Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@slavuska1 píše:
já jsem chodila venčit psa, Bárnyho, a staršímu jsem jednou řekla nejprve Maty(to je mladší), pak jsem se opravila na Bárnyho, a až na potřetí jsem ho oslovila správně, Dany
Normálka, já mám dvě děti, dva psy a muže. A občas ze mě vypadne něco jako " pocem, no ty, pocem, jak se sakra jmenuješ? "
Nebo nejmladší v noci začal plakat, a jak furt řvu na psy, tak jsem se posadila a vřískla: " Lehni "!
@beckie píše:
Normálka, já mám dvě děti, dva psy a muže. A občas ze mě vypadne něco jako " pocem, no ty, pocem, jak se sakra jmenuješ? "
Nebo nejmladší v noci začal plakat, a jak furt řvu na psy, tak jsem se posadila a vřískla: " Lehni "!
Já nemám doma tiskárnu a potřebovala jsem si vytisknout nějaký lejstra a abych nemusela nikam běhat poslala jsem to MM na mail, ať mi vše vytiskne v práci. Za dva dny mi říká, že mu přišli na mail nějaký dokumenty a proč mu to posílám. No první jsem tvrdila, že jsem mu nic neposlala a pak když mi dal pod oči důkaz, tak jsem si nemohla vzpomenout, proč jsem mu to vlastně poslala. Došlo mi to, až když jsem seděla v internetové kavárně a tiskla si to.
![]()
Nebo je třeba úplně normální, že mi muž volá a deset minut spolu mluvíme. A když to típnu, tak vůbec netuším, co mi říkal.
@beckie píše:
Příspěvek upraven 05.09.12 v 22:55
@slavuska1 píše:
@beckie a lehl?![]()
Nelehl, povel který u nás nefunguje ani na psy ani na děti. ![]()
@eshta píše:Člověk jako fakt někdy prostě neví, no.![]()
![]()
s tím jak se sakra jmenuješ jsi mi připomněla staršího 3,5let syna, kterej dlouho nemohl rozeznat dvojčata a jednou na jednoho volal jedním jménem, pak druhým jménem a když se dítě neotáčelo, tak mu zoufale říká- Tak kterej ty seš?Příspěvek upraven 05.09.12 v 22:55
@beckie nojo, člověk se snaží děti a psy vychovávat, a zatím oni vychovávají jeho
![]()
@beckie a já se vždy smála babičce, že nás vždycky všechny vyjmenovala, než se strefila a já to už taky dělám
![]()
Já věčně na syna volám jménem kocoura, nebo našeho psa. A nebo taky na zvířata volám Matýsku. Až když na to nikdo nereaguje, tak mi teprv dojde, jak se kdo jmenuje ![]()
Ježiš holky to jsou perly, dnesk jsme měla nějakej blbej den a tohle mě postavilo an nohy. manžel se šel podívat dolu co se děje jak tu řvu smíchy
no já občas taky boduju, ale mám teď tak vymkleto že si vzpomenu tak akorát na zapomenutýho psa před obchodem nebo an balkoně. jinak mobil jsme měla už i v mrazáku a o nákupech enmluvě ![]()
@eshta píše:
@beckie a já se vždy smála babičce, že nás vždycky všechny vyjmenovala, než se strefila a já to už taky dělám![]()
No jasně, já jsem se jí taky posmívala, a jak jí teď rozumím. Tragédie ale je, že bábi na to měla věk. Já to ale ničím neomluvím.
@slavuska1 píše:
@beckie nojo, člověk se snaží děti a psy vychovávat, a zatím oni vychovávají jeho![]()
Já si u nás doma neustále připadám jako na cvičáku. Neustále tady totiž se mnou někdo cvičí.
Jo, já si jednou koupila v albertu ananas, a pak si ho v kauflandu dala na informace do úschovny…a samozřejmě jsem si na něj vzpoměla až doma…tak jsem s 9m pupkem a 20m batoletem valila 20 minut busem zpátky…samo že byl víkend, a bus mi ujel, tam i zpět, tak jsem 15 min čekala
![]()