Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Takhle u řeky hulí dva zající trávu, zhulený usnou a jednoho zajíce schramstne krokodýl a zajícovi z tlamy zůstanou koukat jen uši, když v tom se probudí druhý zajíc a zhuleně říká, ty vole tys mi neřekl, že máš spacák od Lacoste ![]()
@Zandula píše:
Takhle u řeky hulí dva zající trávu, zhulený usnou a jednoho zajíce schramstne krokodýl a zajícovi z tlamy zůstanou koukat jen uši, když v tom se probudí druhý zajíc a zhuleně říká, ty vole tys mi neřekl, že máš spacák od Lacoste
Jéé, to je super diskuze ![]()
Mě včera pobavil tenhle ![]()
Povídají si tak dva kamarádi:
Co jsi takovej smutnej?
Co!? A jak?
Uhořel?!
Tak se zabil tím skokem z okna?
A???
No do řiti! Takže přeci jen uhořel?!
Tak se polámal jak spadl dolů?!
Tak ho teda přejelo auto?!
DO HÁJE! TAK JAK UMŘEL!!!
Výborně se bavím
skvělý nápad taková diskuse… ![]()
Sedí chlapík na baru a všimne si na polici sklenice od okurek plné stokorun. „To je taková soutěž. Dáte stovku a když splníte tři úkoly je skenice vaše., vysvětluje barman. Ale co - zkusíme to, pomyslí si už podnapilý chlap a dá barmanovi stovku. No tak zaprvé musíte vypít půllitru tequily na ex. Zadruhé máme na dvorku vzteklýho pitbulla s bolavým zubem -ten mu musíte vytrhnout zatřetí, nad námi bydlí osmdesátiletá bába, která ještě nikdy neměla chlapa a tu musíte uspokojit. Upozorňuji vás, že se ještě nikdo nedostal dál jak první úkol, takže hodně štěstí.“ Chlap bez mrknutí oka vypije tequilu a vožralej se vypotácí na dvorek. Odtud se chvíli ozývají zvuky zápasu a potom strašné vytí. Po nějaké době do baru vpadne náš chlapík uválený, otrhaný, vítězně se rozhlédne po přítomných a zahlásí: „Tak a kde je ta bába s tím bolavým zubem???“
@xCharlie píše:
Výborně se bavímskvělý nápad taková diskuse…
Sedí chlapík na baru a všimne si na polici sklenice od okurek plné stokorun. „To je taková soutěž. Dáte stovku a když splníte tři úkoly je skenice vaše., vysvětluje barman. Ale co - zkusíme to, pomyslí si už podnapilý chlap a dá barmanovi stovku. No tak zaprvé musíte vypít půllitru tequily na ex. Zadruhé máme na dvorku vzteklýho pitbulla s bolavým zubem -ten mu musíte vytrhnout zatřetí, nad námi bydlí osmdesátiletá bába, která ještě nikdy neměla chlapa a tu musíte uspokojit. Upozorňuji vás, že se ještě nikdo nedostal dál jak první úkol, takže hodně štěstí.“ Chlap bez mrknutí oka vypije tequilu a vožralej se vypotácí na dvorek. Odtud se chvíli ozývají zvuky zápasu a potom strašné vytí. Po nějaké době do baru vpadne náš chlapík uválený, otrhaný, vítězně se rozhlédne po přítomných a zahlásí: „Tak a kde je ta bába s tím bolavým zubem???“
Jestli se chcete pobavit tak tady a taky hodím příhodu do placu
v týdnu přijel manžel od rodičů a vysmátej jak lečo. K tchánovi přijel zákazník a tchýně se hrabala v zahrádce, měla na sobě nějaké strakaté tričko. Zákazník kouká a najednou říká: já nevěděl že máte krávu
ale on to teda myslel vážně, až pak si všiml, že je to ženská, tak se strašně omlouval
no škoda že sem tam nebyla, vidět ten její výraz v tu chvíli, to je k nezaplacení ![]()
@nodysek píše:
Jestli se chcete pobavit tak tady a taky hodím příhodu do placuv týdnu přijel manžel od rodičů a vysmátej jak lečo. K tchánovi přijel zákazník a tchýně se hrabala v zahrádce, měla na sobě nějaké strakaté tričko. Zákazník kouká a najednou říká: já nevěděl že máte krávu
ale on to teda myslel vážně, až pak si všiml, že je to ženská, tak se strašně omlouval
no škoda že sem tam nebyla, vidět ten její výraz v tu chvíli, to je k nezaplacení
Teda teď jsem mrtvá.
![]()
Žena si podá inzerát:
„Chci muže, který mě nebude mlátit, muže, který mi neuteče za jinou a muže, který mě dokáže sexuálně uspokojit.“
Druhý den zvoní zvonek, otevře dveře a tam stojí muž bez rukou a bez nohou.
„Jsem tady na ten inzerát. Nemám ruce, tak vás nezmlátím a nemám nohy, tak vám ani neuteču.“
„A proč si ale myslíte, že mě sexuálně uspokojíte?“
„Hádejte ženská, čím jsem asi zvonil?“
![]()
@nodysek píše:
Jestli se chcete pobavit tak tady a taky hodím příhodu do placuv týdnu přijel manžel od rodičů a vysmátej jak lečo. K tchánovi přijel zákazník a tchýně se hrabala v zahrádce, měla na sobě nějaké strakaté tričko. Zákazník kouká a najednou říká: já nevěděl že máte krávu
no škoda že sem tam nebyla, vidět ten její výraz v tu chvíli, to je k nezaplacení
ty jo tak toto mě dostalo
@nodysek píše:
No to vážně nemá chybu.
![]()