Pro pobavení těm, co toho teď mají moc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6230
6.9.12 10:17
@puntice píše:
Tak já například velmi často zamykám šéfa v kanceláři :oops:

Ale i muži mají své dny. Posledně mě dostal manžel:

Šel dopoledne nakoupit. Vytáhl si pětikilo a ještě si říká „nesmím ho zapomenout“. Vzal psa, tašku a vyrazil. Volá mi z obchodu, jaké že jsem chtěla to víno, že ho nevidí… Tak ho naviguju, on pořád, že ho nevidí.. Načež se začal strašně gebit, neb pět minut zíral na jogurty :lol: Potom v tom obchodu ztratil košík. Když ho zdárně nalezl, zajel k pokladně a že zaplatí. Samozřejmě petistovku najít nemohl. Inu odsunul vozík ke straně, že se vrátí. Jde dom, nar*aný ja čert. U bytu sáhne do kapsy pro klíče - a tam to pětikilko :lol: Už se mu fakt nechtělo vracet… ale pak si uvědomil, že nemá jaksi psa, kterého zapomněl uvázaného u toho krámu :lol: :lol: :lol: To měla Majuška radost, že se páníček vrátil :mrgreen:

Tak tohle nemá chybu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cybele
6.9.12 10:46

Xxx

Příspěvek upraven 01.04.14 v 15:42

• Citovat
  • Upravit
1885
6.9.12 11:09

Holky moc moc moc děkuju :hug:
já mám ted blbej tejden, mám pocoit že nic nestíhám když jedu něco zařídit tak to nedopadne-i když ne mojí vinou ale než zbalíte děti a abych něco nezapoměla jako že se snad pokaždý něco najde :mrgreen: do toho jsem se vydala dceři koupit tepláky jenže ona není twigy a ty tepláky jsou všechny tak úzký :cert: s funěním jsem jedny vybrala, no co myslíte jsou jí těsný a krátký :cert: a včera jsem jela kupovat obaly na učebnice-táhnu tam aktovku a dvě menší děti dám chlapovi učebnice, on si je přeměřuje prodá mi obaly já jak jsem dobrá jdu doma balit učebnice :twisted: no kam ten chlap čuměl nevim ale ty obaly byli na výšku malý a na šířku velký no hotovo :pocitac: :mrgreen:

a jinak mluva stylem-podej mi to tamto, no vždyt víš co myslím :jazyk: pomalu se začínám těšit do práce i když nevím kde ji seženu pře nevím jestli budu schopná komunikovat s dospělíma osobama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.9.12 12:00
@puntice píše:

Šel dopoledne nakoupit. Vytáhl si pětikilo a ještě si říká „nesmím ho zapomenout“. Vzal psa, tašku a vyrazil. Volá mi z obchodu, jaké že jsem chtěla to víno, že ho nevidí… Tak ho naviguju, on pořád, že ho nevidí.. Načež se začal strašně gebit, neb pět minut zíral na jogurty :lol: Potom v tom obchodu ztratil košík. Když ho zdárně nalezl, zajel k pokladně a že zaplatí. Samozřejmě petistovku najít nemohl. Inu odsunul vozík ke straně, že se vrátí. Jde dom, nar*aný ja čert. U bytu sáhne do kapsy pro klíče - a tam to pětikilko :lol: Už se mu fakt nechtělo vracet… ale pak si uvědomil, že nemá jaksi psa, kterého zapomněl uvázaného u toho krámu :lol: :lol: :lol: To měla Majuška radost, že se páníček vrátil :mrgreen:

tak ted se řehtám v práci i já, to je boží, chudák manžel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.9.12 12:05
@cybele píše:
Jj, jsou to dny. Už je to nějaký čas, ale docela mne to dojalo. Vstala jsem, šla si udělat kafe a nakrmit kocoura. Vyndám hrnek na kafe, talířek pro kocoura, kapsičku, dám vařit vodu. Vezmu kapsičku, vymačkám do hrnku. Myslím si něco o vlastní debilitě a vyškrabu kapsičku na talířek. Umeju hrnek, nasypu kafe, vezmu mlíko a zalejvam to sypký kafe. :mrgreen: Každej druhej den něco. :) A 21 měsíců do konce mateřský. :mrgreen:Příspěvek upraven 06.09.12 v 11:34

mně se v práci stává běžně, že si dolívám minerálku do sklenice, ale jaksi zamyšlena nad prací, si ji často naliju do hrnku s kafem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nebo jsem si nachystala kafe do hrnku, cukr a místo do kuchynky jsem si dala hrnek zpět do skříňky (kde mám kafe a osobní věci) a pak jsem si říkala, kdeže jsem to kafe zapomněla… no magor no :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
6.9.12 12:32
@puntice píše:

Ještě jsem čekala, že po druhém návratu z obchodu nenašel klíče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
6.9.12 12:43

Už je to asi rok, co příteli ukradli kolo. Když se někdo ptal jak, tak jsme raději zatloukali, protože jsme se oba styděli :lol: Já šla pěšky z práce a on jel na kole z práce, sraz jsme měli ve městě a šli pro něco do koupelnového studia. Jdem tam přece jen na skok, tak kolo jen opřel o zeď a vešli jsme do obchodu. Po pěti minutách oba naprosto suverénně odcházíme pěšky domů :zed:DRUHEJ DEN ráno, když na něm zase chtěl jet do práce, tak mu to teprve došlo. No a mně by to snad nedošlo vůbec, kdyby mi hned nevolal, že nemá kolo :zed: Pochopitelně tam nebylo, když ho pán ani nezamkl :zed: Jinak věřím tomu, že do večera tam stálo a ztratilo se až přes noc. No do dneška mě to s.ere :pocitac: Ale holky, někde jsem četla, že lidi, co hodně zapomínají mívají vysoké IQ :lol: Takže evidentně jsme tu samý prudce inteligentní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
6.9.12 13:04

@Lucienkaaa To už by bylo i na mě moooc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
6.9.12 13:43

Moje mamka si v noci musela jít vyměnit vložku a v polospánku tu použitou místo do koše, dala do ledničky. Používala ty velké, tlusté vložky a použité balila do toaleťáku. Taťka ráno vstal, z ledničky si vzal svačinu a šel do práce. O pauze před chlapama na šatně rozbalil co mu mamka nachystala a nestačil se divit:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Už je to pár let, ale dodnes se tomu smějem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
6.9.12 13:48
@Lennia píše:
Moje mamka si v noci musela jít vyměnit vložku a v polospánku tu použitou místo do koše, dala do ledničky. Používala ty velké, tlusté vložky a použité balila do toaleťáku. Taťka ráno vstal, z ledničky si vzal svačinu a šel do práce. O pauze před chlapama na šatně rozbalil co mu mamka nachystala a nestačil se divit:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Už je to pár let, ale dodnes se tomu smějem :lol:

Tak to je fakt k pos… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.9.12 14:16

Přidávám se - veřejně prohlašuji že jsem vymletá :mrgreen: šla jsem dát malé mlíko… a než jsem jí ho teda dala tak tu flašku s mlíkem jsem otevřela :nevim:
málem jsem ji v tom utopila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
6.9.12 14:51

Jojo „plácat kozu mlíkem“ bylo dokonalé nebo 100× vylezlý zadek mě též dostal :potlesk: :potlesk: :mrgreen:
Celá diskuze je skvělá. :palec:
Já si teď na nic nevzpomenu, jen že jsem dneska šla s prckem k dr. a cestou zpátky jsem cupitala se svítivými, modrými návleky… :roll: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
6.9.12 14:53
@Petttulis píše:
Jojo „plácat kozu mlíkem“ bylo dokonalé nebo 100× vylezlý zadek mě též dostal :potlesk: :potlesk: :mrgreen:
Celá diskuze je skvělá. :palec:
Já si teď na nic nevzpomenu, jen že jsem dneska šla s prckem k dr. a cestou zpátky jsem cupitala se svítivými, modrými návleky… :roll: :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já byla na pumpě v bačkurkách s žábama :mrgreen: :mrgreen: tenkrát večer měli otevřeno už jen tam tak jsem vzala auto a jela jsem si pro retka a došlo mi to vše až doma, když jsem se chtěla před bytem zout :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
6.9.12 14:58
@Sasanka30 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já byla na pumpě v bačkurkách s žábama :mrgreen: :mrgreen: tenkrát večer měli otevřeno už jen tam tak jsem vzala auto a jela jsem si pro retka a došlo mi to vše až doma, když jsem se chtěla před bytem zout :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :palec: :palec:
Také bomba. Nebo já minule vyložila z košíku nákup na pult, zaplatila, naskládala do tašky a tašku tam nechala, v autě jsem si všimla, že mám v ruce ten umělý košík :mrgreen:
A běžně také volám na malého Edo! (jméno kocoura) :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
6.9.12 15:04
@Petttulis píše: :palec: :palec: :palec:
Také bomba. Nebo já minule vyložila z košíku nákup na pult, zaplatila, naskládala do tašky a tašku tam nechala, v autě jsem si všimla, že mám v ruce ten umělý košík :mrgreen:
A běžně také volám na malého Edo! (jméno kocoura) :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí