Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@arketarket píše:
Jela jsem narvanou městskou a řidič nezastavil na zastávce. Tak jsem zakřičela: „Pane řidiči, zastavte! Já potřebuju vylízat.“ Nějaký chlap přes uličku na to: „Já chci taky vykouřit a neřvu to na celej autobus.“ Celý autobus se bavil.
@Jazz27 u nás se to tak normálně říká. nikdo by neřekl vylézat.
@arketarket píše:
@Jazz27 u nás se to tak normálně říká. nikdo by neřekl vylézat.
tak u nás se říká vystoupit ![]()
To už je naštěstí dlouho, co se to stalo
. Jsem tak jela autobusem a když jsem dojela na místo, tak jsem šla tou uličkou, že vystoupím.. Měla jsem zrovna takový pěkný botky na podpatku, tak jsem si to tak vykračovala a jakmile jsem nějak našlápla na schodek, podjely mi nohy a já spadla ze schodů..
Navíc při mé smůle tím busem jeli i spolužáci, takže se mě pak druhý den smáli ![]()
Rozhovor, který jsem nedávno zaslechla: „Asi si nechám udělat piercing“ „A kde?“ „No mezi nohy jsem uvažovala, dva nahoru nad poštěváček a dva dolů“ „Panebože ty si ji chceš nechat zašít?!“
Vspoměla jsem si na trapas, ve kterém… No, vždyť uvidíte.
Byla zima, a já byla venku s kámošema. To mi bylo 12. Hráli jsme kulovačku. Já jsem hodila jednomu klukovi jednou sněhovou kouly do nohy. Ten kluk mi to chtěl vrátit, tak mi to hodil do tváře. Nejdřív jsem se smála, no pak mi doško, že mi sníh zalezl pod triko. Byla mi zima, ale vydržela jsem to. Cca. po 15 min. jsem musela na WC. Nechtěla jsem to říct kamarádum, protože by mě už nevzali na další hru. Tak jsem tam zustala, a nešla na WC. No, to nebyl dost dobrý nápad. Měchíř mě už tlačil, tak jsem hodně rychle odběhla domu, že se vyčurám tam. Jenže nikdo nebyl doma, a já neměla klíče. Sousedi by mi neotevřeli, protože jsem to už jednou skoušela, no když jsem zaklopala, ozvalo se :,,Vypadni!" Nic se nedalo dělat. Tak jsem si řekla :,,To chvíli vydržím, do města to není daleko." Kamarádi na mě už čekali, a křičeli, aby jsem už šla, no neposlouchala jsem je. Sebrala jsem múj Bicykel a hodně rychle vrazila do města. Když jsem zesedla z bicyklu, tak jsem si trošičku cvrnkla do kalhot. Tak jsem běžela jako o život do nejbližšího obchodu. Tak jsem se zeptala v rychlosti :,,Paní, nevíte, kde je WC?" Ona mi řekla že doprava. Tak jsem tam opět běžela 100km za hodinu..
Jenže WC bylo obsazený! Měchíř pomaly povoloval. Tak se nedalo nic dělat. Pulka ze mě vyšla ven. Tak jsem šla za kamarády zpět. Jenže když mi hodil ten kluk kouli medzi nohy, kalhoty povolili, a spadli mi.
A to nebylo to nejhorší! Když se na mě zadívali všichni, strašně se smáli. K tomu mě zvalili na zem, že mi bude zima. Chtěli se pobavit… Zahrabali mě do sněhu, a pak se na mě dívali. Já jsem byla celá rudá, no pak přišlo nejhorší. Jedni puberťáci (asi 18-19 let) mě z toho sněhu vyhrabali, a celý kalhoty mi dali dolú! No v tom.. Já se počúrala! Doufám, že to nenatočili, bylo mi fakt trapně..
![]()
Ještě když jsem byla mladá, kolem 13-14 let jsem pořád chodila cez léto s kamarádama k jedné řeke, kde jsme se rádi koupaly. Jednou, co jsem ještě neměla kluka, jsme se tam rozhodli opět zabavit. Tak jsme každý šli za jeden keř a tam jsme se převlékli do plavek. No, já byla jako vždy první. Když už se kamarádi taky převlékli, šli jsme plavat. Jenže když jsem se rozhodla hodit do vody, chtělo mi hrozně na záchod. Řekla jsem si :,,To vydržím!'' Jenže ne. Už to pustilo, a já se počúrala. Rozhodla jsem se to zakrýt, aby si to kamarádi nevšimli, tak jsem se hodila jako o život do vody. Byla hrozně studená, a když jsem si uvědomila, že musím vylézt, tak mi spadli plavky.
Pod hladinou jsem je nemohla najít, tak jsem tam musela zustat mrznout
jenže co čert nechtěl, já jsem se počurala úplně celá a kamarádi si to všimli
Tak mě tam nechali, a všichni domú
Byla mi zima, a neměla jsem co dělat, jenom vylézt
Na druhý den našli kamarádi mé plavky v křový
![]()
@Anonymní píše:
Vspoměla jsem si na trapas, ve kterém… No, vždyť uvidíte.
Byla zima, a já byla venku s kámošema. To mi bylo 12. Hráli jsme kulovačku. Já jsem hodila jednomu klukovi jednou sněhovou kouly do nohy. Ten kluk mi to chtěl vrátit, tak mi to hodil do tváře. Nejdřív jsem se smála, no pak mi doško, že mi sníh zalezl pod triko. Byla mi zima, ale vydržela jsem to. Cca. po 15 min. jsem musela na WC. Nechtěla jsem to říct kamarádum, protože by mě už nevzali na další hru. Tak jsem tam zustala, a nešla na WC. No, to nebyl dost dobrý nápad. Měchíř mě už tlačil, tak jsem hodně rychle odběhla domu, že se vyčurám tam. Jenže nikdo nebyl doma, a já neměla klíče. Sousedi by mi neotevřeli, protože jsem to už jednou skoušela, no když jsem zaklopala, ozvalo se :,,Vypadni!" Nic se nedalo dělat. Tak jsem si řekla :,,To chvíli vydržím, do města to není daleko." Kamarádi na mě už čekali, a křičeli, aby jsem už šla, no neposlouchala jsem je. Sebrala jsem múj Bicykel a hodně rychle vrazila do města. Když jsem zesedla z bicyklu, tak jsem si trošičku cvrnkla do kalhot. Tak jsem běžela jako o život do nejbližšího obchodu. Tak jsem se zeptala v rychlosti :,,Paní, nevíte, kde je WC?" Ona mi řekla že doprava. Tak jsem tam opět běžela 100km za hodinu..Jenže WC bylo obsazený! Měchíř pomaly povoloval. Tak se nedalo nic dělat. Pulka ze mě vyšla ven. Tak jsem šla za kamarády zpět. Jenže když mi hodil ten kluk kouli medzi nohy, kalhoty povolili, a spadli mi.
A to nebylo to nejhorší! Když se na mě zadívali všichni, strašně se smáli. K tomu mě zvalili na zem, že mi bude zima. Chtěli se pobavit… Zahrabali mě do sněhu, a pak se na mě dívali. Já jsem byla celá rudá, no pak přišlo nejhorší. Jedni puberťáci (asi 18-19 let) mě z toho sněhu vyhrabali, a celý kalhoty mi dali dolú! No v tom.. Já se počúrala! Doufám, že to nenatočili, bylo mi fakt trapně..
![]()
![]()
Mě se stalo něco podobnýho, ale to teď psát radši nebudu ![]()
Ahoj holky, docela mě dneska pobavilo tohle video: https://www.youtube.com/watch?…
Tak doufám, že zlepší náladu i vám. ![]()
Když jsem chodila do školy, teda do 3 ročníka, tak s kámoškama jsme se stavili, že vypijeme 5 těch malinkatých džusú a pak která vydrží déle ležet bez toho, aby šla na WC. Tak my jsme si řekli že jsme borci a že si to ztěžíme. Zavolali jsme si jednoho náramně baculatýho chlapečka z vedlejší třídy, a aď nám celou dobu sedí na břiše. Přijmul. Já šla poslední. Jedna kámoška vydržela ani ne 5 minut, a hned odběhla na WC. Druhá vydržela dost dlouho… 20 minut. Pak to taky nevydržela a rychlostí blesku vyběhla ze třídy na WC
Já šla, jak už jsem říkala - poslední. Já vydržela fakt nejdéle, až tři čtvrtě hodiny. Chtěla jsem být lepší, a né že hned vyběhnu… Tak jsem tam chvíli ležela… Ale jak mě spolužáci mohli znát, já byla nejslabší ze třídy. Vážila jsem 21. A ten chlapec co na mě seděl vážil 52 (nekecám). Tak jsem tam chvíli seděla, ale když to už začalo hodně tlačit, musela jsem vážně jít… Bála jsem se už i nadechnout, protože se mi chtělo čím dál tím víc. Tak jsem ani nemohla mluvit, protože bych se okamžitě počúrala. Jak jsem se vyslobodit ven. Ten chlapec musel jít na hodinu, tak vstal, a já že taky okamžitě vstanu… Jenže já měla tak krutý a škodoradostní kámošky, tak mě jedna začala držet za břicho. Vážně tlačila, až jsem si učúrla, a ona to poznala. Znechutila se, tak mě začala držet jenom za chodidla. Nemohla jsem se postavi. Druhá mi chytila ruce, vyzvedla nahoru a zavolala jednoho taky baculatýho chalana. vážil jenom 43… Což je taky moc. On si mi sednul na ruce a kámoška mĚ začala lechtat, až jsem to nemohla vyzržet, a já se celá, celučičká počúrala… To jsme se zasmáli, co? Ale to nebylo vše. Něřekla jsem ale, že byla zima, že? Tak jo, byla. chvíli mě takhle bezohledně mučili, až na mě začali lít mlíko… Takový malí v krabičce, co se někdy prodávalo… Přesně do pusy. A co ještě, chalan mi chytil za pusu, aby jsem nemohla volat o pomoc… A učitelka nebyla vve třídě. Už byli 45 hodiny, a já měla jít sama domú. Kámoška měla jítse mnou - jak jinak? Tak mě venku, někde daleko od školy odvedla na takovou louku, a nebylo tam ani človíčka (až na nás dvě). Venku byli mínusové teploty, a i přes to, že jsem měla tílko, triko, mikinu, vestu a bundu, byla mi zima… Kámoške bylo teplo.Tak mě hodila do sněhu a rychleběžela domú. Já nepoznaal cesku, ležela jsem ve sněhu a byla mi zima, nemohla jsem se ani postavit. Tak jsem křičela o pomoc. Nikdo tam nejel. Až na Sedmačku. Pyšnou Káču… Jí byla taky zima, tak si řekla, že mi oblečení prostě ukrade… sebrala mi všechno, až natílko. Pak i kalhoty! Já křičela o to víc. Protože jsem mrzla. A ta sedmačka si mě vifotila, já celá rudá… Pak mě celou zahrabala do sněhu. a taky odešla. Kamarátka (ta dobrá) Uslyšela múj krik a hledala meˇpo hlase. Když mě našla, byla sjem na pokraji smrti
Ehm… Umrznutí… Bylo jí mě líto (očividně) tak si sundala větřovku a dala mi jí… Pak mě sebrala, ruku dala na rameno a šla se mnou domú. Doma se mě každý vyptával co se stalo, proč se to stalo a podobně… Kamarátku to nudilo, tak šla domú. Já jsem neodpovídala, tam mě mamka (když ještě žila) zabalila do deky a uvařila mi čaj. Pak jsem měsíc nešla do školy. Bylo to hrozný, neuvěřitelký, no stalo se to.
![]()
@Anonymní píše:
Když jsem chodila do školy, teda do 3 ročníka, tak s kámoškama jsme se stavili, že vypijeme 5 těch malinkatých džusú a pak která vydrží déle ležet bez toho, aby šla na WC. Tak my jsme si řekli že jsme borci a že si to ztěžíme. Zavolali jsme si jednoho náramně baculatýho chlapečka z vedlejší třídy, a aď nám celou dobu sedí na břiše. Přijmul. Já šla poslední. Jedna kámoška vydržela ani ne 5 minut, a hned odběhla na WC. Druhá vydržela dost dlouho… 20 minut. Pak to taky nevydržela a rychlostí blesku vyběhla ze třídy na WCJá šla, jak už jsem říkala - poslední. Já vydržela fakt nejdéle, až tři čtvrtě hodiny. Chtěla jsem být lepší, a né že hned vyběhnu… Tak jsem tam chvíli ležela… Ale jak mě spolužáci mohli znát, já byla nejslabší ze třídy. Vážila jsem 21. A ten chlapec co na mě seděl vážil 52 (nekecám). Tak jsem tam chvíli seděla, ale když to už začalo hodně tlačit, musela jsem vážně jít… Bála jsem se už i nadechnout, protože se mi chtělo čím dál tím víc. Tak jsem ani nemohla mluvit, protože bych se okamžitě počúrala. Jak jsem se vyslobodit ven. Ten chlapec musel jít na hodinu, tak vstal, a já že taky okamžitě vstanu… Jenže já měla tak krutý a škodoradostní kámošky, tak mě jedna začala držet za břicho. Vážně tlačila, až jsem si učúrla, a ona to poznala. Znechutila se, tak mě začala držet jenom za chodidla. Nemohla jsem se postavi. Druhá mi chytila ruce, vyzvedla nahoru a zavolala jednoho taky baculatýho chalana. vážil jenom 43… Což je taky moc. On si mi sednul na ruce a kámoška mĚ začala lechtat, až jsem to nemohla vyzržet, a já se celá, celučičká počúrala… To jsme se zasmáli, co? Ale to nebylo vše. Něřekla jsem ale, že byla zima, že? Tak jo, byla. chvíli mě takhle bezohledně mučili, až na mě začali lít mlíko… Takový malí v krabičce, co se někdy prodávalo… Přesně do pusy. A co ještě, chalan mi chytil za pusu, aby jsem nemohla volat o pomoc… A učitelka nebyla vve třídě. Už byli 45 hodiny, a já měla jít sama domú. Kámoška měla jítse mnou - jak jinak? Tak mě venku, někde daleko od školy odvedla na takovou louku, a nebylo tam ani človíčka (až na nás dvě). Venku byli mínusové teploty, a i přes to, že jsem měla tílko, triko, mikinu, vestu a bundu, byla mi zima… Kámoške bylo teplo.Tak mě hodila do sněhu a rychleběžela domú. Já nepoznaal cesku, ležela jsem ve sněhu a byla mi zima, nemohla jsem se ani postavit. Tak jsem křičela o pomoc. Nikdo tam nejel. Až na Sedmačku. Pyšnou Káču… Jí byla taky zima, tak si řekla, že mi oblečení prostě ukrade… sebrala mi všechno, až natílko. Pak i kalhoty! Já křičela o to víc. Protože jsem mrzla. A ta sedmačka si mě vifotila, já celá rudá… Pak mě celou zahrabala do sněhu. a taky odešla. Kamarátka (ta dobrá) Uslyšela múj krik a hledala meˇpo hlase. Když mě našla, byla sjem na pokraji smrti
Ehm… Umrznutí… Bylo jí mě líto (očividně) tak si sundala větřovku a dala mi jí… Pak mě sebrala, ruku dala na rameno a šla se mnou domú. Doma se mě každý vyptával co se stalo, proč se to stalo a podobně… Kamarátku to nudilo, tak šla domú. Já jsem neodpovídala, tam mě mamka (když ještě žila) zabalila do deky a uvařila mi čaj. Pak jsem měsíc nešla do školy. Bylo to hrozný, neuvěřitelký, no stalo se to.
![]()
![]()
tak to mi je spíš do breku, pěkná šikana ![]()
@dituleska vždyť je to blud vymyšlený, to je jeden a ten samej anonym, co se pořád počůrává a píše o tom šílený zkazky, které ani nemají logiku
![]()
Jednou jsem šla s kolegyní z práce na nákupy. Oblékla jsem si žlutý tílko, které mi mimochodem bylo dost volný, džínsy a černé baleríny. Tenkrát jsem si sebou vzala i mé miminko, Báru. Bára měla 1 rok, takže jsem sebou vzala kočárek. Když jsme byli na půl cesty, Bára začala brečet. Naklonila jsem se k ní, že jí dám napít mléka, no ramínko mi sklouzlo dolů paží a celá… Ehmm… jak to říci?…koza mi vyšla ven.
Jsem to ale šikulka, nemyslíte?
Byli jsme s celou rodinou myšleno já s rodičy a tetami a strejdy , no byli jsme na lodích a má teta sebou vzala i svoji holčičku. Už nevím kolik jí tehdy bylo ale na lodi (raftu) asi 7 minut od Strážnice nám řekla že musí na velkou. Já radši mlčel jen přihlížel a říkal jsi co tu sakra dělám, no vzhledem k tomu že můj otec je zkušený vodák řekl „pusť to do vody“ a po 2 minutách přemýšlení a potom co jsme si všimly že břehy jsou plné rákosu a nedalo se vylodit teta vzala malou držela ji nad vodou a ona konala potřebu nebylo to nic příjemného slyšet to „žblunkání“ a ještě k tomu naproti nám jela druhá loď plná lidí v tu chvíly jsem se málem hambou propadl jako puboš to bylo promě hrozné.
![]()