Zajímavý inzerát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10905
9.8.12 19:05
@Gina108 píše:
No nekecej 8o 8o 8o :mrgreen: To jsem tam ani nevyčetla

jo jo, nástěnka, druhá stránka, třetí příspěvek

@Jura007, @byron jděte do toho a hlaste pokroky :) (doporučuji uzavřenou skupinu, chlapec bude asi lehce podezíravý)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.8.12 19:07

@Knihomyš že bych se na to nev…

• Citovat
  • Upravit
23847
9.8.12 19:15
@byron píše:
@Knihomyš že bych se na to nev…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zvaž to, b yla bys u něj na nástěnce ve sbírce těch, co mu nedaly :jazyk: :lol:

@Knihomyš a jó :-O Tak to je vostrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
naakukovatelka
9.8.12 19:33

Tak ono není problém pak na lidech zrušit profil, pokud by byla na nástěnce :lol:

• Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
9.8.12 20:23
@Knihomyš píše:
jo jo, nástěnka, druhá stránka, třetí příspěvek

Tak ta nástěnka hovoří za vše, zakomplexovaný debil :roll:.

• Citovat
  • Upravit
LouLou
9.8.12 20:29

No tak beru zpet, cetla jsem jen profil, to mi pripadalo jako vtipna provokace.ale nastenka to uz je vyssi level…to fakt ne :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1580
9.8.12 21:33

Mně i ta nástěnka přijde místy vtipná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
10.8.12 12:13

Asi jsem úchyl, ale projela jsem tu nástěnku celou a nejvtipnější místo je, když někdy 9/2009 dává do galerie fotky z UTZ (jako se nějaká štíhlá, slušně vychovaná od něj nechala oplodnit) a zhruba rok poté vypisuje nový konkurz…

Jinak by Jura byl možná jeho ideál - co jsem tak z diskuse postřehla, Jura má rozhled, vzdělání, koníčky, má rád děti, není státní úřednice… jen teda nevím, jestli je dost štíhlá (kdovíproč si ho představuju jako poměrně udělaného osobu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
10.8.12 12:28
@Knihomyš píše:
Asi jsem úchyl, ale projela jsem tu nástěnku celou a nejvtipnější místo je, když někdy 9/2009 dává do galerie fotky z UTZ (jako se nějaká štíhlá, slušně vychovaná od něj nechala oplodnit) a zhruba rok poté vypisuje nový konkurz…Jinak by Jura byl možná jeho ideál - co jsem tak z diskuse postřehla, Jura má rozhled, vzdělání, koníčky, má rád děti, není státní úřednice… jen teda nevím, jestli je dost štíhlá (kdovíproč si ho představuju jako poměrně udělaného osobu).

Nejsi úchyl, a nebo jo a pak jsme dvě :mrgreen:. Mi to nedalo a taky jsem to vdechla celý. Místy docela masakr dámy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
10.8.12 12:37

Díky za dobrý typ na pobavení :lol: Čtu nástěnku a musím se smát. Ten chlap je neskutečně namachrovanej, nicméně ví co chce a tím co tu předvádí,100%zaujme spoustu ženských. I kdyby žádnou nenašel, alespon se dobře pobaví a my také při čtení :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.8.12 13:23
@kemilek píše:
Nejsi úchyl, a nebo jo a pak jsme dvě :mrgreen:. Mi to nedalo a taky jsem to vdechla celý. Místy docela masakr dámy :palec:

Lepší jak diskuze na emiminu, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No já to ještě nečetla celý, ale až budu mít náladu přečíst si jó hovadiny, tak jdu na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.8.12 17:15
@Knihomyš píše:
Asi jsem úchyl, ale projela jsem tu nástěnku celou a nejvtipnější místo je, když někdy 9/2009 dává do galerie fotky z UTZ (jako se nějaká štíhlá, slušně vychovaná od něj nechala oplodnit) a zhruba rok poté vypisuje nový konkurz…Jinak by Jura byl možná jeho ideál - co jsem tak z diskuse postřehla, Jura má rozhled, vzdělání, koníčky, má rád děti, není státní úřednice… jen teda nevím, jestli je dost štíhlá (kdovíproč si ho představuju jako poměrně udělaného osobu).

Tak to si mě představuješ správně - 102 kilo živé váhy, svaly by se taky našly… Až se mně začne hrbit páteř, tak třeba začnu vypadat „asimetricky“ - asi metr vysoký a asi metr obvod pasu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.8.12 19:36
@Jura007 píše:
Tak to si mě představuješ správně - 102 kilo živé váhy, svaly by se taky našly… Až se mně začne hrbit páteř, tak třeba začnu vypadat „asimetricky“ - asi metr vysoký a asi metr obvod pasu… :mrgreen:
Škoda, to už máme druhý drobný detail, který by našemu seladonovi mohl vadit, ale pořád ještě nejsi státní úřednice a kuřačka a máš koníčky - za pokus by to stálo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mmch teď koukám, že frajer tam píše, jak chce ženskou s koníčky, ale v kolonce koníčky o žádných svých koních nepíše. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.8.12 19:52

Jestli nemyslel majitelku dostihových koníčků… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.8.12 20:05
@Jura007 píše:
Jestli nemyslel majitelku dostihových koníčků… :P

No nechci se chlubit, ale já majitelkou koní opravdu jsem - ani nevím kolik jich mám :mrgreen: Ehm, kolik že má koní Dacia Logan??? :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí