Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Taky toho mám moc a dokonce také malá nastupovala do školky a manžel měl výron na kotníku a také byl nepohyblivý ![]()
Akorát jsem neměla štrapáci do Ikei jako ty..Ale dost často se mi stává, že se seberu a pospíchám do krámu pro vajíčka, která nutně potřebuji a pochopitelně přinesu všechno možné, kromě vajíček..a podobně.
Zdravím tímto všechny pracující ženy, které mají vymleto jako já.. ![]()
Muhehe ty jsi trida ![]()
Ja mam taky docela casto dny, kdy mam pocit, ze se vsechno kolem mne doslova toci, ja jsem totalne mimo, zapominam, nestiham. Ja jsem vlastne od narozeni druheho ditete {co druheho - uz od prvniho!} v permanentnim soku.
![]()
Z toho si nic nedělej, já od pondělí koupu dítě v ponožkách. Dneska ne - svlíkal mi ho manžel a dodal mi ho nahého do vany.
Joooo, to ze jdu nakupovat a donesu vsechno mozny jen ne to, pro co jsem tam sla a co jsem nutne potrebovala - tak to se mi stava snad porad, chjo
![]()
Tak mě se jednou povedlo donést domů hmoždíř bez paličky, kterou jsem ztratila, a jednou jsem z kočárku ztratila kečup, jednou šišku salámu
![]()
Viva pracující ženštiny
Zdravím stejně postižené
Holky!!! To zmáknem!!!
![]()
Ahojda…nepíšu sice svůj „zážitek“, ale mojí mamky,…doma jsme si už mysleli, že je blázen…Taky odešla z domu se záměrem jít koupit vejce a ještě do města pro cosi. Cestou prošla okolo obchodu a řekla si, že koupí ty vejce tam, aby na ně nakonec nezapomněla. Koupila a šla dál. Cestou se stavila ještě ve třech obchodech a pak nakoupila v tom městě. Došla domů, otevřela tašku a začala vytahovat nákup ven a v tom ukrutnej smích…bežíme za ní, co se stalo..ona nad taškou, oči plné slz a smála se jak divá. Představte si, že tu větu „koupím ty vejce tady, ať na ně nezapomenu“ si řekla před každým tím obchodem, kde nakupovala, že domů nakonec donesla 40 vajec. A vůbec si nepamatovala, že je už kupovala jinde. To ovšem nebylo vše…Tomu smíchu následovala věta : „Jéééé, já jsem si někde s někým vyměnila tašku, já koupila jen 10 vajec“ a sama tomu fakt věřila
a až po čase si začala vybavovat jak ty vejce v každém obchodě brala......to je přepracování ![]()
No a když jsme u toho, dnes jsem se dozvěděla od dr. že má malá oboustranou tříselnou kýlu tak jsem v nervách co bude a místo toho, abych se od drahého dočkala podpory tak si milostpán dovolí přijít nasratý z práce takže dnes je u nás veselo
A to mi řekl „pochybuju že ti prodlouží smlouvu když budeš furt pryč“
(chodím ještě do školy takže každou středu nebudu v práci) Má pravdu ale…
Nezbývá mi nic jinýho než se pousmát a jít spát ![]()
Příspěvek upraven 05.09.12 v 21:46
Já mám taky dneska tragickej den, brácha přišel o práci a navíc se ožral jak ten dobytek, ale to mě až tak netankovalo. Kdyby mi ovšem v alkoholovém opojení neposal kšeft. Jednou jsem se před ním o něčem zmínila a jen tak orientačně mu naznačila že by se té věci mohl věnovat a měl by z toho nějakou tu kačku navíc. Nenapadlo mě že si po x měsících ožralej na to vzpomene a zavolá „zdroji“ a začne se ho vyptávat.. jak to teda bude s tím kšeftem. Podotýkám že zdroj neměl ani ponětí že by v tom měl být bratr zainteresován a že má o tuto práci zájem.
Nejhorší je že ten idiot pořád nechápe co udělal jako špatně, on přece jen zavolal a zeptal se, v 9 večer totálně namol, nedá si nic vysvětlit. Fakt super. Vážně přemýšlím že s ním přestanu komunikovat, měli jsme vždycky super vztahy, ale v poslední době mě vážně see a to hodně. Teď jsem ho vyhodila ať táhne dom, manžel naštěstí není doma, jinak by ho asi zrušil.
No potěš koště
mě se to stává taky. Odcházím od pokladny a prodavačky na mě ječej ještě tohléééééé
Napíšu vám ještě něco pro pobavení co se mi stalo v práci. Měla jsem kraťásky bez kapes tak jsem si zastrčila mobil za gumu od kalhotek. Šla jsem vám tak po sušárně a mobil mi začal padat do mezinoží
v pravé ruce jsem měla šuplík tak jsem se snažila levou si telefon vylovit, když v tom vyšel zpozarohu šéf naší vedlejší firmy
Jen vyvalil oči, zamumlal „pardondobryden“ a zmizel.
Od té doby se na mě nějak divně směje
![]()
Něco pro pobavení všem těm, co mají pocit, že jsou přetažené. U nás například jedno dítě do 1. třídy, druhé dítě nastoupilo do školky a manžel od včerejšího večera o berlích následkem sport. úrazu. Holky, nejste v tom samy!
, koupila jsem tyč do kuchyně, zaplatila jsem dle paragonu tyč do kuchyně a… nedonesla jsem tyč do kuchyně domů. Já ji tam prostě zase zapomněla!!!
O víkendu přijedou tchánovci a já nebudu mít dokonalou kuchyň 

Dnes jsem jela do Ikea. Chtěla jsem si na druhý pokus koupit doplněk do kuchyně (tyč na zavěšení kuch. potřeb), který jsem kupovala už před měsícem a ačkoliv ho mám na účtu, domu jsem ho nedovezla. Prostě jsem tam tu tyč někde nechala. Dnes jsem jela „sockou“. Jela jsem HLAVNĚ pro tu tyč. Táhla jsem se tam přes půl Prahy po pracovní schůzce, protože jsem měla díky nepohyblivému muži hlídání
Taakže - pokud máte pocit, že se na vás vše valí, nezoufejte, nejste v tom samy!!!
A.