Zajímavý inzerát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
9.8.12 16:37

Je to frája, ale aspoň má něco málo v hlavě. Lepší inteligentní idiot než totálně vymaštěnej. :lol:
Dělá ramena, ale až ho nějaký sladký andílek uloví, tak se z andílka bude muset stát železná žena a jemu ty ramena hezky splasknou - pak s ním možná bude i možný žít. Ale na to se takovej chlap musí totálně zbláznit, zešílet do té ženské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.8.12 16:37

No to je debílek…

• Citovat
  • Upravit
5162
9.8.12 16:46

Cituji: „FOTKY zvědavým opicím NEPOSÍLÁM!“ to mě dostalo :lol: no já bych teda neodepisovala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
@Lucili píše:
Podle mě je to i styl humoru. A fajn je, že rovnou napíše co chce. Lepší než mám rád plavání, procházky noční Prahou, posezení s přáteli :mrgreen:

A kdyby tak ještě napsal „mám rád fyziku, konkrétně pohyb přímočarý vratný…“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186

@Houslička recesista jak vyšitý, doufající, že jeho projev vyvolá přesně takové reakce jaké vyvolal (mám teď na mysli ty negativní) :lol: Myslím, že mu o žádné seznámení nejde… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.8.12 16:49
@neila píše:
@Houslička recesista jak vyšitý, doufající, že jeho projev vyvolá přesně takové reakce jaké vyvolal (mám teď na mysli ty negativní) :lol: Myslím, že mu o žádné seznámení nejde… :mrgreen:

no možná, pokud mu o seznámení jde tak je to porstě debílek…

• Citovat
  • Upravit
6956
9.8.12 16:51

Me to prijde jako snuska radoby chytrech kecu, ktere si pujcil od dobreho Willa Huntinga :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.8.12 16:54
@byron píše:
no možná, pokud mu o seznámení jde tak je to porstě debílek…

tak to bezpochyby :pankac: úplně si ho představuji, brejloun s dizajnovým rámem, křiklavá upnutá košilka do pastelových kalhot (taky upnutých), šatka do cípu, gelovaný účes, stylově i prdí určitě, VŠ, kolej, nuda…stačí trocha originality a vtipu a ejhle - dílo je na světě :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.8.12 16:55
@neila píše:
tak to bezpochyby :pankac: úplně si ho představuji, brejloun s dizajnovým rámem, křiklavá upnutá košilka do pastelových kalhot (taky upnutých), šatka do cípu, gelovaný účes, stylově i prdí určitě, VŠ, kolej, nuda…stačí trocha originality a vtipu a ejhle - dílo je na světě :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

tak já si ho ani nepředstavuju :mrgreen:. Nepřekvapilo by mě ale, kdyby to byl socan, co si myslí, že se z něj všichni poperou, nepolíbenej chudák

• Citovat
  • Upravit
LouLou
9.8.12 16:58
@Lonette píše:
Podle mě nafoukaný debi,, co si myslí, jak je úžasný a nádherný..jeho řeči o hlouoých obézních kuřačkách, za to bych vraždila. Bude mít nějaký problém.

nebude mit problem..je uprimny a pise pravdu na rovinu, o tom co chce, neleze nikomu do zadku, jenom slecnam se to asi libit nebude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LouLou
9.8.12 16:59
@Lucili píše:
Podle mě je to i styl humoru. A fajn je, že rovnou napíše co chce. Lepší než mám rád plavání, procházky noční Prahou, posezení s přáteli :mrgreen:

presne. a vyprovokovat chtel presne to, co se tu ted rozjizdi… :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LouLou
9.8.12 17:02

Co miluji: 1. Děti - mé vlastní

no to se tady libit nebude, kde za kazdym rohem ceka ten pravy, spravny nahradni tatinek, co si ma zenskou s cizim ditetem zaslouzit, ze… :mrgreen:

Na rozdíl od většiny slečen nepovažuji za koníček to, že si zajdu jednou za měsíc s kamarádkou na spinning. :o)))

hahaha..taky dobry

• Citovat
  • Upravit
106
9.8.12 17:02

Hihi, děkuji za názory :mrgreen:
Já bych ho chtěla vidět :mrgreen: abych věděla, jak vypadá člověk, co napíše tento inzerát!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
9.8.12 17:05

Já myslím, že je to jen vtip a vymyslela to nějaká žena :mavam:,ale přijde mi to směšné a nenásilné, pobaví to.ale pisatele bych nechtěla potkat.

• Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
9.8.12 17:12

@Houslička Nedělej si velké iluze. Jednou jsem měla rande na slepo s někým dost podobným, až na tu výšku a váhu by to odpovídalo tam tomu onomu. A už na první pohled dost průser…když promluvil, tak druhý průser, chování v restauraci a ke mně třetí průser. Na čtvrtý jsem nečekala, brala nohy na ramena a zdrhala z klubu, seč mi síly stačily :jazyk:.

Mě se ten inzerát líbí, stejně jako ten před lety, mám ráda sebevědomé lidi, kteří vědí, co chtějí, ale dost často se realita s textem rozchází. Navíc dost z těch, kteří chtějí ty sebevědomé a vzdělané hubené holky je vedle sebe neunesou a ve finále chtějí domácí puťky bez názoru, co budou doma čekat s večeří a večer mu pěkně pod peřinou bez řečí…víte co ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak