Zajímavý inzerát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
9.8.12 18:20

Nééé! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jsem zadaná. Mě jen zajimaly reakce ostatních :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.8.12 18:20
@Houslička píše:
Ještě mě napadlo dát si s ním schůzku a pozvat na ni taky všechny ty baby, které tam urazil, nebo se do nich obul…to by asi bylo veselo :mrgreen:

Hele, marorů je plnej net, kdybys měla každýho takto trestat, tak neděláš nic jiného. On se potrestá sám. Já bych s takovým volem nevydržela ani 5 minut, ale on se sebou musí být 24/7. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
9.8.12 18:22

Trochu dost namyšlený, ne? Myslím, že jen tak nějakou nenajde. Život s ním musí být peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.8.12 18:24

Ještě teda k tý fotce- v životě nechodit s někým, kdo nepošle fotku! Jednou jsme se takhle sešla s chlápkem. Že nebyl přitažlivej by mi vůbec nevadilo, ale jaksi nebyl ochotnej zaparkovat si auto a někam jít pěšmo. Neustále mě tahal do auta!!§ Nakonec dohadovat se s někým cizím na ulici je pod mou úroven, takže jsem se otočila na kramfleku a odkráčela jsem. No, kdybych nasedla, to ani nechci vědět, jestli by to dopadlo dobře nebo špatně…
Kdo vyžaduje fotku a sám není ochotný poslat, ten by měl mít smůlu

• Citovat
  • Upravit
byron
9.8.12 18:26

@Knihomyš nejsi jediná, nic zajímavého jsem na něm taky nenašla… Rozhodně nechápu, že někoho mohl pobavit nebo dokonce mu fandit, jak je to vtip apod

• Citovat
  • Upravit
15088
9.8.12 18:26

Dělá si prču :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
9.8.12 18:30

No, mě fascinuje, že zájemkyním posílá dotazník :lol:

@byron fotky jsou těžká věc. Když jsem hnila na seznamce, tak jsem neměla foťák, a po pořízení foťáku jsem se moc neuměla sama vyfotit a nechtělo se mi tím zabývat hodiny - takže jsem tam napřed měla jakési skupinové foto z akce (fotka o rozměrech 2 nehtů na palci), pak pohled do nosních dírek a fotku při cestě ze sauny :mrgreen: A zájemcům jsem nemohla vysvětlit, že jiný nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.8.12 18:32
@Gina108 píše:
No to každopádně :mrgreen: A proč se na to vůbec ptáš? Ty do něj chceš jít??? 8o

A co kdybych se ho pokusil sbalit já??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.8.12 18:34

@Knihomyš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak já měla náhodou pár slušných. Jako ženská nemůže bejt nikdy tak hrozně jako chlap, žejo. Takže nakonec ženská je ta, která je překvapená hůř
Nakonec ale jsme se sešla jen tímhle tydýtem, co mě chtěl unést v autě někam do lesa :mrgreen:.
My jsme si před tím sice párkrát volali a povídalo se s ním příjemně, ale nasednout k němu do auta??? nejsem blázen.

• Citovat
  • Upravit
byron
9.8.12 18:35
@Jura007 píše:

já bych ho klidně kontaktovala, bych si ho vychutnala blbečka. Mám dneska pifku ani nevím na koho, bych s epobavila

• Citovat
  • Upravit
23847
9.8.12 18:36
@Jura007 píše:
:palec: :palec: :palec: Jó, jdi do toho :palec:, akorát jsem teda zvědavá, co bys dělal, až projdeš jeho náročnými kritérii? Hele, že nejsi žena by mohl brát jako drobný detail, aby ukázal, že je tolerantní. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.8.12 18:37

Aby si nevychutnal (nevychutnali) tebe. Co když je to pětice znuděných teenagerů u komplu jednoho z nich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.8.12 18:40
@Knihomyš píše:
No, mě fascinuje, že zájemkyním posílá dotazník :lol:

No nekecej 8o 8o 8o :mrgreen: To jsem tam ani nevyčetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.8.12 18:41
@Gina108 píše:
No nekecej 8o 8o 8o :mrgreen: To jsem tam ani nevyčetla

já taky ne…

• Citovat
  • Upravit
byron
9.8.12 18:42
@Jura007 píše:
Aby si nevychutnal (nevychutnali) tebe. Co když je to pětice znuděných teenagerů u komplu jednoho z nich…

tak u kompu pětici znuděných blbečků pubertálních zvládnu…ale vážně, proč se tím vůbec zabývat? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak