Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ŠáruušN neee od te doby co jsem otehotnela pred sebou prdime normalne
nedavno se mi smal ze vedel ze jsem to ja a ze jsem to mela maskovat lip ![]()
@Alyss diky popijim si tady bile vinko dceru mam u tchyne skoro manzela na sluebce a valim se tady smichy ![]()
@ŠáruušN píše:
Jo a teď jsem si vzpomněla na jeden šílenej trapas. Když jsem ještě chodila na základní školu, jeli jsme na nějaký několikadenní výlet. Už ani nevím kamA šli jsme kamsi do parku, a tam se prodávala zmrzlina. Já jsem z ní byla tak nadšená, že jsem jí spapala trošku víc… Pak jsme tak seděly s kamarádkama na schodech, a mě chytly šílené křeče do břicha. Snažila jsem se tvářit že je všechno ok, usmívat se, ale dlouho to nešlo. Najednou jsem prostě věděla, že musím letět. Vstala jsem a běžela… Holky na mě volaly kam jdu, jestli mě nějak urazily nebo co se děje. Neodpovídala jsem, a běžela dál. Potkala jsem nějakou paní, tak se jí hned ptám, kde jsou tady veřejné záchody. Ona se mi to nejprve snažila vysvětlit, ale jak mě tak viděla, nakonec mi řekla: „Anebo víš co? Utíkej támhle do toho křoví!“
Udělala jsem co mi řekla. V křoví jsem si pořádně ulevila. A rovnou jsem tam nechala i kalhotky, protože jsem to jaksi až tak úplně nestihla
Když jsem se vrátila za spolužáky, byla už po mně sháňka… Lhala jsem, že se mi udělalo nevolno a zvracela jsem, protože to byl fakt trapas
Ještě jsem čekala, že jak jsi vysvětlovala že ti bylo nevolno, tak ti nějaký pes přinese ty kalhotky. ![]()
Ještě tu napíšu můj
Můj bývalý se hodně let nebavil se svojí matkou, pak jsme se dali dohromady, on chtěl urovnat rodinné vztahy, tak to šel dát do pořádku a chtěl mě s ní seznámit.
Nejsem zvyklá pít, navíc jsem držela dietu, dala jsem si u ní 2 dvoudecky vína a usnula jsem na stole
. Slyšela jsem, že se o mně baví, ale byla jsem úplně hotová. Pak jsem se nějak shrabala, došla na záchod a usnula jsem obtočená okolo mísy ![]()
My jednou jeli autem s manželem do práce, byl květen/červen, čas maturit a zkoušek, potkávali jsme hodně mladých v obleku a šatech, docela provoz a hodně lidí takhle po ránu. A zastavili jsme na semaforu na červenou. A po chodníku šla holka, cca 18 let, krásné šaty, vysoké boty, namalovaná, nafintěná… a na hlavě měla takové ty růžové pěnové zakrucovací natáčky - měla jich úplně plnou hlavu. Chudák holka si to asi chtěla sundat na poslední chvíli před odchodem z domu a zapomněla. Mě jí bylo tak líto, kdoví kam s tím až došla ![]()
Byli jsme s mým nynějším manželem asi tři měsíce. On dostal pozvání od svých kamarádů na oslavu s grilovačkou. Tak jsme jeli, že přespíme u jeho rodičů. Všechno bylo super. Vrátili jsme se domů asi ve tři hodiny, ale masíčko a pivečko udělalo svoje a já musela na záchod. Všude v bytě byl klid (panelák), tak jsem se snažila co nejtišeji,,, no co čert nechtěl… vyšel ze mně šílený zvuk. Za chvilku slyším tchána (probuzenýho), jak říká: „Juro, v těch stupačkách něco bouchlo, musíme se na to podívat.“ Já jsem seděla na záchodě, ještě čekala co na mě příjde a tchán se tam začal dobývat. Můj teď už manžel, který už pod vlivem skoro spal a zezačátku netušil, co se děje, tchána uklidnil, že se na to podívá (naštěstí je istalatér, tak mu věřil) a šel mě vyzvednout až byl čistý vzduch. Ještě že nešell na ten záchod, protože tam čistý opravdu nebyl ![]()
@A-lexa píše:Ještě jsem čekala, že jak jsi vysvětlovala že ti bylo nevolno, tak ti nějaký pes přinese ty kalhotky.
To naštěstí nee ![]()
Holky vy mi dáváte takhle večer ![]()
Taky musím něco vymyslet…
Jediný co mě teď napadá, že když jsem v 15ti přišla domů ke svýmu prvnímu klukovi, byl doma jeho taťka a já na přítele, „to je tvůj děda?“
On vážně byl starší a i dost starší vypadal, navíc tam byl jen v těch dědkovských trenkách ![]()
Ještě jsem si na jednu vzpoměla. Bydlela jsem v podnájmu, blizko nádraží a vždy jsem chodila na posledni chvíli. Jednou jsem strašně pospíchala a ještě se snažila pověsit prádlo vylezla jsem na vanu v papučích, jinak to strašně klouzalo, dověšela co jsem měla a utíkala do práce. Tam jsem se nahlásila a všeci se tak divně usmívali, já to neřešila a utíkala k vlaku podávat informaca. Stojím tam jak jojo všeci kolem chodí a pobaveně se culí, tak si říkám, že mi to i přes ten chaos asi moc sluší. Pak ke mně došel můj vlakvedoucí a říka alčo vypadáš dobře, dnes se ti to moc povedlo, až na ty papuče. Ja tam stojím v uniformě vic jak 15 minut a na nohach mam ty velké chlupaté papuče s velkyma medvědama na špičkach ![]()
@Dino
Tak to je fakt dobrý.
Tak já se přidám s něčím podobným – už jsem na to skoro zapomněla nebo jsem spíš chtěla
.
Byla jsem přijata do zaměstnání a první den jsem chtěla vypadat co nejlíp. Tak jsem si přivstala, abych si stihla natočit hlavu. Natočila jsem si vlasy a narazila si na hlavu fén – takovou tu „kuklu“. Mezitím se maluju. Když jsem se namalovala a zjistila, že vlasy ještě v natáčkách neuschnuly, tak jsem si řekla, že si dám pleťovou masku, ale protože jsem byla již namalovaná, tak jen tu průhlednou sloupávací, abych si nezničila make-up. Mezitím jsem se začetla do časopisu. Najednou z ničeho nic rána – v celém bytě zhaslo a fén přestal foukat. Vylítla jsem co se děje - asi pojistky – zkusila jsem je a nic. 2×…3× stále nic. Baterku jsem pochopitelně také nenašla a už jsem byla celkem naštvaná, neboť jsem hledáním ztratila dost času. V tom šeru (světlo bylo jen z pouličních lamp) jsem se rychle oblékla a začala si sundávat natáčky – vlasy byly ještě trochu vlhké – no co, doschnou cestou – alespoň trochu povolí a nebudu vypadat jako pudl. V autobusech (musela jsem jednou přestupovat) i na ulici na mě koukali a mě to moc těšilo – to že jsem si přivstala nese ovoce a určitě mi to moc sluší. Bohužel až v práci jsem zjistila, že mám na obličeji stále tu průhlednou masku. Hrůza – vypadala jsem jak lupič s igeliťákem na ksichtě ve kterém si vystřihnul díru na oči a pusu
.
Svého času jsem si oblíbil větu: „Bohumile, Bohumile… ku.va sa neříká“ (původ asi objasňovat nemusím). Jednou jsem takhle nastoupil do nové práce - a zrovna se mně na dílně cosi nedařilo. tak jsem použil své oblíbené rčení… a za zádama se mně ozvalo: „A proč bych jako neměl říkat ku.va?“ No a tak jsem zjistil, že náš dílenský mistr se jmenuje křestním jménem Bohumil…
![]()
Příspěvek upraven 27.07.12 v 01:10