Když manžel pomáhá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
2.7.12 21:09
@emari píše:
No, kdyby to nebylo k smíchu, bylo by to k pláči. Já ho ale podezírám, že to předstírá, to není možný toto!

Mě to také někdy přijde, že to dělá schválně, aby to nemusel dělat, prádlo - ze zásady narve dopředu moje kalhotky a prdy, tisíckrát jsem mu říkala, že je má případně dát dozadu a další a další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
2.7.12 21:10
@emari píše:
No, kdyby to nebylo k smíchu, bylo by to k pláči. Já ho ale podezírám, že to předstírá, to není možný toto!

Ale je, někdo na to hold nemá buňky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
2.7.12 21:12

@Martina8888, chacha.. to máme stejné. Já chystám, manžel z podruk bere a uklízí. Ale má vzácné nadání, že uklidí to, co potřebuju /mám nachystané/, ale
aby třeba uklidil nádobí, posbíral prádlo apod., to ne. Jen když mu řeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
2.7.12 21:14

To je hezké, já to tak naštěstí nemám, u nás to skončí ležením u PC :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2787
2.7.12 21:14

@emari
Jé, teď jsem se tak upřímně zasmála!!! Díky!!!
No já to mám doma stejné, až na rozdíl od té pomoci..to jako se nenabídne, ale když už teda něco udělat má, tak taky pořád hledá a neví a pořád se ptá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
2.7.12 21:15

@terulína
Hm, to jsem byla taky kolegyně a to jsme kolegové nikdy nebyli…spíš si myslím, že se tak nějak ne styděl, ale přišlo mu to divné…vlastně manželka ne, ale přítelkyně, to se mu nějak špatně říkalo.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
2.7.12 21:17

Tak jsem se právě ptala chlapa, jestli jsou fakt tak nemožní nebo se nás svým přístupem snaží přesvědčit, abysme po nich radši nic nechtěli. Odpověděl mi, že nejsou nemožní, že jen nechcou udělat chybu, že radši pracují pod dozorem. Protože tak, jak byli zvyklí vykonávat domácí práce, to mají přísně zakázaný :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
2.7.12 21:18

Emari, jak napsáno u nás doma.
Minule dělal prckovi UM. Dělal ho snad 100×, vždy se ptá, jaký je postup :cert:. Tentokrát sám. Míchá a míchá, najednou říká:„Je zdrclý“. Rozmíchal ho do studené vody a dal do mikrovlnky, pak že zcuckovatělo. Druhý pokus. Teplá voda, prášek a hlásí:„Je to zase nějaký divný hustý“. Donesl mi to zkontrolovat. Hm, dělal místo UM kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.7.12 21:22
@emari píše:
Krátká groteska z našeho života: Manžel sedí u PC. Procházím kolem něj s nasupeným výrazem a s kýblem. Vyskočí: „Co mám udělat?“ Já: „Ále nic“ (nemohla bych mu pak pro nic za nic vynadat). Tváří se tak nešťastně, že měním názor: „Tak umej koupelnu“, dávám mu kýbl. Odchází, jdu mýt nádobí. Přichází. - „Co mám udělat s tou vaničkou?“ - „Vylej“ - „Aha.“ - Volá z koupelny - „A kam ji mám dát? " - "Na pračku, jako vždycky“. - „Jo.“ - Přichází - „Máme někde cif?“ - „Na vaně.“ - „Aha.“ - Odchází. Volá z koupelny - „Máme někde houbu?“ - „Na vaně, proboha!“ - Přichází, nese ji v ruce - „To je vona?“ - „Jo!!!“ - Odchází. Chvilku je ticho. Přichází a říká chlubivě - „Hotovo, a pověsil jsem prádlo, co bylo v pračce.“ - Já - „To špinavý???“
Chápete to? Podotýkám, že má VŠ titul. Máte něco podobnýho doma?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
2.7.12 21:23

Krasne tema a zasmala jsem se od srdce. Muj manzel je bajecny a snazi se pomahat. Ohledne male je celkem v obraze, ale fascinuje me na nem jina vec.
Kdyz cokoliv hleda, tak otevre skrin-lednici-policku koukne a rekne, tady to neni a prosi me o pomoc, ja prijdu odstrcim prvni vec a za ni je ta jeho. A to je se vsim. Vzdy jen nakoukne, ale ze by treba se vic prohrabal to ne
:lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.7.12 21:24
@emari píše:
Krátká groteska z našeho života: Manžel sedí u PC. Procházím kolem něj s nasupeným výrazem a s kýblem. Vyskočí: „Co mám udělat?“ Já: „Ále nic“ (nemohla bych mu pak pro nic za nic vynadat). Tváří se tak nešťastně, že měním názor: „Tak umej koupelnu“, dávám mu kýbl. Odchází, jdu mýt nádobí. Přichází. - „Co mám udělat s tou vaničkou?“ - „Vylej“ - „Aha.“ - Volá z koupelny - „A kam ji mám dát? " - "Na pračku, jako vždycky“. - „Jo.“ - Přichází - „Máme někde cif?“ - „Na vaně.“ - „Aha.“ - Odchází. Volá z koupelny - „Máme někde houbu?“ - „Na vaně, proboha!“ - Přichází, nese ji v ruce - „To je vona?“ - „Jo!!!“ - Odchází. Chvilku je ticho. Přichází a říká chlubivě - „Hotovo, a pověsil jsem prádlo, co bylo v pračce.“ - Já - „To špinavý???“
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:

Já to vidím u nás v práci - čím víc titulů, tím větší trouba :potlesk: (nemyslím to špatně, prostě jim hold občas chybí „vidlácký“ myšlení a jak to není v Excelu, je problém :palec: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.7.12 21:24
@emari píše:

Upřímně jsem se nahlas zasmála, i když je mi jasné, že v posledních vteřinách jsi musela pěkně „pěnit“ :lol:

Co se hledání věcí týká, tak se vždy ptám - co hledáš, já ti řeknu, kde to je :lol:

Příspěvek upraven 02.07.12 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
2.7.12 21:25

Ten můj zas rád vyskládá špinavý nádobí z myčky do linky… dělá to s velkou oblibou. Nikdy nevyskládal čistý… Je to taky Ing. A k smíchu to není, když si chci na bílý talíř od hořčice a párku dát snídani. Nejradši bych ho poslala k očnímu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
2.7.12 21:27

Hm, když nestihnu včas vyndat čistý nádobí z myčky, tak chlap tam v klídku šoupne špinavý talíř a příbor :jazyk:

Když jednou za čas uklízí chodbu, tak po něm nakonec musím uklidit koště a pytlík se smetím :roll:

Umeje hrnec a pokličku nevidí atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
2.7.12 21:28
@Scharlota píše:
Ten můj zas rád vyskládá špinavý nádobí z myčky do linky… dělá to s velkou oblibou. Nikdy nevyskládal čistý… Je to taky Ing. A k smíchu to není, když si chci na bílý talíř od hořčice a párku dát snídani. Nejradši bych ho poslala k očnímu :-D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky