Když manžel pomáhá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1053
2.7.12 20:52

.

Krátká groteska z našeho života: Manžel sedí u PC. Procházím kolem něj s nasupeným výrazem a s kýblem. Vyskočí: „Co mám udělat?“ Já: „Ále nic“ (nemohla bych mu pak pro nic za nic vynadat). Tváří se tak nešťastně, že měním názor: „Tak umej koupelnu“, dávám mu kýbl. Odchází, jdu mýt nádobí. Přichází. - „Co mám udělat s tou vaničkou?“ - „Vylej“ - „Aha.“ - Volá z koupelny - „A kam ji mám dát? " - "Na pračku, jako vždycky“. - „Jo.“ - Přichází - „Máme někde cif?“ - „Na vaně.“ - „Aha.“ - Odchází. Volá z koupelny - „Máme někde houbu?“ - „Na vaně, proboha!“ - Přichází, nese ji v ruce - „To je vona?“ - „Jo!!!“ - Odchází. Chvilku je ticho. Přichází a říká chlubivě - „Hotovo, a pověsil jsem prádlo, co bylo v pračce.“ - Já - „To špinavý???“
Chápete to? Podotýkám, že má VŠ titul. Máte něco podobnýho doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6096
2.7.12 20:55

Jé, to tedy nemám.. Manžel je někdy v úklidu akčnější, než já :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595

:mrgreen:
Ano prosím. Taky Ing., dám mu třeba koš plný mokrého prádla, aby ho šel pověsit.
A za chvíli koukám na balkon, že věší prádlo suché z druhého koše - a ani mu to nepřijde divný :lol:

Nějakou dobu po svatbě o mně mluvil jako o kolegyni :jazyk: - než si zvyknul na manželku.

Příspěvek upraven 02.07.12 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jj úplně přesně jsem viděla vlastního chlapa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
2.7.12 20:56

Jo a je také Ing. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.12 20:57

Krásně jsem se pobavila :lol:. Doma toto zatím nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
2.7.12 20:58

Jooooooo!!! :palec: :mrgreen:
Mám jeden klon doma…
Už mám ale první úspěch. Po dvou letech dokáže bez nápovědy udělat mléko do lahve a trefí i správný dudlík… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.7.12 20:59

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mám takovou zažitou představu, že čím víc titulů, tím méně použitelný v domácnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
2.7.12 20:59
@emari píše:
Krátká groteska z našeho života: Manžel sedí u PC. Procházím kolem něj s nasupeným výrazem a s kýblem. Vyskočí: „Co mám udělat?“ Já: „Ále nic“ (nemohla bych mu pak pro nic za nic vynadat). Tváří se tak nešťastně, že měním názor: „Tak umej koupelnu“, dávám mu kýbl. Odchází, jdu mýt nádobí. Přichází. - „Co mám udělat s tou vaničkou?“ - „Vylej“ - „Aha.“ - Volá z koupelny - „A kam ji mám dát? " - "Na pračku, jako vždycky“. - „Jo.“ - Přichází - „Máme někde cif?“ - „Na vaně.“ - „Aha.“ - Odchází. Volá z koupelny - „Máme někde houbu?“ - „Na vaně, proboha!“ - Přichází, nese ji v ruce - „To je vona?“ - „Jo!!!“ - Odchází. Chvilku je ticho. Přichází a říká chlubivě - „Hotovo, a pověsil jsem prádlo, co bylo v pračce.“ - Já - „To špinavý???“
Chápete to? Podotýkám, že má VŠ titul. Máte něco podobnýho doma?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to je mazec :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
2.7.12 21:00

Tak doma to nemám, ale pobavila jsem se náramně :mrgreen: :mrgreen: Krásně úsměvné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
2.7.12 21:03

:lol: :lol: :lol: teda čte se to dobře :mrgreen: je s ním sranda a má zájem o úklid - co víc si přát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
2.7.12 21:04

No, kdyby to nebylo k smíchu, bylo by to k pláči. Já ho ale podezírám, že to předstírá, to není možný toto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
2.7.12 21:06

Já mám zas otitulovanýho manžela, který mi roznosí věci a uklidí zpět na své místo, páč se mu to zdá jako nepořádek. Jsou to většinou věci, které si připravuju třeba pro sebe a malého na druhý den, když někam jedeme, postupně snáším různý věci na jedno místo, na které nesmím zapomenout, pak jdu na chvíli pryč a vrátím se a vše je uklizené…to mě fakt může jebnout!
Ale jinak je schopný uklidt vzorně celý dům všetně koupelen, zrcadel apod. Jen se mu logicky nechce, ale abych mu nekřivdila, má práci kolem domu a když potřebuju pomůže. Když čekáme třeba návštěvu tak je vše fifty fifty, hlídání malého, uklízení a příprava občerstvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
2.7.12 21:08

@emari sem se pobavila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale tož u nás to je velice podobné, ale do prádla se mi raději nes… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
2.7.12 21:08
@emari píše:
No, kdyby to nebylo k smíchu, bylo by to k pláči. Já ho ale podezírám, že to předstírá, to není možný toto!

Mám doma něco podobnýho :mrgreen: Taky ho podezírám, že je tak nemožnej, abych po něm už nikdy nic nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí