Sociální neandrtálec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
24.8.12 14:04

Tohle je přesně můj bratr, někdy je to fakt hrůza, ale pak se tomu po čase smějeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimní
24.8.12 14:06

@Gjoa
Přesně jako bys psala o mé ženě.
Nevím co s tím, řešit se to nedá, zvyknout se na to taky nedá, takže to řeším jako ty, nikam s ní nechodím, protože to fakt nejde.
Jen musím říct, že pro mě to byl šok, s žádným takovým člověkem jsem se před tím nesetkal.
Rozvádět se samozřejmě nechci.
Jen trnu, aby děti nebyly po ní.

• Citovat
  • Upravit
2331
24.8.12 14:07

Já se musím smát páč tohle ten můj má někdy taky příklad.

Přišla k nám švagrová na návštěvu. Kecáme. Manžel přijde z venku a jde za klukem do pokojíčku, vynadal mu že zas dal vonítko do elektriky, že to tam smrdí jak v.. :lol: on samo, že nic nikam nedával. Tak chlap furt chodil kolem nás, já na něj dělala posunky ať přestane a on furt, že tam je smrad jak z bordelu a co to jako je :zed: :zed: až po 15min jeho lamentování mu došlo, že to je švagrový parfém :lol: :lol: :lol: takže perla nad perlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
24.8.12 14:15

No zvyknout se na to trochu dá… neužívám si to, ale beru ho, že takový prostě je… hlavně mě zocelilo těch 1000 zážitků s ním

člověk pak prostě pochopí, že to jde přežít(což jsem ze začátku myslela, že nejde :P )

je to můj muž, tak já s ním pořád chodím mezi lidi :), nijak se od něj neizoluju, akorát už preventivně trnu :mrgreen: jsem strašně statečná

:P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.8.12 14:21

Můj brácha taky… Ale tak jinak, s okolím se dorozumívá prakticky jen vrčením, je protivný, odsekává, i když by jako „měl“ mluvit normálně…
A když už promluví…
První návštěva u nás po narození Majdy, místo pozdravu - Zdar ségra, hej nenechali ti v tom břichu ještě jedno? 8o jsem ho málem zaškrtila.
Lituju jeho budoucí ženu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimní
24.8.12 14:27
@Gjoa píše:
No zvyknout se na to trochu dá… neužívám si to, ale beru ho, že takový prostě je… hlavně mě zocelilo těch 1000 zážitků s ním

člověk pak prostě pochopí, že to jde přežít(což jsem ze začátku myslela, že nejde :P )

je to můj muž, tak já s ním pořád chodím mezi lidi :), nijak se od něj neizoluju, akorát už preventivně trnu :mrgreen: jsem strašně statečná

:P

Aha, já myslel, že jsi psala, že už s ním odmítáš chodit reprezentovat. :think: :nevim:
Jinak přežít to samozřejmě jde, to je jasný, ale zvyknout asi ne, teda mně to aspoň nejde. Mně spíš těch 1000 zážitků o kterých mluvíš udělalo ještě větší alergii na tu neohrabanost, než že by mě to nějak zocelovalo. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
24.8.12 14:35

Já mám takového kamaráda. Je to taky takový slon v porcelánu. Než jsem pochopila, že mě nechce urazit ani naštvat, že prostě jen nechápe jistá pravidla, chvíli mi to trvalo. Na druhou stranu není upřímnějšího člověka než je on. Jo a je mu 37, pochybuju že z toho vyroste.
Je pravda že se díky tomu dostává do situací, kdy mu teď už bývalá přítelkyně leje pivo do klína, nebo druhá bývalá přítelkyně ho po něm rovnou hodí i s půllitrem (mám pocit že jí řekl, že dneska chce být radši s kamarádama v hospodě než s ní v kině na nějakém cajdáku).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.12 14:51

Ja mam takoveho bratra. s mym druhym bratrem pro tento jev mame trochu ostrejsi vyraz.. je svobodny a jsme za to radi. Ja bych si nekoho jako je on nikdy nevzala, vlastne bych se s nim vubec nebavila. Nekdy mam pocit, ze nepremysli vubec, ale zato je schopen ti z hlavy vynasobit trojmistna cisla, vyjmenovat americke prezidenty jak sli po sobe a takove ptakoviny…

• Citovat
  • Upravit
2090
24.8.12 14:56

8o To je dobré téma, budu sledovat něco je vtipné, něco moc ne :-D. Ale určitě se tady sejde dost takovýchto Houmrů Simpsonů :mrgreen: :mrgreen:.
Já si vzpomínám tak na jeden výrok mého bratra. Mě 15 jemu 20 let cca.. přišla k nám moje nej. kámoška s kterou se on neviděl víc jak rok. Známe se dobře z vesnice kde jsme bydleli mi a dalších asi 20 lidí :-DDD.
No a jak proběhlo jejich potkání? Kamarádka: Ahoooj Brácha: Ahoj, mimochodem vypadáš příšerně… :mrgreen: :mrgreen: (měla zrovna opravdu přeliv co jí neseděl, ale takto podal brácha) Naštěstí kamarádka ho zná, on je takovej svůj, hodnej ale upříměnší než většina lidí. M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
24.8.12 14:59

Jednou jsem někde četla pojem „tank plný květin“, docela mi to pásne na tvého muže :) Hlavně, že se máte rádi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
24.8.12 15:04
@Gjoa píše:
Konkrétněji snad ani ne, to snad ani nejde popsat, to byste u toho musely být…

třeba večírek ve vile důležitého obchodního partnera, velká diplomacie… hostitelka, která měla asi 120 kg, mu nabízela v dobrém rozmaru nějaké dobrůtky na talíři, sama se jimi přitom cpala a on jí v tu vteřinu bezelstně řekl, že si nedá, že nechce být tlustej :roll:

nebo nedávno navštívil klientku, která slezla před měsícem hrobníkovi z lopaty… měla rakovinu, zázrak že žije…on to věděl a nějak zapomněl, nebo já nevím :nevim:, ona bydlí u kostela, bavili se pracovně a on se zakoukal z okna a říká: Vždycky mě zajímalo, jestli se tady na tom hřbitově pohřívají jen urny nebo tam jsou i hroby do země, nevíte??? 8o :roll:
:mrgreen: :mrgreen: to je borec :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.8.12 15:10
@Gjoa píše:
Konkrétněji snad ani ne, to snad ani nejde popsat, to byste u toho musely být…

třeba večírek ve vile důležitého obchodního partnera, velká diplomacie… hostitelka, která měla asi 120 kg, mu nabízela v dobrém rozmaru nějaké dobrůtky na talíři, sama se jimi přitom cpala a on jí v tu vteřinu bezelstně řekl, že si nedá, že nechce být tlustej :roll:

nebo nedávno navštívil klientku, která slezla před měsícem hrobníkovi z lopaty… měla rakovinu, zázrak že žije…on to věděl a nějak zapomněl, nebo já nevím :nevim:, ona bydlí u kostela, bavili se pracovně a on se zakoukal z okna a říká: Vždycky mě zajímalo, jestli se tady na tom hřbitově pohřívají jen urny nebo tam jsou i hroby do země, nevíte??? 8o :roll:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
24.8.12 15:22

Yep, to je muj muz. kdyz jsme ve spolecnosti a on zacina rozvadet debatu smerem, kde to zacina smrdet trapasem, tak mam HESLO - zaseptam „asparagus“, jemu to dojde a stoci debatu jinam.

kdyz se hadame a rekne neco, co si fakt mel nechat pro sebe, tak sem se ho naucila polivat studenou vodou :lol: jakoze trochu vody studeny nacachtat na oblicej. proste.. proc bych mela trpet jen ja? :nevim: :lol:

jinak ten „asparagus“ je kvuli poruse zvane Asperguv syndrom. mam tuseni, ze bud tim trpi, nebo ma nejakou jinou psych(opat)ickou poruchu, ktera mu brani vnimat, co se hodi a co ne. ale co uz, pracuje, na mne i na deti je hodny, tak co vic si prat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
24.8.12 15:40

U nás jsem já, kdo má tenhle problém - ne aspergerův syndrom, ale takový nějak horší cit pro sociální situace. Já nevim, na místě muže zakladatelky by mě docela zraňovalo, že to vnímá takhle a že o tom zakládá veřejný diskuze. Jako je to něco zač ten člověk nemůže, snaží se to nedělat, jenže je to stejný jako když se někdo neobratný snaží nic neshodit a stejně rozbije všechny vázy v okolí.

• Citovat
  • Upravit
232
24.8.12 15:50
@pst007 píše:
U nás jsem já, kdo má tenhle problém - ne aspergerův syndrom, ale takový nějak horší cit pro sociální situace. Já nevim, na místě muže zakladatelky by mě docela zraňovalo, že to vnímá takhle a že o tom zakládá veřejný diskuze. Jako je to něco zač ten člověk nemůže, snaží se to nedělat, jenže je to stejný jako když se někdo neobratný snaží nic neshodit a stejně rozbije všechny vázy v okolí.

diskuze o tom zakládám, protože to není nic tajného ani zlého, ale ví to o něm naprosto všichni a ti nejbližší ho kvůli tomu dokonce zbožňují :srdce: (nemají to denně :) ) - historky vyprávíme na potkání, kamarádi nás rádi potkávají :D

můžu tě ubezpečit, že tohle není posměch, ale jen trochu unavené povzdechnutí nad holou realitou a za druhé, můj muž má nekonečné sebevědomí a rozhodně ho žádná jeho charakterová vlastnost netrápí - on sám ví, že zlý ani hloupý není, tím to pro sebe uzavřel a je se sebou naprosto spokojený :mrgreen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí