Sociální neandrtálec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
232
24.8.12 13:36

sociální neandrtálec

Můj muž nemá absolutně vyvinuto sociální cítění, empatii, takt - je to absolutní hrůza :cert:

nemyslí to zle, je strašnej dobrák a čistá duše, ale má bezchybný talent najít tu nejhorší chvíli, načasovat si nějakou strašnou otázku, přijít, odejít, pochlubit se, prostě cokoli, ale v tu chvíli je to vždy úplný granát… lidi jdou do mdlob, paralýza :mrgreen: kdo ho nezná, ho po tomto zážitku většinou odsoudí a já se propadám hanbou :oops: a je mi to hrozně líto… on ale vůbec netuší, že něco pokazil (že někoho urazil, naštval…) a často na to plynule naváže granátem 2… strašný

rodina, přátelé, ve firmě to už milují, jsou to situace jak od Woody Allena, mohli bychom psát scénáře trapných komedií :roll:

když mu to pak hodinu vysvětluju, tak to jako odkýve, ale stejně neví, co udělal :lol: náročný…

já už někdy odmítám s ním někam jít reprezentovat :) vždycky už trnu dopředu, co zas bude

je to kříž :)

vtipné historky podobně postižených manželek sem :mrgreen: existuje nějaká naděje?

PS: rozvádět se nehodlám, toto je diskuze pro pobavení a takový celonárodní povzdech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
24.8.12 13:40

Zkus mluvit konkrétněji co jako manžel dělá? nějak si to neumím představit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
24.8.12 13:42

Jojo, konkrétněji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18305
24.8.12 13:42

Tak hlásím, že jsem úplně to samé co tvůj manžel :mrgreen:. To pro případ, že by se některé zvednul tep z toho, že na eMiminu se pohybuje chlap… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
24.8.12 13:49

Tak já si to umím představit a ač neumím moc vypichovat své kladné vlastnosti nebo spíš o nich neví, tak myslím, že jedna z mých předností je tohle žehlit :lol: Je mi stydno za ostatní, za trapné okamžiky a situace, ale mám dar výřečnosti, tak většinou vím, co kde a kdy říct, abych něco za někoho převedla do vtipu. Jinak čas od času se každému z nás stane nějaké „fópá“, ale mít tvého muže, tak už se houpu :lol: :lol: Rozumím, soucítím. Občas se to teda stane i mě samotné. Život je přece o trapasech :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.12 13:51

Myslíš něco takového-
můj manžel je cizinec z poněkud odlišnější kultury, takže perlí :mrgreen:, přijde kamarádka na návštěvu v lehkých letních šatech a on na plnou hu. u, proč si bere ven tu spodničku…myslel to vážně :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
232
24.8.12 13:54

Konkrétněji snad ani ne, to snad ani nejde popsat, to byste u toho musely být…

třeba večírek ve vile důležitého obchodního partnera, velká diplomacie… hostitelka, která měla asi 120 kg, mu nabízela v dobrém rozmaru nějaké dobrůtky na talíři, sama se jimi přitom cpala a on jí v tu vteřinu bezelstně řekl, že si nedá, že nechce být tlustej :roll:

nebo nedávno navštívil klientku, která slezla před měsícem hrobníkovi z lopaty… měla rakovinu, zázrak že žije…on to věděl a nějak zapomněl, nebo já nevím :nevim:, ona bydlí u kostela, bavili se pracovně a on se zakoukal z okna a říká: Vždycky mě zajímalo, jestli se tady na tom hřbitově pohřívají jen urny nebo tam jsou i hroby do země, nevíte??? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
24.8.12 13:57

Tak to je super diskuze, tu budu sledovat :lol:
Takovej trosku Homer Simpson, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
24.8.12 13:57

@Gjoa Tak jestli je to takhle, tak mu to nedochází, na takové hlášky jsou chlapi obecně experti :mrgreen:. Nemaji ten ultrajemný cit na takové souvislosti jako my ženský :lol:

• Citovat
  • Upravit
24.8.12 13:58

Lepší něž kdyby to byla nějaká liška podšitá :) Aspon je pořád srandy kopec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
24.8.12 13:59

Jako někdy je to ultravtipný, brečíme smíchy, ale někdy je to fakt na zabití… nejhorší je, že s tím nejde dělat vůbec nic… on se vždycky po nějakém mém 2h proslovu strašně snaží kontrolovat a polepšit, ale v té křeči je to ještě horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
24.8.12 14:01
@Gjoa píše:
Konkrétněji snad ani ne, to snad ani nejde popsat, to byste u toho musely být…

třeba večírek ve vile důležitého obchodního partnera, velká diplomacie… hostitelka, která měla asi 120 kg, mu nabízela v dobrém rozmaru nějaké dobrůtky na talíři, sama se jimi přitom cpala a on jí v tu vteřinu bezelstně řekl, že si nedá, že nechce být tlustej :roll:

nebo nedávno navštívil klientku, která slezla před měsícem hrobníkovi z lopaty… měla rakovinu, zázrak že žije…on to věděl a nějak zapomněl, nebo já nevím :nevim:, ona bydlí u kostela, bavili se pracovně a on se zakoukal z okna a říká: Vždycky mě zajímalo, jestli se tady na tom hřbitově pohřívají jen urny nebo tam jsou i hroby do země, nevíte??? 8o :roll:

Ja vim, ze ty se tomu urcite nesmejes, ale ja se tu desne chlamu :D
Ja miluju cerny humor a tohle je presne moje gusto. Uplne vidim, jak se u te situace tomu smeji :oops:,kdybych u toho byla. Samozrejme neee, jako manzelka.Ale jako nestrany pozorovatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
24.8.12 14:01

Nebo…-

• Ahoj, já jsem Petr Teplý.
  • Fakt :?: Víš, že mě to hned napadlo :lol: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
232
24.8.12 14:03

Jako dřív jsem ho podezírala, že v tom je nějaká křivárna nebo podlost, ale pak jsem se 1000× přesvědčila, že on je bezelstnej jak lilie, akorát je opravdu tak sociálně neohrabanej :roll:

za nejspravedlnější považuji to, že svůj „talent“ rozděluje zcela plošně, všem - ode mě doma až po amerického generálního ředitele… :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
24.8.12 14:04
@Gjoa píše:
Jako dřív jsem ho podezírala, že v tom je nějaká křivárna nebo podlost, ale pak jsem se 1000× přesvědčila, že on je bezelstnej jak lilie, akorát je opravdu tak sociálně neohrabanej :roll:za nejspravedlnější považuji to, že svůj „talent“ rozděluje zcela plošně, všem - ode mě doma až po amerického generálního ředitele… :P :lol:
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí