Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Velmi mě zaujal tento inzerát a nedá mi, abych se s vámi o něj nepodělila: ![]()
Hledám normalní samostatnou slečnu mladšího vzhledu, která nedržkuje při prvním problému…
škoda, že jsem držkatá ![]()
vtipnej, chlap má bejt vttipnej, ale trochu naivní:-)napsala bych mu, i když si držkatá:-)která neni:-)
@čezka důležité je, při kolikátem problému začneš držkovat, ne? Pokud až při druhém nebo už při nultém, je to ok.
@Knihomyš píše:
@čezka důležité je, při kolikátem problému začneš držkovat, ne? Pokud až při druhém nebo už při nultém, je to ok.
no jo to mě nenapadlo, obvykle držkuju až při druhém problému ![]()
Teď už stačí vyřešit jenom, že nejsem normální samostatná slečna mladšího vzhledu ![]()
Tak jsem objevila další zajímavý inzerát, který si podal mladý (41 let) „krasavec“ - dle přiložené fotky ![]()
Hledam krasnou a mladou zenu na urovni. Skarede, stare(+35) a tluste zeny uz mi prosim nepiste! Na odpovedi bez fota neodpovim!
Teď už mám definitivně potvrzeno, že jsem stará ![]()
@Knihomyš píše:
@čezka to už je detail, chlapi stejně nevědí, co chtějí.
Dovolím si oponovat. Vím přesně, co chci - jenom vím, že je to pro mě nedosažitelné…
@čezka píše:…pro starýho každá stará
Tak jsem objevila další zajímavý inzerát, který si podal mladý (41 let) „krasavec“ - dle přiložené fotky![]()
Hledam krasnou a mladou zenu na urovni. Skarede, stare(+35) a tluste zeny uz mi prosim nepiste! Na odpovedi bez fota neodpovim!
Teď už mám definitivně potvrzeno, že jsem stará
Tak se mně zrovna vybavil reklamní slogan: „Pamatujte - kdo nesnídá s Novou, snídá se starou…“
Asi se neseznámím, ale mám další úlovek:
Muž 43/163 nekuřák z brílemy hledá osamělou dívku sinější postavy která hledá lásku a porozumění Zn.jen vážně