Pobavte mě - vtipné, trapné historky sem :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.2.15 15:29

Trapas - celá nahá pŘed kámošema :D

Kdyz jsem se sla osprchovat, zapomela jsem jsi rucnik. jenze na to jsem prisla az kdyz jsembyla celá mokrá a nahá.. :D tak jsem si potichu-potichu pomaly po spickach plizila na druhe patro pro rucnik. zazvonil prave muj kluk s kamosema. ja jsems e obzrela ze kdo to je.. ale jeden kamos jse na me podival! byla jsem celá naha! o chvili jse na em divali vsichni. kdyz uz jsem byla nahore, zakopla jsem. Hlavu jsem mela otocenou ke schodum. kdyz jsem se chtela rychle postavit, kamos vylezl nahoru a chytil mi obe ruce.. nemohla jsem se postavit. kdyz meli vsichni naladu na vtipkování, prisel druhy kamos nahoru a chytil mi nohy. videli mi zadek -.- :D a odtahli me celou az dolu. tam me otocili hlavou nahoru a zavolali vsem svym kamosum aby se na me sli podivat. po par minutach se tady objevila asi polovina skoly.. kazdy se ze me smal, a smal az me holky zacali lechtat.. hrozne jsem se smala, az jsem si ucurla a všechno vyšlo ven jako fontanka xD muj kluk me odfotil primo jak se smeju a jak to strika ven :D dal to an internet.. i na FB. pak vsichni odesli s mimy fotkami ajeden kamos sel do lednicky pro led, a aso 30 kostek ledu mu polozil na bricho a po celem tele.. ja jsem se skoro zmrzla! kdyz uz vazne vsichni odesli, psotavila sjem se a hrozne mi trebalo na zachod. Ale tata byl na WC.. byl tam hodne dlouho az jsem se nakonec pocurala :D to byl trapas.. a tenhle trapas je opravdový.. hrozne se za to stydím :D

• Citovat
  • Upravit
8.2.15 16:48

Trapas s pšoukáním :D

Já když jedu ze školy, tak si „trochu“ pšoukám :D :oops: jednou muj otec domluvil mé kamarádce Kláře aby šla s námí domu. Když mi to táta oznámil, dostala jsem strach, že jsi pšouknu po cestě. Já když jsi pšoukám, chodím pěšky, prozože když řídí táta, dostavám hrozné větřy :D tak jsem nechtěla, aby to slyšela Klára a aby se o tom nedozvěděl otec. On by to Kláře a kámošum vyslepyčil :D Tak najednou máme vzít Kláru domu. :D Když nastoupíme do auta, zeptám se taťku : Tatí, mužu jít na záchod? neboj bude to jen chvilka. Ale táta říká : Ne, to vydržíš! když přídeme domu, pujdeš na záchod tam. Hrozně jsem se lekla, protože jsi někdy i učurnu, protože neráda jezdím autem :D Tak jedeme a já si musím pšouknout! :mrgreen: :D :D tak jsem to držala v zadku co nejdéle jsem mohla, ale najednou to vyšlo ven! Strašně hlasito :D a Klára jsi myslela, že jsem nechutná a řekla mi : Fuj, ty jsi ale prase! dáváš tady větry jako svině! Táta se zasmál.. Ale já : Já? ne.. to já.. ne. ne ne! tak to Klára řekla celý tříde žejo.. :DJá se dodnes stydím :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
8.2.15 18:02

@ChristmasGirl kristova noho, dítě, ty se musíš hrozně nudit. Kolik ti proboha je? 10? :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
8.2.15 18:02

Oni jsou prázdniny nebo co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.15 17:13

Trapas

Ahoj. Když tady takhle píšete o trapasech, mě napadl jeden, ale vážně hrozný… Do teď jsi ho pamatuju :pankac: Byla jsem na prvním rande s klukem jménem Martin. V ten den jsem rozhodla, že si pújdeme zaplavat :D Jasně, že bylo léto. :roll: Když už jsme tam byli, šli jsme se převléknout. Když jsem otevřela batoh na plavky, našla jsem tam jenom staré plavky, které nosila má matka, a byli mi dost volný. Pořád ze mě padali :D Já jsem si pomyslela :,,Bože, mami!" Bylo mi jasný, že mi je tam dala máma. Nic jinýho jsem tam neměla, tak jsem si je oblíkla. Zvázala jsem to pevně, aby mi nespadli. Když jsem se oblékla, vyšla jsem ven. Kluk mě už čekal. Tak jsme šli plavat :hug: Byli jsme tam neuvěřitelně dlouho. V tu chvíli navrhl :,,Pojďme si dát soutěž, kdo bude nejdéle pod vodou" tak jsme šli. Když jsme skončili, a vylezli z vody, uvědomila jsem si, že mi spadli plavky! Celá rudá jsem si je zvedla… Zázrakem jsme měli druhé rande… A nakonec jsem s ním začala chodit :D Tenhle trapas byl pravdivý.. Vážně! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.15 17:19

Pane bože...

Takový dítě.. PROč NENAPíšEš NĚJAKý ORAVDIVý TRAPAS? Promiňte, píšu rychle, a zapínám jsi CAPS :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
15.3.15 17:24

Tohle se mi teď zdá vtipné, ale v oné době to byla nanejvýš stresující situace. Po porodu mi zůstalo zranění, které negativně ovlivňovalo nervová zakončení v jisté oblasti. nebudu zacházet do detailů, masivní únik stolice v přeplněném hypermarketu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.15 17:46

Chtěla jsem jako mladá nechat své platonické lásce vzkaz ve schránce ale zrovna, předělávali plot a měli tam jen to oplocemí, řekla jsem si že to trochu rozmontuju a zapíchnu to tam at to neuletí…shodila jsem asi 9 metrů oplocení :lol: :lol: a bylo po romantice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1354
15.3.15 17:47

@michi13 ty teda perlíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
15.3.15 17:53
@ŠáruušN píše:
Já se taky přidávám. Já jsem se vdala když jsem ještě dodělávala školu, a vždycky v neděli večer jsem odjížděla vlakem na privát a v pátek se vracela domů za manželem. A tak jsme jednou takhle čekali na nádraží na vlak, manžel mě byl vyprovodit, a ještě byl do odjezdu čas, tak jsme si povídali a nudili se. No a já jsem zcela nepřipravená dostala měsíčky. Dřív než jsem je očekávala, vůbec žádný „premenstruační syndrom“, prostě nic tomu nenaznačovalo. A jak tam tak přešlapujeme, začínám si všímat, že se za námi každý otáčí… Nechápala jsem proč, ale snažila jsem si toho nevšímat. Pak jsem ale pocítila jakési vlhko a začala mít jisté podezření. Nenápadně jsem se ohlédla na svůj zadek, a z toho, co jsem viděla, se mi udělaly mžitky před očima :oops: :D Nechtěla jsem manžela před celým tím publikem rozhodit, tak jsem mu jen řekla, že bych si ještě ráda odskočila na WC, tak šel se mnou. Počkal venku, já jsem vlezla do kabinky a začala zmatkovat… Na mém zadku nebyl krvavý flíček. Bylo to přímo flek, který sahal až přes stehna, no prostě to musel vidět i slepý :lol: Uklidnila jsem se, vzala si vložku, vylezla a opatrně manželovi nastínila situaci. Ten kupodivu zachoval chladnou hlavu. Dal mi svoji bundu, která byla dostatečně velká, takže vše zakryla, a oblékl si moji :lol: Ten den už jsem na privát neodjela, vrátili jsme se domů prát rifle :lol: Já jako strašák v pánské XXL bundě sahající až po kolena, manžel v malé dámské bundičce kterou ani nedopnul a nemohl pořádně natáhnout ruce, a hezky přes celé město a pak ještě autobusem, ale hlavně, že flek jsme úspěšně skryli :D

no mě se stalo něco podobnýho..
Bylo to na základce, moje úplně první měsíčky a já na sobě bílý kalhoty :zed: zvedla jsem se ze židle no a taky na zadku červenej flek :oops:
Asi si dovedeš představit jakej to byl trapas pro 12ti letou holku, no zaplula jsem na záchod a brečela, že už se do tý třídy nevrátím…
Uklízečka mi dala vložku a já se převlíkla do tepláků na tělocvik :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.3.15 18:00

Se známou jsme dneska (podotýkám že na veřejnosti) učili jejího syna vyslovovat jméno Sergej; on je blázen do vlaků a jedna lokomotiva měla tuhle přezdívku. Pořád říkal „Sejger“ a my jsme se ho snažili naučit správnou výslovnost.
Ona povídá: „Řekni "ser“." A on na to: „Sej.“ Tak se to zopakovalo ještě několikrát, než vyslovil správně.
Potom ona povídá: „Dobře, tak řekni "gej“." A on zase: „Ger.“ A zase několikrát dokola…
Potom ona povídá: " Tak a když už ti to jde, tak to řekni pomalu oboje za sebou… Ser-gej." Podívali jsme se na sebe a vybuchli jsme smíchy. A ona mně povídá: „To jsem hrozná matka, když svoje dítě učím prudit sexuální menšiny…“ A zase jsme vybuchli smíchy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
15.3.15 18:27

Jednou jsem sel na rentgen do nemocnice a sel jsem tam poprvi a spletl si oddeleni v celym tom velkym komplexu… Takze jsem misto mista, kde delaji rentgeny prisel na onkologii, takze cekarna plna lidi co meli rakovinu a cekali kdy prijde konec. Smutny obliceje atd. No a ja si tam suverene prisel, sednul, cetl si, delal neco na telefonu a obcas se pobavene smal. No ostatni na me koukali jako na zjeveni a meli litostivy pohledy, bylo mi cca 20, ze jsem tak stastnej kdyz mam rakovinu a cekam na smrt. Bylo mi to divny, ale asi po pul hodine uz mi to bylo divny hodne a tak jsem se zeptal sestry a ta mi rekla kde jsem… :roll:

(sel jsem na rentgen ruky) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.15 20:24

Když jsem jezdívala na střední na intr, čekala jsem takhle jednou na vlak a začalo se mi najednou hodně chtít na WC na velkou. Jen co jsem vlítla na záchod, ozvalo se z hlásiče, že už rychlík přijíždí na nástupiště. Chtěla jsem to urychlit, aby mi to neujelo, tak jsem si šupem sundala kalhoty a nedívala se napravo ani nalevo. Vylítlo to ze mě rychlostí blesku a když jsem se otočila abych to spláchla, tak jsem zjistila, že záchod byl sklopený a já jsem vykonala řidší potřebu na ten dekl. Bohužel jsem to tam musela nechat, protože to nebylo čím a kam uklidit. Myslela jsem, že se hanbou propadnu.

• Citovat
  • Upravit
237
15.3.15 20:42

Jela jsem narvanou městskou a řidič nezastavil na zastávce. Tak jsem zakřičela: „Pane řidiči, zastavte! Já potřebuju vylízat.“ Nějaký chlap přes uličku na to: „Já chci taky vykouřit a neřvu to na celej autobus.“ Celý autobus se bavil. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
15.3.15 22:30

@arketarket a na cos myslela prosím tě? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie