Pro pobavení těm, co toho teď mají moc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
5.9.12 22:50
@slavuska1 píše:
já jsem chodila venčit psa, Bárnyho, a staršímu jsem jednou řekla nejprve Maty(to je mladší), pak jsem se opravila na Bárnyho, a až na potřetí jsem ho oslovila správně, Dany :lol:

Normálka, já mám dvě děti, dva psy a muže. A občas ze mě vypadne něco jako " pocem, no ty, pocem, jak se sakra jmenuješ? "
Nebo nejmladší v noci začal plakat, a jak furt řvu na psy, tak jsem se posadila a vřískla: " Lehni "!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
5.9.12 22:51
@beckie píše:
Normálka, já mám dvě děti, dva psy a muže. A občas ze mě vypadne něco jako " pocem, no ty, pocem, jak se sakra jmenuješ? "
Nebo nejmladší v noci začal plakat, a jak furt řvu na psy, tak jsem se posadila a vřískla: " Lehni "!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: válím se smíchy, řvát na dítě „lehni“ :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.9.12 22:54

@beckie a lehl? :-D
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536

Super diskuze fakt neměla jsem náladu tak díky za pobavení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132

Já nemám doma tiskárnu a potřebovala jsem si vytisknout nějaký lejstra a abych nemusela nikam běhat poslala jsem to MM na mail, ať mi vše vytiskne v práci. Za dva dny mi říká, že mu přišli na mail nějaký dokumenty a proč mu to posílám. No první jsem tvrdila, že jsem mu nic neposlala a pak když mi dal pod oči důkaz, tak jsem si nemohla vzpomenout, proč jsem mu to vlastně poslala. Došlo mi to, až když jsem seděla v internetové kavárně a tiskla si to. :zed: :zed: :zed:

Nebo je třeba úplně normální, že mi muž volá a deset minut spolu mluvíme. A když to típnu, tak vůbec netuším, co mi říkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.9.12 22:55
@beckie píše:
Nebo nejmladší v noci začal plakat, a jak furt řvu na psy, tak jsem se posadila a vřískla: " Lehni "!
:mrgreen: :potlesk: :palec:
s tím jak se sakra jmenuješ jsi mi připomněla staršího 3,5let syna, kterej dlouho nemohl rozeznat dvojčata a jednou na jednoho volal jedním jménem, pak druhým jménem a když se dítě neotáčelo, tak mu zoufale říká- Tak kterej ty seš? :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.09.12 v 22:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.9.12 22:55
@slavuska1 píše:
@beckie a lehl? :-D :lol:

Nelehl, povel který u nás nefunguje ani na psy ani na děti. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.9.12 22:56
@eshta píše: :mrgreen: :potlesk: :palec:
s tím jak se sakra jmenuješ jsi mi připomněla staršího 3,5let syna, kterej dlouho nemohl rozeznat dvojčata a jednou na jednoho volal jedním jménem, pak druhým jménem a když se dítě neotáčelo, tak mu zoufale říká- Tak kterej ty seš? :mrgreen:Příspěvek upraven 05.09.12 v 22:55
Člověk jako fakt někdy prostě neví, no. :lol: :lol: A to nám přibude ještě kocour za chvíli, ten se asi bude jmenovat Kocour, ať je to jednoduchý.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.9.12 22:57

@beckie nojo, člověk se snaží děti a psy vychovávat, a zatím oni vychovávají jeho :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.9.12 22:58

@beckie a já se vždy smála babičce, že nás vždycky všechny vyjmenovala, než se strefila a já to už taky dělám :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
5.9.12 22:58

Já věčně na syna volám jménem kocoura, nebo našeho psa. A nebo taky na zvířata volám Matýsku. Až když na to nikdo nereaguje, tak mi teprv dojde, jak se kdo jmenuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
5.9.12 22:59

Ježiš holky to jsou perly, dnesk jsme měla nějakej blbej den a tohle mě postavilo an nohy. manžel se šel podívat dolu co se děje jak tu řvu smíchy :-D no já občas taky boduju, ale mám teď tak vymkleto že si vzpomenu tak akorát na zapomenutýho psa před obchodem nebo an balkoně. jinak mobil jsme měla už i v mrazáku a o nákupech enmluvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.9.12 23:00
@eshta píše:
@beckie a já se vždy smála babičce, že nás vždycky všechny vyjmenovala, než se strefila a já to už taky dělám :roll: :lol:

No jasně, já jsem se jí taky posmívala, a jak jí teď rozumím. Tragédie ale je, že bábi na to měla věk. Já to ale ničím neomluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.9.12 23:01
@slavuska1 píše:
@beckie nojo, člověk se snaží děti a psy vychovávat, a zatím oni vychovávají jeho :mrgreen: :lol:

Já si u nás doma neustále připadám jako na cvičáku. Neustále tady totiž se mnou někdo cvičí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.9.12 23:02

Jo, já si jednou koupila v albertu ananas, a pak si ho v kauflandu dala na informace do úschovny…a samozřejmě jsem si na něj vzpoměla až doma…tak jsem s 9m pupkem a 20m batoletem valila 20 minut busem zpátky…samo že byl víkend, a bus mi ujel, tam i zpět, tak jsem 15 min čekala :zed: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí