Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, jen pro zasmání - dnes v noci, po asi pátém probuzení, se mi zdál o webu ematka. cz, na kterým miminka diskutovala o tom, jak co nejefektněji budit mámu ze spaní a jak zařídit, aby pořád nosila, v žádném případě nepokládala do postýlky nebo kočárku a vůbec aby se mi pořád věnovala a nedělala nic jinýho
Jak váš unavený mozek reaguje na to noční buzení - taky míváte takový praštěný sny?
ps pro jistotu jsem to ráno hned kontrolovala a žádný takový web neexistuje… ![]()
Samozřejmě, že neexistuje, neboť miminka neumí číst, sedět u PC a psát. Kdyby uměla, nestačily bychom se divit ![]()
Jinak praštěné sny mívám taky, naštěstí si je dlouhodobě nepamatuji ![]()
A oni to dokáží i když si to nepřečtou někde na vebu co ![]()
jo jinak já poslední týden mám sny jen o sexu ![]()
@marieondatra píše:
A oni to dokáží i když si to nepřečtou někde na vebu co
jo jinak já poslední týden mám sny jen o sexu
No jo, těhotná! já měla v těhotenství velmi časté a barvité erotické sny… ![]()
No stačí mi jen mrknout do zdejších diskuzí a napadají mě další témata - jak nereagovat na matku, když na mě mluv a tvářit se, že jsem hluchý, jak nepást koně, přes den neusnout (i když se mi tak strašně chce
), jak předstírat autismus, jak vytlačit jazykem příkrm… Mohlo by to být i pro prenatály - jak schovávat na ultrazvuku končetiny, pohlaví, event. jak se schovat úplně za žloutkový váček nebo jak schovat dvojče ![]()
@marieondatra no, je to vlastně zajímavý, jaktože se mimina nepotřebují radit a my jo?
potvory
@ivodička Jo, všechny odpovědi na své otázky našla. Ale už mi z toho asi hrabe ![]()
To je dobrý… jo taky se mi zdají šílenosti. Nebo jsem po probuzení děsně zmatená - např.: Spím, mažel přišel z hospody a naklání se nad postýlkou. Probudilo mě to a já:„co je“ on:„koukám, jesti dýchá“ já:„ale já ji mám tady vedle sebe“ (v domění, že jsem usnula při kojení a malá leží vedle mě). A nemohla jsem pochopit, co manžel říká a jak může být malá v postýlce.
Hodně často se probudím a úplně sebou cuknu, že ji mám vedle sebe a že spadne z postele. Už tak často u kojení neusnu, ale sem tam jo.
@avm3 Tak tohle - úplně přesně - mívám taky. V noci se probudím a tisknu k sobě peřinu, jako že to je dítě, nebo šátrám, kde jsem ji nechala… a ona mezitím spí v postýlce. Vždycky sebou strašně cuknu. A taky se mi - v šestinedělí - několikrát stalo, že začla plakat a já v polospánku vypnula monitor dechu, v domnění, že tím vypnu její plakání… no byla jsem slušně mimo ![]()
Nebo… naopak jsem se probudila, lampička zapnutá - běžně ji nazapínám a malá vedle mě… ani o jednom nevím, že jsem udělala… fakt děs.