Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Bersaba píše:
A onehdy v těch hicech jsem si vyšla v bokovkách, co jsem na sobě neměla už asi 8 let, a v euforii, že se do nich vlezu, jsem zapomněla, jak z nich člověku vždycky vypadne zadek, když se ohne. Dokud jsem jen chodila po krámech, tak dobrý, jenže pak mi v pekárně upadla peněženka, sehla jsem se, vypadl mi zadek, seberu peněženku, zvednu se, nahodím zadek do gatí, zaplatím za pečivo, upadne mi dvacka, sehnu se, zadek venku, zvednu se, nahodím, odcházím, rudá jako spartakiádní trenýrky, a ve dveřích mi upadly sluneční brejle. To už za mnou prodavačky řvaly smíchy a nebejt toho, že by brejle stály sedum stovek, tak je tam nechám a ještě na ně šlápnu.
Fakt díky - mám blbou náladu, ale tohle mě fakt dostalo - brečím tady smíchy
![]()
@slavuska1 píše:
jak jsi mohla málem spadnout do odpadkovýho koše? jsi se v něm hrabala či co?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nehrabala, no dovol… Normálně jdu a on mi vlez do cesty. ![]()
@IvkaH píše:
ježiš to by mi s toho asi hráblo, kolik si tam nechala
Moc ne, £10 to je asi 300Kc.
Běžně vyjmenuji všechna jména dětí, než se strefím, ještě, že nemáme psa.
„Mami, že si mě pleteš s Vaškem, to bych pochopil, ale proč říkáš malé Vojto, tomu teda nerozumím!“ ![]()
@Bersaba píše:
Nehrabala, no dovol… Normálně jdu a on mi vlez do cesty.
koš ti vlez do cesty?
ale nebyl by to špatnej vynález, chodící koš, na doma hlavně
![]()
@laducha píše:
Běžně vyjmenuji všechna jména dětí, než se strefím, ještě, že nemáme psa.„Mami, že si mě pleteš s Vaškem, to bych pochopil, ale proč říkáš malé Vojto, tomu teda nerozumím!“
já jsem chodila venčit psa, Bárnyho, a staršímu jsem jednou řekla nejprve Maty(to je mladší), pak jsem se opravila na Bárnyho, a až na potřetí jsem ho oslovila správně, Dany ![]()
Jo a ještě jsem taky někdy pěkně hluchá. Bejvalej jednou říkal, jak je venku zima, že si sebou vezme „placatku s rumíkem“ a já se divila, proč mi chce „plácat kozu mlíkem“
S kamarádkou v zimě jsme hodily řeč, její malá byla v bobech, ve fusaku, a už jí byla dlouhá chvíle, tak ji vytáhla, postavila do sněhu a vykládáme dál.
„To je hrozné, co ta malá pořád řve!!!“
Bodejť by neřvala, neměla boty, stála tam chudina jen v punčoškách ![]()
Příspěvek upraven 05.09.12 v 22:45
@laducha píše:
Běžně vyjmenuji všechna jména dětí, než se strefím, ještě, že nemáme psa.„Mami, že si mě pleteš s Vaškem, to bych pochopil, ale proč říkáš malé Vojto, tomu teda nerozumím!“
holky, smichy tu triskam rukama do periny, to uz se mi fakt dlouho nestalo ![]()
Ja sice jeste v praci nejsem, ale expert jsem taky poradnej. Tuhle jsem odnesla odpadky do pracky a vyndala boty z mrazaku, kdy jsem je tam dala fakt netusim ![]()
@laducha píše:
S kamarádkou v zimě jsme hodily řeč, její malá byla v bobech, ve fusaku, a už jí byla dlouhá chvíle, tak ji vytáhla, postavila do sněhu a vykládáme dál.
„To je hrozné, co ta malá pořád řve!!!“Bodejť by neřvala, neměla boty, stála tam chudina jen v punčoškách
Příspěvek upraven 05.09.12 v 22:45
Taky se mi to povedlo, v zime si hezky ve stramplickach dosla naky ten metr sankam ![]()
@KačuliKačka píše:
Mám to poslední dva dny podobně, po skoro třítýdenní dovolené jsem opět musela skočit rovnýma nohama do reality pracovního procesu… a protože za mě v práci nikdo nic nedůležitého neudělá, tak tam na mě čekaly a stále čekají kupy práce, papírů a k tomu 130 meilů na vyřízení… do toho šéfka rozdala extra úkoly, které samozřejmě spěchají (včera bylo pozdě)navíc jsem se přihlásila v práci do angličtiny, ale kdy a jak ji budu stíhat, to fakt nevím
Syn nasoupil do prvního ročníku a já mám pocit, že nic nestíhám, všechno zapomínám, nejsem schopná odpovědět na smsku kamarádce![]()
Jak já ti rozumím. Mně někdo napíše sms a odpovídám do týdne, popř. mailem, protože u počítače jsem pořád. Chtěla jsem si najít brigádu. Našla, tři, do toho jsem začala běhat, rozhodla jsem se pořídit si kotě, hledám nám dům, bráchovi pomáhám s hledáním práce, snažím se co nejvíce věnovat dětem, psům i muži, aby se nikdo necítil ochuzen, spát chodím po druhé hodině raní a vstávám se slípkama. A nemůžu se dočkat 1. října, kdy odjíždím na chatu, kterou jsem si na týden pronajala a budu čumákovat do krbu a hrát si s dětma. A noťas nechám doma a na práci ani nemáknu.
Já jsem minule bufetila
Hledala jsem malýho hrníček asi týden a k nám jezdí popelaři jednou za dva týdny. Už jsem to s hrnkem davno vzdala, šla jsem s odpoďákem k popelnici, mrsknu ho tam a čumím ejhle hrníček
ale zvykám si, dneska jsem z koše tahala opalovací krém
![]()
Ja jsem minule nemohla najit mobil, tak jsem se prozvanela z manzelovyho. A on mi zvonil z lednicky…
Ja ho tam proste dala pri vykladani nakupu!
@ivulinaM píše:
O tom, že přijdu do prostřed místnosti a přemýšlím, proč tady stojím jak roura a čumím na stůl a co jsem to vlastně chtěla ani nemluvím
tak to se mi stává taky
![]()