Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@puntice píše:
Tak já například velmi často zamykám šéfa v kanceláři![]()
Ale i muži mají své dny. Posledně mě dostal manžel:
Šel dopoledne nakoupit. Vytáhl si pětikilo a ještě si říká „nesmím ho zapomenout“. Vzal psa, tašku a vyrazil. Volá mi z obchodu, jaké že jsem chtěla to víno, že ho nevidí… Tak ho naviguju, on pořád, že ho nevidí.. Načež se začal strašně gebit, neb pět minut zíral na jogurtyPotom v tom obchodu ztratil košík. Když ho zdárně nalezl, zajel k pokladně a že zaplatí. Samozřejmě petistovku najít nemohl. Inu odsunul vozík ke straně, že se vrátí. Jde dom, nar*aný ja čert. U bytu sáhne do kapsy pro klíče - a tam to pětikilko
Už se mu fakt nechtělo vracet… ale pak si uvědomil, že nemá jaksi psa, kterého zapomněl uvázaného u toho krámu
![]()
![]()
To měla Majuška radost, že se páníček vrátil
Tak tohle nemá chybu
![]()
Holky moc moc moc děkuju ![]()
já mám ted blbej tejden, mám pocoit že nic nestíhám když jedu něco zařídit tak to nedopadne-i když ne mojí vinou ale než zbalíte děti a abych něco nezapoměla jako že se snad pokaždý něco najde
do toho jsem se vydala dceři koupit tepláky jenže ona není twigy a ty tepláky jsou všechny tak úzký
s funěním jsem jedny vybrala, no co myslíte jsou jí těsný a krátký
a včera jsem jela kupovat obaly na učebnice-táhnu tam aktovku a dvě menší děti dám chlapovi učebnice, on si je přeměřuje prodá mi obaly já jak jsem dobrá jdu doma balit učebnice
no kam ten chlap čuměl nevim ale ty obaly byli na výšku malý a na šířku velký no hotovo
![]()
a jinak mluva stylem-podej mi to tamto, no vždyt víš co myslím
pomalu se začínám těšit do práce i když nevím kde ji seženu pře nevím jestli budu schopná komunikovat s dospělíma osobama ![]()
@puntice píše:
Šel dopoledne nakoupit. Vytáhl si pětikilo a ještě si říká „nesmím ho zapomenout“. Vzal psa, tašku a vyrazil. Volá mi z obchodu, jaké že jsem chtěla to víno, že ho nevidí… Tak ho naviguju, on pořád, že ho nevidí.. Načež se začal strašně gebit, neb pět minut zíral na jogurtyPotom v tom obchodu ztratil košík. Když ho zdárně nalezl, zajel k pokladně a že zaplatí. Samozřejmě petistovku najít nemohl. Inu odsunul vozík ke straně, že se vrátí. Jde dom, nar*aný ja čert. U bytu sáhne do kapsy pro klíče - a tam to pětikilko
Už se mu fakt nechtělo vracet… ale pak si uvědomil, že nemá jaksi psa, kterého zapomněl uvázaného u toho krámu
![]()
![]()
tak ted se řehtám v práci i já, to je boží, chudák manžel ![]()
@cybele píše:
Jj, jsou to dny. Už je to nějaký čas, ale docela mne to dojalo. Vstala jsem, šla si udělat kafe a nakrmit kocoura. Vyndám hrnek na kafe, talířek pro kocoura, kapsičku, dám vařit vodu. Vezmu kapsičku, vymačkám do hrnku. Myslím si něco o vlastní debilitě a vyškrabu kapsičku na talířek. Umeju hrnek, nasypu kafe, vezmu mlíko a zalejvam to sypký kafe.Každej druhej den něco.
A 21 měsíců do konce mateřský.
Příspěvek upraven 06.09.12 v 11:34
mně se v práci stává běžně, že si dolívám minerálku do sklenice, ale jaksi zamyšlena nad prací, si ji často naliju do hrnku s kafem
![]()
Nebo jsem si nachystala kafe do hrnku, cukr a místo do kuchynky jsem si dala hrnek zpět do skříňky (kde mám kafe a osobní věci) a pak jsem si říkala, kdeže jsem to kafe zapomněla… no magor no
![]()
@puntice píše:
![]()
![]()
Ještě jsem čekala, že po druhém návratu z obchodu nenašel klíče ![]()
Už je to asi rok, co příteli ukradli kolo. Když se někdo ptal jak, tak jsme raději zatloukali, protože jsme se oba styděli
Já šla pěšky z práce a on jel na kole z práce, sraz jsme měli ve městě a šli pro něco do koupelnového studia. Jdem tam přece jen na skok, tak kolo jen opřel o zeď a vešli jsme do obchodu. Po pěti minutách oba naprosto suverénně odcházíme pěšky domů
Až DRUHEJ DEN ráno, když na něm zase chtěl jet do práce, tak mu to teprve došlo. No a mně by to snad nedošlo vůbec, kdyby mi hned nevolal, že nemá kolo
Pochopitelně tam nebylo, když ho pán ani nezamkl
Jinak věřím tomu, že do večera tam stálo a ztratilo se až přes noc. No do dneška mě to s.ere
Ale holky, někde jsem četla, že lidi, co hodně zapomínají mívají vysoké IQ
Takže evidentně jsme tu samý prudce inteligentní ![]()
Moje mamka si v noci musela jít vyměnit vložku a v polospánku tu použitou místo do koše, dala do ledničky. Používala ty velké, tlusté vložky a použité balila do toaleťáku. Taťka ráno vstal, z ledničky si vzal svačinu a šel do práce. O pauze před chlapama na šatně rozbalil co mu mamka nachystala a nestačil se divit:mrgreen:
Už je to pár let, ale dodnes se tomu smějem ![]()
@Lennia píše:
Moje mamka si v noci musela jít vyměnit vložku a v polospánku tu použitou místo do koše, dala do ledničky. Používala ty velké, tlusté vložky a použité balila do toaleťáku. Taťka ráno vstal, z ledničky si vzal svačinu a šel do práce. O pauze před chlapama na šatně rozbalil co mu mamka nachystala a nestačil se divit:mrgreen:![]()
Už je to pár let, ale dodnes se tomu smějem
Tak to je fakt k pos…
![]()
Přidávám se - veřejně prohlašuji že jsem vymletá
šla jsem dát malé mlíko… a než jsem jí ho teda dala tak tu flašku s mlíkem jsem otevřela ![]()
málem jsem ji v tom utopila
![]()
Jojo „plácat kozu mlíkem“ bylo dokonalé nebo 100× vylezlý zadek mě též dostal
![]()
Celá diskuze je skvělá. ![]()
Já si teď na nic nevzpomenu, jen že jsem dneska šla s prckem k dr. a cestou zpátky jsem cupitala se svítivými, modrými návleky…
![]()
@Petttulis píše:
Jojo „plácat kozu mlíkem“ bylo dokonalé nebo 100× vylezlý zadek mě též dostal![]()
![]()
Celá diskuze je skvělá.
Já si teď na nic nevzpomenu, jen že jsem dneska šla s prckem k dr. a cestou zpátky jsem cupitala se svítivými, modrými návleky…![]()
@Sasanka30 píše:![]()
![]()
já byla na pumpě v bačkurkách s žábama
![]()
tenkrát večer měli otevřeno už jen tam tak jsem vzala auto a jela jsem si pro retka a došlo mi to vše až doma, když jsem se chtěla před bytem zout
![]()
@Petttulis píše:![]()
![]()
Také bomba. Nebo já minule vyložila z košíku nákup na pult, zaplatila, naskládala do tašky a tašku tam nechala, v autě jsem si všimla, že mám v ruce ten umělý košík
A běžně také volám na malého Edo! (jméno kocoura)![]()