Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak teď jsi mě pobavila.
Taky se mi zdají nesmysly. Ale tohle, kdyby bylo možné, asi by to byl mazec ![]()
Jsem si rikala, kde se ty deti ucej takove veci jako
atd
tak uz mam jasno
@avm3 Tak přesně tohle jsem měla taky a ještě občas mam
. Hlavně ze začátku když jsem přijela z porodnice. V noci jsem sebou vždycky škubla, protože jsem si myslela, že jsem usnula při kojení (nikdy se mi to nestalo) a hledala jsem ho a jednou když se mě manžel ptal kdy jsem ho naposledy kojila, tak jsem začala brečet že nevim
. Teď máme monitor dechu a když na mě přijde takový stav, tak se jen mrknu na monitor, jestli bliká zeleně a jsem v klidu a pokračuju ve spaní ![]()
@Roci píše:
jednou když se mě manžel ptal kdy jsem ho naposledy kojila, tak jsem začala brečet že nevim
jéje, to je děs, ty hormony
úplně mě to ale rozesmálo, promiň
mně teda monitor moc nepomáhá, bez něj jsem chodila kontrolovat malou, jestli dýchá, teď chodím kontrolovat monitor, jestli bliká
a včera jsem nechala v postýlce chůvičku, šla se osprchovat a když jsem se do pokoje potmě vrátila a viděla, jak chůvička červeně bliká (kvůli zvukům, co jsem způsobovala sama), nějak se mi to v hlavě popletlo a zaměnila to za monitor a málem dostala infarkt. I když monitor snad ani červený blikátko neumí, stejně jsem málem omdlela. Jsem prostě poděs matka ![]()
@emari píše:
No stačí mi jen mrknout do zdejších diskuzí a napadají mě další témata - jak nereagovat na matku, když na mě mluv a tvářit se, že jsem hluchý, jak nepást koně, přes den neusnout (i když se mi tak strašně chce), jak předstírat autismus, jak vytlačit jazykem příkrm… Mohlo by to být i pro prenatály - jak schovávat na ultrazvuku končetiny, pohlaví, event. jak se schovat úplně za žloutkový váček nebo jak schovat dvojče
@emari To se ti nedivim, to je na infarkt, náš monitor červeně blikat umí. Já mam malýho v ložnici, tak mi stačí jen očkem kouknout, je to pro mě pohodlnější, protože dřív jsem k němu furt vstávala a kontrolovala jestli dýchá, ale fakt jak magor snad každou minutu
. Se ti nedivim, že tě to rozesmálo, taky mi to teď přijde vtipný, jak ty hormony se mnou mávaly a to jsem si myslela, že ne ![]()
@avm3 píše:
To je dobrý… jo taky se mi zdají šílenosti. Nebo jsem po probuzení děsně zmatená - např.: Spím, mažel přišel z hospody a naklání se nad postýlkou. Probudilo mě to a já:„co je“ on:„koukám, jesti dýchá“ já:„ale já ji mám tady vedle sebe“ (v domění, že jsem usnula při kojení a malá leží vedle mě). A nemohla jsem pochopit, co manžel říká a jak může být malá v postýlce.
Hodně často se probudím a úplně sebou cuknu, že ji mám vedle sebe a že spadne z postele. Už tak často u kojení neusnu, ale sem tam jo.
Mě se zdává něco podobného - že se malý vzbudil, já si ho vzala do náruče do postele a usnula. Tak se vždycky vzbudím a šátrám po sobě rukama, kde ho mám… ![]()
A ještě před kontrolama u různých doktorů (je předčasně narozený) se mi vždycky zdává, že mu něco zjistili, že je nemocný ![]()
Prave zjistuji, ze kdyby podobny web existoval, moje dcerka by tam mohla byt v komisi…
Ještě jsem si vzpoměla, jak jsme se se spolubydlící v porodnici bavily - měla jsem super spolubydlící - jak si „přivlastňujeme“ pohyby těch miminek. Usínala jsem na boku s rukama pod hlavou a měla pocit, že jsem mimnko… shodli jsme se na tom ![]()
No fakt asi mlíko na mozku ![]()
@avm3 Tak to přesně jsem měla, už v porodnici jsem měla pocit, nejen že ležím, ale i že dýchám jako miminko. Takový nesmysl, ale zajímavý, a zřejmě to je běžná mateřská diagnóza
Je to těžko vysvětlitelný někomu, kdo to mlíko na mozku zrovna nemá - popisovala jsem to manželovi a ten samozřejmě nechápal, o čem mluvím ![]()
Já se zbláznim, nechápu, co jsem zase v noci dělala, ale probudila jsem se ve tři ráno s prsem venku jako kdybych kojila, ale nekojila jsem, malej ležel u sebe v postýlce ![]()
@Roci píše:únava, co?
Já se zbláznim, nechápu, co jsem zase v noci dělala, ale probudila jsem se ve tři ráno s prsem venku jako kdybych kojila, ale nekojila jsem, malej ležel u sebe v postýlce