Zdál se mi sen - web eMatka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3871
13.7.12 11:12

Tak teď jsi mě pobavila. :mrgreen: Taky se mi zdají nesmysly. Ale tohle, kdyby bylo možné, asi by to byl mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
13.7.12 11:30

Jsem si rikala, kde se ty deti ucej takove veci jako

• pri zapinani spacacku dat nohy nahoru, aby to neslo
  • pri prebalovani se otocit na bricho
  • davat pisek na klouzacku

atd
tak uz mam jasno :-)****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.7.12 11:46

No vidíš, já si říkala, kam na ty nápady pořád chodí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
13.7.12 12:12

@avm3 Tak přesně tohle jsem měla taky a ještě občas mam :zed:. Hlavně ze začátku když jsem přijela z porodnice. V noci jsem sebou vždycky škubla, protože jsem si myslela, že jsem usnula při kojení (nikdy se mi to nestalo) a hledala jsem ho a jednou když se mě manžel ptal kdy jsem ho naposledy kojila, tak jsem začala brečet že nevim :mrgreen:. Teď máme monitor dechu a když na mě přijde takový stav, tak se jen mrknu na monitor, jestli bliká zeleně a jsem v klidu a pokračuju ve spaní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
13.7.12 12:36
@Roci píše:
jednou když se mě manžel ptal kdy jsem ho naposledy kojila, tak jsem začala brečet že nevim

jéje, to je děs, ty hormony ;) úplně mě to ale rozesmálo, promiň :D mně teda monitor moc nepomáhá, bez něj jsem chodila kontrolovat malou, jestli dýchá, teď chodím kontrolovat monitor, jestli bliká :mrgreen: a včera jsem nechala v postýlce chůvičku, šla se osprchovat a když jsem se do pokoje potmě vrátila a viděla, jak chůvička červeně bliká (kvůli zvukům, co jsem způsobovala sama), nějak se mi to v hlavě popletlo a zaměnila to za monitor a málem dostala infarkt. I když monitor snad ani červený blikátko neumí, stejně jsem málem omdlela. Jsem prostě poděs matka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
13.7.12 13:48
@emari píše:
No stačí mi jen mrknout do zdejších diskuzí a napadají mě další témata - jak nereagovat na matku, když na mě mluv a tvářit se, že jsem hluchý, jak nepást koně, přes den neusnout (i když se mi tak strašně chce :mrgreen: ), jak předstírat autismus, jak vytlačit jazykem příkrm… Mohlo by to být i pro prenatály - jak schovávat na ultrazvuku končetiny, pohlaví, event. jak se schovat úplně za žloutkový váček nebo jak schovat dvojče :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prý web eMatka :mrgreen: :mrgreen: Tak to je kouzelné..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
13.7.12 14:59

@emari To se ti nedivim, to je na infarkt, náš monitor červeně blikat umí. Já mam malýho v ložnici, tak mi stačí jen očkem kouknout, je to pro mě pohodlnější, protože dřív jsem k němu furt vstávala a kontrolovala jestli dýchá, ale fakt jak magor snad každou minutu :mrgreen:. Se ti nedivim, že tě to rozesmálo, taky mi to teď přijde vtipný, jak ty hormony se mnou mávaly a to jsem si myslela, že ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
13.7.12 16:51
@avm3 píše:
To je dobrý… jo taky se mi zdají šílenosti. Nebo jsem po probuzení děsně zmatená - např.: Spím, mažel přišel z hospody a naklání se nad postýlkou. Probudilo mě to a já:„co je“ on:„koukám, jesti dýchá“ já:„ale já ji mám tady vedle sebe“ (v domění, že jsem usnula při kojení a malá leží vedle mě). A nemohla jsem pochopit, co manžel říká a jak může být malá v postýlce.
Hodně často se probudím a úplně sebou cuknu, že ji mám vedle sebe a že spadne z postele. Už tak často u kojení neusnu, ale sem tam jo.

Mě se zdává něco podobného - že se malý vzbudil, já si ho vzala do náruče do postele a usnula. Tak se vždycky vzbudím a šátrám po sobě rukama, kde ho mám… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
13.7.12 16:57

A ještě před kontrolama u různých doktorů (je předčasně narozený) se mi vždycky zdává, že mu něco zjistili, že je nemocný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 21:08

Prave zjistuji, ze kdyby podobny web existoval, moje dcerka by tam mohla byt v komisi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25214
13.7.12 21:11

Ještě jsem si vzpoměla, jak jsme se se spolubydlící v porodnici bavily - měla jsem super spolubydlící - jak si „přivlastňujeme“ pohyby těch miminek. Usínala jsem na boku s rukama pod hlavou a měla pocit, že jsem mimnko… shodli jsme se na tom :)
No fakt asi mlíko na mozku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
13.7.12 22:31

@avm3 Tak to přesně jsem měla, už v porodnici jsem měla pocit, nejen že ležím, ale i že dýchám jako miminko. Takový nesmysl, ale zajímavý, a zřejmě to je běžná mateřská diagnóza :lol: Je to těžko vysvětlitelný někomu, kdo to mlíko na mozku zrovna nemá - popisovala jsem to manželovi a ten samozřejmě nechápal, o čem mluvím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.7.12 19:44

Já se zbláznim, nechápu, co jsem zase v noci dělala, ale probudila jsem se ve tři ráno s prsem venku jako kdybych kojila, ale nekojila jsem, malej ležel u sebe v postýlce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
14.7.12 20:19
@Roci píše:
Já se zbláznim, nechápu, co jsem zase v noci dělala, ale probudila jsem se ve tři ráno s prsem venku jako kdybych kojila, ale nekojila jsem, malej ležel u sebe v postýlce :lol:
únava, co? :hug: dobrý, tomu se říká mlíčná náměsíčnost neboli námlíčnost :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.7.12 21:23

Aha, to jsem nevěděla, tak jsem ráda, že v tom nejsem sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...