Pro pobavení těm, co toho teď mají moc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6230
6.9.12 17:08
@Lennia píše:
Moje mamka si v noci musela jít vyměnit vložku a v polospánku tu použitou místo do koše, dala do ledničky. Používala ty velké, tlusté vložky a použité balila do toaleťáku. Taťka ráno vstal, z ledničky si vzal svačinu a šel do práce. O pauze před chlapama na šatně rozbalil co mu mamka nachystala a nestačil se divit:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Už je to pár let, ale dodnes se tomu smějem :lol:

Tak to je hustýýý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
6.9.12 20:07

Na začátku těhotenství, když jsem se ještě jakštak vešla do normálních riflých běhám po celém bytě a hledám a hledám… Starší dcera se mě zeptala proč tak pořád pobíhám. Řekla jsem jí, že hledám rifle a ona mi na to povídá „to myslíš ty co máš na sobě?“ jojo byli to oni :oops: A minulý týden hledal děda kam dal brýle, babička z něj měla srandu a po chvilce mu prozradila, že je má na nose :mrgreen: Dědu omlouvá věk a já to sváděla na „těhotenskou demenci“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14991
6.9.12 20:39

Nevím, jestli už to tu někdo nepsal, ale když tu píše Lisadon o těch riflích, jednou volám s mámou a ona proč tak mlčím a neposlouchám ji… a já říkám, že hledám telefon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.9.12 11:50

Jdu s oběma klukama k dr. Dostaneme předpis, dám jej do kabelky. Obléknu kluky, vezmu oba za ruce a vyrážíme do lékárny. Dojdeme do lékárny a mně dojde, že kabelku s předpisama (a moje sako!!!) jsem nechala v ordinaci dr. No, naštěstí to bylo jen v jedný budově :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.9.12 11:56
@Fialka84 píše:
No a abych teda nepsala jen o kamarádce a tchýni. Já mám taky dobře vymleto. Manžel mi tuhle vyprávěl, jak si po dlouhé době někde dal malinovku. A já se ho zeptala: „a s jakou příchutí?“ a on: „banánovou“… a já: „vážně?“… no prostě vykojenej mozek :mrgreen:

Tak to jsem lehla… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.9.12 12:05

Všechno všecičko úžasný. Řvu smíchy. Mám jen jeden problém. Vedle mně sedí dítě, je poledne a já něco měla dělat… :think:… asi ho nakrmit. Ale jak koukám, zatímco jsem řvala smíchy u monitoru, obsloužil se sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
7.9.12 12:27

@Emilie Šikulka. :palec: (to dítě, myslím :mrgreen:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cybele
7.9.12 14:36

Xxx

Příspěvek upraven 01.04.14 v 15:43

• Citovat
  • Upravit
7661
7.9.12 15:25

@cybele :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teď jsem si vzpomněla, jak jsem jednou v hrůze volala na toxikologii, že mi malá (tehdy cca 1,5 letá) vyjedla půl balení Sudokrému - taky tam se mnou mluvili spatra, jako že mám dát děcku pořádně najíst, aby se nemuslo dokrmovat drogerií. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
7.9.12 17:11

Holky děkuju :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.9.12 17:53

To je super diskuse :lol:
Mám čerstvý zážitek, včera večer mi manžel říká: dobrou noc a sladké sny a já mu rozuměla nevolej mi, nelez mi do bytu :lol: :lol: :roll:

Před týdnem jsem volala s mamkou a vykukovala z okna, no mobil mi vypadl z ruky a spadnul z druhého patra :lol: Mamka říkala, že slyšela jen nějaký šum a pak ticho :lol:

Asi před 5 lety jsem začala pracovat v jedné firmě a tam byl zástupce vedoucího který se jmenoval p. Prkno. Byla jsem tam první den a vedoucí na mě at mu dojdu pro Prkna, no asi 2 minuty jsem přemýšlela jaké že to prkna mám přinést :lol: :lol:

Jinak takové věci jako maso v kabelce a peněženka v mrazáku se mi stávají pořád, nebo jdu a kelímek od jogurtu nacpu do myčky a lžičku vyhodím do koše :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.9.12 17:57
@Bersaba píše:
@cybele :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teď jsem si vzpomněla, jak jsem jednou v hrůze volala na toxikologii, že mi malá (tehdy cca 1,5 letá) vyjedla půl balení Sudokrému - taky tam se mnou mluvili spatra, jako že mám dát děcku pořádně najíst, aby se nemuslo dokrmovat drogerií. :roll: :mrgreen:

A ví se tahle historka doma? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
7.9.12 18:42
@Emilie píše:
A ví se tahle historka doma? 8o

Jo, já se hned napráskala. :lol: Ale je fakt, že drahý manžel chvíli vypadal, že mě hned následující pracovní den nechá zbavit svéprávnosti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
7.9.12 18:44
@Lastkecka píše:
Mám čerstvý zážitek, včera večer mi manžel říká: dobrou noc a sladké sny a já mu rozuměla nevolej mi, nelez mi do bytu :lol: :lol: :roll:

Se ti nedivím, ono je to akusticky dost podobný… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.9.12 18:57

Mně se ještě často stává, že dám prádlo do pračky, prášek a jdu dělat něco dalšího… a pořád se divím, že ta pračka ještě neždímá… no bodejt by taky jo, když ji nikdo nezapne :lol:

A občas hledám škopek, protože ho mívám otočený dnem vzhůru a schovaný pod stolem v kuchyni (jíme zásadně v obýváku :lol: ) a nejmenší kocour si pod ten škopek umí vlézt a občas s ním pochoduje po bytě (schovaný pod ním) takže jdu na jisto a on tam není, a pak jdu ke dveřím do chodby a uprostřed si trůní škopek a pod ním kocour :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí