Diskuse pro pobavení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
26.9.12 21:04

Takhle u řeky hulí dva zající trávu, zhulený usnou a jednoho zajíce schramstne krokodýl a zajícovi z tlamy zůstanou koukat jen uši, když v tom se probudí druhý zajíc a zhuleně říká, ty vole tys mi neřekl, že máš spacák od Lacoste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
26.9.12 21:08
@Zandula píše:
Takhle u řeky hulí dva zající trávu, zhulený usnou a jednoho zajíce schramstne krokodýl a zajícovi z tlamy zůstanou koukat jen uši, když v tom se probudí druhý zajíc a zhuleně říká, ty vole tys mi neřekl, že máš spacák od Lacoste :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
26.9.12 21:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.9.12 21:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
26.9.12 21:23

Jéé, to je super diskuze :potlesk:

Mě včera pobavil tenhle :mrgreen:

Povídají si tak dva kamarádi:
Co jsi takovej smutnej?

• Nevíš? Karel umřel…

Co!? A jak?

• Tak přišel domů, lehnul si na gauč, zakouřil si a gauč začal hořet…

Uhořel?!

• Ne, ne… stihnul ještě vyskočit oknem…

Tak se zabil tím skokem z okna?

• Ne, ne…předtím ještě stihl zavolat hasiče a ti roztáhli plachtu…

A???

• Jak skočil, ta ho zpátky odrazila do toho jeho okna…

No do řiti! Takže přeci jen uhořel?!

• Ale ne, ne… chytil se rámu okna a skočil zas dolů…

Tak se polámal jak spadl dolů?!

• Ne, nepolámal… stáli tam ti hasiči s plachtou… spad do ní, odrazilo ho to zas, ale na cestu…

Tak ho teda přejelo auto?!

• Nee… nic ho nepřejelo - jel akorát kamion a on se od jeho plachty zas odrazil do toho svýho okna…

DO HÁJE! TAK JAK UMŘEL!!!

• No museli ho zastřelit, protože už všechny sral…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
26.9.12 21:24

Omlouvám se, nějak se to roztáhlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
26.9.12 21:26

@werunkaw123 :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: tak to je supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
26.9.12 22:09

Výborně se bavím :palec: skvělý nápad taková diskuse… :potlesk:

Sedí chlapík na baru a všimne si na polici sklenice od okurek plné stokorun. „To je taková soutěž. Dáte stovku a když splníte tři úkoly je skenice vaše., vysvětluje barman. Ale co - zkusíme to, pomyslí si už podnapilý chlap a dá barmanovi stovku. No tak zaprvé musíte vypít půllitru tequily na ex. Zadruhé máme na dvorku vzteklýho pitbulla s bolavým zubem -ten mu musíte vytrhnout zatřetí, nad námi bydlí osmdesátiletá bába, která ještě nikdy neměla chlapa a tu musíte uspokojit. Upozorňuji vás, že se ještě nikdo nedostal dál jak první úkol, takže hodně štěstí.“ Chlap bez mrknutí oka vypije tequilu a vožralej se vypotácí na dvorek. Odtud se chvíli ozývají zvuky zápasu a potom strašné vytí. Po nějaké době do baru vpadne náš chlapík uválený, otrhaný, vítězně se rozhlédne po přítomných a zahlásí: „Tak a kde je ta bába s tím bolavým zubem???“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
27.9.12 08:36
@xCharlie píše:
Výborně se bavím :palec: skvělý nápad taková diskuse… :potlesk:Sedí chlapík na baru a všimne si na polici sklenice od okurek plné stokorun. „To je taková soutěž. Dáte stovku a když splníte tři úkoly je skenice vaše., vysvětluje barman. Ale co - zkusíme to, pomyslí si už podnapilý chlap a dá barmanovi stovku. No tak zaprvé musíte vypít půllitru tequily na ex. Zadruhé máme na dvorku vzteklýho pitbulla s bolavým zubem -ten mu musíte vytrhnout zatřetí, nad námi bydlí osmdesátiletá bába, která ještě nikdy neměla chlapa a tu musíte uspokojit. Upozorňuji vás, že se ještě nikdo nedostal dál jak první úkol, takže hodně štěstí.“ Chlap bez mrknutí oka vypije tequilu a vožralej se vypotácí na dvorek. Odtud se chvíli ozývají zvuky zápasu a potom strašné vytí. Po nějaké době do baru vpadne náš chlapík uválený, otrhaný, vítězně se rozhlédne po přítomných a zahlásí: „Tak a kde je ta bába s tím bolavým zubem???“
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: s dovolením si to vypůjčím do diskuze s vtipy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
27.9.12 08:40

Jestli se chcete pobavit tak tady a taky hodím příhodu do placu :D v týdnu přijel manžel od rodičů a vysmátej jak lečo. K tchánovi přijel zákazník a tchýně se hrabala v zahrádce, měla na sobě nějaké strakaté tričko. Zákazník kouká a najednou říká: já nevěděl že máte krávu :mrgreen: ale on to teda myslel vážně, až pak si všiml, že je to ženská, tak se strašně omlouval :mrgreen: no škoda že sem tam nebyla, vidět ten její výraz v tu chvíli, to je k nezaplacení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
27.9.12 08:48
@nodysek píše:
Jestli se chcete pobavit tak tady a taky hodím příhodu do placu :D v týdnu přijel manžel od rodičů a vysmátej jak lečo. K tchánovi přijel zákazník a tchýně se hrabala v zahrádce, měla na sobě nějaké strakaté tričko. Zákazník kouká a najednou říká: já nevěděl že máte krávu :mrgreen: ale on to teda myslel vážně, až pak si všiml, že je to ženská, tak se strašně omlouval :mrgreen: no škoda že sem tam nebyla, vidět ten její výraz v tu chvíli, to je k nezaplacení :pankac:

Teda teď jsem mrtvá. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
27.9.12 09:54
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
27.9.12 13:13

Žena si podá inzerát:
„Chci muže, který mě nebude mlátit, muže, který mi neuteče za jinou a muže, který mě dokáže sexuálně uspokojit.“
Druhý den zvoní zvonek, otevře dveře a tam stojí muž bez rukou a bez nohou.
„Jsem tady na ten inzerát. Nemám ruce, tak vás nezmlátím a nemám nohy, tak vám ani neuteču.“
„A proč si ale myslíte, že mě sexuálně uspokojíte?“
„Hádejte ženská, čím jsem asi zvonil?“
:P :P :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.9.12 19:34
@nodysek píše:
Jestli se chcete pobavit tak tady a taky hodím příhodu do placu :D v týdnu přijel manžel od rodičů a vysmátej jak lečo. K tchánovi přijel zákazník a tchýně se hrabala v zahrádce, měla na sobě nějaké strakaté tričko. Zákazník kouká a najednou říká: já nevěděl že máte krávu :mrgreen: ale on to teda myslel vážně, až pak si všiml, že je to ženská, tak se strašně omlouval :mrgreen: no škoda že sem tam nebyla, vidět ten její výraz v tu chvíli, to je k nezaplacení :pankac:

ty jo tak toto mě dostalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
27.9.12 19:35
@nodysek píše:

No to vážně nemá chybu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky