Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@byron „vystajlovaný“ frajírek s nagelovanými vlásky, kdy každý zaujímal své místo, značkové hadry, ale okázale, takže REPLAY přes celý zadek, Ralph Lauren přes celou hruď, na keckách přes celou botu nevím co, tak pevný stisk ruky, že mi ji málem zlomil (to zdůrazňoval v korespondenci, že nesnáší leklé ryby, ale že má potřebu lámat hnáty už nepsal), ovšem žádný pohled do očí, povýšené chování, oslovování jako pipinko apod, v restauraci buzerace personálu naprosto bezdůvodně, několika minutová přednáška k jídelnímu lístku, co by bylo dobré si vzhledem k noční hodině dát a co již není vhodné, vychloubání se majetkem, přednáška o tom, jak by žena měla vypadat, co by měla umět, jaké školy mít, ovšem kdykoliv jsem chtěla říct něco o sobě, práci, kariéře, okamžitě to přeřušil se slovy „no ale to nic není, to JÁ“…atd atd. Bylo toho hodně a je to dost dávno, takže detaily si už moc nepamatuju, jen to, že bych mu jednu pleskla a vyklopila na hlavu kyblík s ledem. Jo a několikrát mi řekl: chceš mi snad naznačit, že jsi chytřejší než JÁ???" Stručně řečeno K. O. K. O. T
.
@chytrá horákyňka no tak nemám slov, tak tohle předčilo i mé představy…
Zvedla ses a odešla? Jak dlouho jsi to s ním vydržela?
@chytrá horákyňka Nejmenoval se Petr Průša? Já pořád marně přemýšlím, kde vzal tehdy Fanánek inspiraci k té jeho písničce… ![]()
I já tu mám jeden exeplář sebestřednosti a pýchy. Sice je to hezkej kluk, ale to je asi tak všechno
.
Navíc jsem měla „tu čest“ ho poznat i v osobním písemném projevu a teda moc neokouzlil…
http://xchat. centrum. cz/~guest~/whoiswho/profile. php? uid=1282637&extra=w%3Ds%26g%3D1%26t%3D0%26search_nick%3DKLENOT_MEZI_MUZI%26Button_Search_Top%3DHledat%26page%3D1%26offset%3D1
Http://xchat. centrum. cz/~guest~/whoiswho/profile. php? uid=1282637&extra=w%3Ds%26g%3D1%26t%3D0%26search_nick%3DKLENOT_MEZI_MUZI%26Button_Search_Top%3DHledat%26page%3D1%26offset%3D1
Nějak mi to blbne, zadám tedy jeho nick.
KLENOT_MEZI_MUZI na těhle stránkách
http://xchat. centrum. cz/~guest~/whoiswho/
@byron no sprostě jsem utekla, co budu lhát
. Vydržela jsem to asi hodinu, ale byla to jedna z těch dlouhých hodin, co příjdou nekonečné
![]()
@Gladys píše:
Je to frája, ale aspoň má něco málo v hlavě. Lepší inteligentní idiot než totálně vymaštěnej.
Dělá ramena, ale až ho nějaký sladký andílek uloví, tak se z andílka bude muset stát železná žena a jemu ty ramena hezky splasknou - pak s ním možná bude i možný žít. Ale na to se takovej chlap musí totálně zbláznit, zešílet do té ženské.
Jsem jediná, komu ten inzerát nepřijde zajímavý? Dokážu si představit, že chlap, co se umí k ženským chovat, by ho dokázal formulovat daleko méně urážlivě. Ale fajn, to může být styl humoru, taky nepřijdu zdaleka každému vtipná.
Jenže jsem si přečetla tu jeho nástěnku (více méně omylem, hledala jsem ten inzerát a na Lidech se nevyznám) a připadá mi jak duševní ubožák - kdo má jinak potřebu veřejně ventilovat soukromou korespondenci s uživatelkami, co si z něj nesedají na zadek? Bóže…
No, já teda nevím, mě se vůbec nelíbí ![]()
Ještě tak ty fotky z roku 1998…zbytek fákt nic moc! ![]()
Tak co si o něm myslím? Na tyhle týpky jsem alergická, nějak mě to lechtá okolo žaludku, ale spíš tímto způsobem
než nějakým vzrušením.
Mno, pročpak asi není s matkou svých dětí, pan dokonalý?
![]()
@Knihomyš
Mě to zaujalo proto, že 99,9% inzerátu má úplně jiný obsah - je tam fotka, co má ten dotyčný rád, co ho baví, nebo stručně, že hledá lásku…ale tenhle inzerát je prostě jinej ![]()
Ještě mě napadlo dát si s ním schůzku a pozvat na ni taky všechny ty baby, které tam urazil, nebo se do nich obul…to by asi bylo veselo ![]()
@Houslička píše:
@Knihomyš
Mě to zaujalo proto, že 99,9% inzerátu má úplně jiný obsah - je tam fotka, co má ten dotyčný rád, co ho baví, nebo stručně, že hledá lásku…ale tenhle inzerát je prostě jinej
No to každopádně
A proč se na to vůbec ptáš? Ty do něj chceš jít??? ![]()
@chytrá horákyňka můžeš se rozepsat?
Já jsme si přesně tyhle průsery představovala a žádnýho zajímavýho mladýho muže bych nečekala.
Jak na tebe ten,,tvůj,, působil? Jak se k tobě choval?