkem se vám to teda daří tak doufám že ještě někdo napíše :mrgreen: jen tak dál :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.12 22:22
@Anonymní píše:
Já si vzpomněla nedávno na dávný obr trapas… :lol:
Kdysi když sem bydlela u mámy na skoro samotě, tak tam občas otravoval nějaký úchylák, bohužel jsem na něj měla smůlu aj já a nebylo to nic pěknýho v noci na samotě brrr…Ale volaly jsme policajty, kteří to snámi sepsaly a když jsem je šla vyprovodit k autům tak jsem nějak zapomněla, že jsem jen v pantolfích, chodník je skopce je navíc namrzlej. Jak jsem byla ztoho všeho přepadlá tak jsem blbě šlápla ujela mi noha a jak sem se snažila s roztaženejma rukama udržet balanc, abych před nima nehodila držku, tak se mi podařilo vyšetrovatele nechtěně plácnout po zadku :oops: :lol: sedla, ale pěkně :lol: :lol: zírala jsem na něj jak péro, co bude…naštěstí se vzpamatoval jako první a začal se chechtat, že štěstí, že to viděl jak to bylo, nebo to měl jako sesuální obtěžování při vyšetřování :oops: :andel: :lol: :lol:

mně se stalo něco podobnýho :mrgreen: jsem vojanda a jednou na cvičení jsem seskakovala z Tatry…a jak jsem měla ten batoh na zádech, na palici helmu, na nohách kanady a ta Tatra je dost vysoko, tak jak sem seskočila, tak sem nějak ztratila balanc, a abych nehodila tlamu, tak jsem se snažila to vyrovnávat takovým nízkýcm během dopředu. A jak jsem byla tak „rozběhnutá“ v předklonu, tak jsem se chytla velitele kolem pasu, obličejem přímo mezi nohy :lol: nejde to moc popsat, ale trapně mi bylo dost a všechny spolubojovníky jsem velmi pobavila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
627
26.7.12 22:28

@Hanka1 jooooo dobra nahoda ja nez jsem se odstehovala z CR tak jsem bydlela na vinohradech a na pavlaku se mi stal taky luxusni traps jdu si takhle nesu si takhle se sestrenku nesu ji v naruci a porad si rikam co na me ty lidi tak cumej ( mela jsem dost velky vystrih)??? porad se vsichni otaceli myslela jsem si ze mi to asi nak slusi :oops: moc jsem to neresila no a pak male vypadl dudlik a ja kdyz jsme ho chtela zvedlout tak jsem si vsimla ze ta mala mrska mi stahla asi nak tricko ja si toho nevsimla a trcela mi doslova cela KOZA VEN I S BRADAVKOU 8o :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dneska se tomu smeju ale vite jak mi bylo silene trapne!!! :mrgreen: a ty lidi jsou takovi svine ze nic nereknou :lol: @zikado :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: s prdenim mam taky dobrou sedim si takhle ve skole na prednaskach (studuju vs archeologie, egyptologie,) ale nastesti jen dalkove tak se tam ty lidi moc neznaji ufff no a potrebovala jsem si silene psiknout tak jsem se ani nak nevim proc zatlacila do zidle a jak jsme si nahlas psikla prisel stim i prdik no ale ne prdik ale sileny delo co bylo slyset na celou mistnost!! :oops: :oops: :oops: :lol: a ja jeste abych to nak zakecala tak jsem prohlasila JA TO NEBYLA :oops: :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
26.7.12 22:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
26.7.12 22:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
26.7.12 22:34

Naší slečnu které je skoro už 5 by jste museli znát aby jste měli návaznost na její prupovídky, které tu v jiných diskuzích baví kamarádky už několik měsíců ale perla z dneška :-)

Tak dámy, dorazila jsem z „Lindy tábora“. Vlezu za vrata a letí ke mě.
Linda: ahooooj Votine a mamko (tulení pusa)
Já: tak co jak se tu tu líbí
Linda: super žůžo paráda a budu tu ješte tolik (zvedněte ruce do výše očí, obraťte dlaně k sobě a palec dejte na dlaň a uvidíte to co já)
Já: to asi neklapne
Linda: to se uvidí a letí pryč

Potkávám učitelku, předávám párky a kremrole a ptám se jak Linda.

Učitelka: jo pohoda baví nás tady statečně a tlemíme se celí den. je to komik.
Já: koukám na ni a ptám se. Ale?
Učitelka: no povídala jste mi ať si dám pozor na to co říkám a myslela jsem že ji ze školky znám ale ani omylem. Během prvních dvou dnů z každého strašího udělala pitomce. Každého něčím dostala. A když mě řekla že v mém věku bych už mohla přestat věřit na čápy tak jsem šla do kolen.
já: co jste to měli za debatu?
Učitelka: narodila se tu koťátka.
já: dál jsem se radši už neptala :-)

Je to prostě miláček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
26.7.12 22:38

No jo na dráze se dějí věci. Jeden vlakvedoucí byl strašný vtipálek jednou stál u toho starého dvojpatrového vlaku a podával informace cestujícim. Doletěla tam taková splašená důležitá učitelka s celou třídou decek, měl s ní výstup u předešlého vlak a ptá se ho jestli to jede celé do Ostravy. A on odpověděl, že ten spodek toho dvojpatráku zůstavá tady, ale že ten vrch určitě jede a ta učitelka hnala všechny děti i sebe nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
26.7.12 22:41
@zikado píše:
No jo na dráze se dějí věci. Jeden vlakvedoucí byl strašný vtipálek jednou stál u toho starého dvojpatrového vlaku a podával informace cestujícim. Doletěla tam taková splašená důležitá učitelka s celou třídou decek, měl s ní výstup u předešlého vlak a ptá se ho jestli to jede celé do Ostravy. A on odpověděl, že ten spodek toho dvojpatráku zůstavá tady, ale že ten vrch určitě jede a ta učitelka hnala všechny děti i sebe nahoru
:lol: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
26.7.12 22:42
@zikado píše:
No jo na dráze se dějí věci. Jeden vlakvedoucí byl strašný vtipálek jednou stál u toho starého dvojpatrového vlaku a podával informace cestujícim. Doletěla tam taková splašená důležitá učitelka s celou třídou decek, měl s ní výstup u předešlého vlak a ptá se ho jestli to jede celé do Ostravy. A on odpověděl, že ten spodek toho dvojpatráku zůstavá tady, ale že ten vrch určitě jede a ta učitelka hnala všechny děti i sebe nahoru
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky