Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KačuliKačka píše:
Upřímně jsem se nahlas zasmála, i když je mi jasné, že v posledních vteřinách jsi musela pěkně „pěnit“![]()
Co se hledání věcí týká, tak se vždy ptám - co hledáš, já ti řeknu, kde to je:
Příspěvek upraven 02.07.12 v 21:27
jo tak to je u nás furt - už ho ani nemusím vybízet… dneska se mě zeptal na umístění asi 10ti jeho věcí
někdy už mě to ale i leze na nervy
Jo, tak při hledání věcí, to najednou oslepne. To taky nechápu. A minule zas vysával a nechal vysavač uprostřed pokoje. Tak mu říkám „Tady někomu asi upadly ručičky, co?“ a on se na mě jen tak zamyšleně podívá a říká prosebně „Odvolej!“ No v tu chvíli byl tak srandovní… Fakt netuším, co se mu v tý hlavě honí.
Něco podobnýho mám doma, ale je to hrozně roztomilý jak to popisuješ ![]()
Nemam, dnesni scenar: on: „proc vesis to pradlo, kdyz ti neni dobre?“ (kdyz jdu na zachod, tak povesim jeden kousek, dva), já: „no uz nemam kalhotky a taky by to zplesnivelo, pralo se to vcera…“ a dal se nedelo nic, takze tak ![]()
nekdy je teda lepsi…
jinak kdyz uz neco, tak se taky porad pta, kde co je.
@Ywett píše:
Mám doma něco podobnýhoTaky ho podezírám, že je tak nemožnej, abych po něm už nikdy nic nechtěla
holky, mam to samý, včetně podezírání ![]()
Jo, živí se vědou a je to to samé v bledě modrém. On by tu houbu teda asi ani nenašel
Ale když mu dám přesné instrukce a ukážu, kde co je, tak to zvládne. Práce, které má na starosti trvale, zvládá bez problémů, ale v kuchyni neumí nic (ani osmažit cibulku pomalu) a koupelnu a záchod neumýval snad nikdy
Vysává naopak pečlivěji než já, tak zas tak zlé to s ním není
![]()
My mame doma popisky. Bile pradlo do bileho. Cerne do cerneho a vse ostatni do poslednoho kose. Panvicky doĺeva hrnce doprava-wzdy ciste a s poklickou. Deti myt timto a utrit do vlastniho rucniku. Tricka kratky rukav, tricka dlouhy rukav, teplaky. Box n auta, box na plysaky, box na ostatni hracky. Meli jsme jich doma wic aĺe jak samy vite-simpanzi se uci rychle…
@emari JO! Přesně ![]()
Korekce od manžela: „NE. Já jsem nikdy špinavý prádlo nepověsil, a kde máme Cif, vím taky.“
Poznámka ode mě: Ale za to když jsem jednou odcházela z domu nakrmit kamarádce kočku a říkám „Dej to dítě od kraje gauče, ať nespadne“, tak jsem se po návratu dozvěděla, že se měli dobře, jen dítě chvíli po mém odchodu spadlo. „Vždyť jsem říkala, ať ji posuneš!“ „Já jsem si šel nejdřív ohřát večeři…“ Vyprávěla jsem to u pediatra, když jsem vysvětlovala bouli na čele, a on i sestřička se shodli, že to je prej normální ![]()
@Piuse NO to je dobrý, přesně nad tím jsem teď přemýšlela, že to takhle polopaticky udělám! Prostě normální trénink pomocí lístečků. On je to velmi učenlivý šimpanz. Jak píše @ivuska.h - on co se naučí, provádí pak vzorně, ba dokonce tak dokonale, že mi tím leze na nervy, protože stejnou dokonalost vyžaduje i po mně
Tak aby se mi Golem nevymknul z ruky ![]()
@ivuska.h NEUMÍ OSMAŽIT CIBULKU POMALU?! To je přeci vyšší dívčí
Můj muž ustrnul u čaje, potravin z pytlíku a těstovin, na kterejch je pečlivě vyvedenej návod… Už jsem říkala, že je Ing.? ![]()
Ale abych ho jen nehaněla, je hrozně hodnej a snaží se, malý se věnuje, když se mu řekne (i když obvykle je na něm vidět, že by radši něco děsně nutnýho u počítače…), na procházky chodí, koupe, uspává a občas i krmí…
@Piuse píše:
My mame doma popisky. Bile pradlo do bileho. Cerne do cerneho a vse ostatni do poslednoho kose. Panvicky doĺeva hrnce doprava-wzdy ciste a s poklickou. Deti myt timto a utrit do vlastniho rucniku. Tricka kratky rukav, tricka dlouhy rukav, teplaky. Box n auta, box na plysaky, box na ostatni hracky. Meli jsme jich doma wic aĺe jak samy vite-simpanzi se uci rychle…
Tak tohle je snad sen mýho muže
Nemůžu mu vytýkat, když něco udělá špatně, vždycky by mi hodil na hlavu, že jsem mu nedodala technologický postup ![]()
Muj muz se teda naucil vytecnej gulas a rizky, to zas jo…tape hlavne, kde co ma dcera a vlastni obleceni taky obcas hleda. V kuchyni se nastesti orientuje dobre a v uklidovejch prostredcich taky.
me spis stve, ze si sam od sebe nevsimne, co je treba udelat a musim mu rict ![]()
nedavno teda dal dceri stary zkysly mliko ![]()
Na stranu druhou, kdyz me spoila neco zaridit, tak si to taky necham vysvetlit krok po kroku - proste u nas doma mame na vsechno superspecializaci ![]()