Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Gina108 píše:
No nekecej![]()
![]()
![]()
To jsem tam ani nevyčetla
jo jo, nástěnka, druhá stránka, třetí příspěvek
@Jura007, @byron jděte do toho a hlaste pokroky
(doporučuji uzavřenou skupinu, chlapec bude asi lehce podezíravý)
@byron píše:
@Knihomyš že bych se na to nev…
@Knihomyš a jó
Tak to je vostrý ![]()
Tak ono není problém pak na lidech zrušit profil, pokud by byla na nástěnce ![]()
@Knihomyš píše:
jo jo, nástěnka, druhá stránka, třetí příspěvek
Tak ta nástěnka hovoří za vše, zakomplexovaný debil
.
No tak beru zpet, cetla jsem jen profil, to mi pripadalo jako vtipna provokace.ale nastenka to uz je vyssi level…to fakt ne ![]()
Asi jsem úchyl, ale projela jsem tu nástěnku celou a nejvtipnější místo je, když někdy 9/2009 dává do galerie fotky z UTZ (jako se nějaká štíhlá, slušně vychovaná od něj nechala oplodnit) a zhruba rok poté vypisuje nový konkurz…
Jinak by Jura byl možná jeho ideál - co jsem tak z diskuse postřehla, Jura má rozhled, vzdělání, koníčky, má rád děti, není státní úřednice… jen teda nevím, jestli je dost štíhlá (kdovíproč si ho představuju jako poměrně udělaného osobu).
@Knihomyš píše:
Asi jsem úchyl, ale projela jsem tu nástěnku celou a nejvtipnější místo je, když někdy 9/2009 dává do galerie fotky z UTZ (jako se nějaká štíhlá, slušně vychovaná od něj nechala oplodnit) a zhruba rok poté vypisuje nový konkurz…Jinak by Jura byl možná jeho ideál - co jsem tak z diskuse postřehla, Jura má rozhled, vzdělání, koníčky, má rád děti, není státní úřednice… jen teda nevím, jestli je dost štíhlá (kdovíproč si ho představuju jako poměrně udělaného osobu).
Nejsi úchyl, a nebo jo a pak jsme dvě
. Mi to nedalo a taky jsem to vdechla celý. Místy docela masakr dámy ![]()
Díky za dobrý typ na pobavení
Čtu nástěnku a musím se smát. Ten chlap je neskutečně namachrovanej, nicméně ví co chce a tím co tu předvádí,100%zaujme spoustu ženských. I kdyby žádnou nenašel, alespon se dobře pobaví a my také při čtení
![]()
@kemilek píše:
Nejsi úchyl, a nebo jo a pak jsme dvě. Mi to nedalo a taky jsem to vdechla celý. Místy docela masakr dámy
Lepší jak diskuze na emiminu, co?
No já to ještě nečetla celý, ale až budu mít náladu přečíst si jó hovadiny, tak jdu na to ![]()
@Knihomyš píše:
Asi jsem úchyl, ale projela jsem tu nástěnku celou a nejvtipnější místo je, když někdy 9/2009 dává do galerie fotky z UTZ (jako se nějaká štíhlá, slušně vychovaná od něj nechala oplodnit) a zhruba rok poté vypisuje nový konkurz…Jinak by Jura byl možná jeho ideál - co jsem tak z diskuse postřehla, Jura má rozhled, vzdělání, koníčky, má rád děti, není státní úřednice… jen teda nevím, jestli je dost štíhlá (kdovíproč si ho představuju jako poměrně udělaného osobu).
Tak to si mě představuješ správně - 102 kilo živé váhy, svaly by se taky našly… Až se mně začne hrbit páteř, tak třeba začnu vypadat „asimetricky“ - asi metr vysoký a asi metr obvod pasu… ![]()
@Jura007 píše:Škoda, to už máme druhý drobný detail, který by našemu seladonovi mohl vadit, ale pořád ještě nejsi státní úřednice a kuřačka a máš koníčky - za pokus by to stálo
Tak to si mě představuješ správně - 102 kilo živé váhy, svaly by se taky našly… Až se mně začne hrbit páteř, tak třeba začnu vypadat „asimetricky“ - asi metr vysoký a asi metr obvod pasu…
@Jura007 píše:
Jestli nemyslel majitelku dostihových koníčků…
No nechci se chlubit, ale já majitelkou koní opravdu jsem - ani nevím kolik jich mám
Ehm, kolik že má koní Dacia Logan???
![]()