Perly našich mužů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16906
26.9.12 19:28

Perly našich mužů...

Prej tu neni sranda. Vzpomněla jsem si na diskuzi, které jsem byla před lety účastna. Úryvky tenkrát kolovaly po internetu, četl je dokonce Mareš na Evropě2. Já jsem u některých vybraných příběhů brečela smíchy.

diskuze:
http://forum.living.cz/viewtopic.php?…

výběr:
http://vimneok.wordpress.com/…nasich-muzu/

Aneb provedl váš muž něco, co tojí zato sdílet? :)

(nejsou to všichni jen peciválové, násilníci, nevěrníci atd atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
26.9.12 19:31

@Izzz takato diskusia uz tu je, akurat si neviem spomenut na nazov :think:
velmi som sa na nej pobavila aj prispievala. och, ta moja pamat derava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.9.12 20:02

Odkazy jsou super :pankac:
V jaké diskusi jste vyčetly, že je na emimi nuda? že jsou tu hned dvě diskuse pro pobavení? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.9.12 20:03

Beru zpět už to vidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
26.9.12 20:22

Jednou sem poslala chlapa pro hrubou krupici a přinesl instatní krupicovou kaši :mrgreen: a klasika místo toaleťáku kuchyňský utěrky ale to určitě nejsem sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
26.9.12 21:26

Můj manžel zase neumí hledat. Vždycky se ptá, kde najde tu a tu věc. Řeknu mu ve skříni. Jde ke skříni, otevře ji dokořán a, s prominutím, stojí a čumí. Pak zavře skříň a přijde mi celý napružený říct, že tam ty kalhoty prostě nejsou… Hádejte, kde se nakonec najdou? :mrgreen: Mně na to stačí 15s.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
26.9.12 21:30

Muj manzel varil brambory bez vody :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
26.9.12 21:34

Tak treba:
M: nemam to cim utrit.
J: vem si hadr.
M: kde je?
J: ve skrince pod drezem jsou cisty.
M:.. hleda nekolik minut ve skrince hadrik, najde ho, utre to a hadr vrati do skrinky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
26.9.12 21:41

Tak damy, muj manzel mel nastarosti maleho. Je pravda, ze jsem mu nepripravila lahev s mlekem( malemu je 1,5 roku), ale domnivala jsem se, ze kdyz na krabici s mlekem je presny popis, ze to zvladne. Takze na 200ml vody dal jednu odmerku, vrchovatou, aby mu pry dopral a k tomu to vse ohral v mikrovlnce a pak to chladil, protoze to melo bod varu. A hrozne se divil, ze to malemu nechutna. :-) Jeste, ze jsem prijela za 20 minut na to. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 21:52

Taj já přidám. Nejde o mého muže, ale o tchána. Snad ho omlouvá věk a snad i začínající skleróza. Žije v Brně a chalupu má na vesnici, okres Třebíč, pošta Třebíč. Řešili zrovna nějaké majetkové pozemkové věci kolem chalupy a našli doma v Brně ve schránce upozornění na doporučený dopis. Odesílající pošta Třebíč. A tchám říká tchyni: kdy pojedem do té Třebíče, mám tam dopis. A ona: ne v Třebíči, v Brně na poště, odesilatel je Třebíč. Tchán: a jo.. A večer tchán: tak kdy pojedem to té Třebíče pro ten dopis…

• Citovat
  • Upravit
6326
26.9.12 21:57

Dobrá diskuze :palec:
tak můj muž perlí skoro pořád ale vzpomenout si na něco :think: :? :)

no třeba dneska: vrátil se od zubaře a já se dívám co to má na sobě a tak se ho ptám kde vzal ty gatě co má na sobě, včera jsem je vyřadila že mu je ustřihnu a bude je mít do garáže a tak a ještě jsem si na nohavici udělala uzel abych je poznala, a on že si myslel že mu tam ten uzel udělal malý a vůbec mu nevadilo že vypadají jak kdyby je krávě z podocasu vytáhnul :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl1234
26.9.12 22:13

Muj manzel je cizinec a cesky neumi, zijeme v zahranici, a tak to ani nepotrebuje. Minule mi volal do prace a rika, ze ve sklepe vylil na koberec vino, ale „neboj se, nasel jsem si na internetu, ze se na to ma dat kyprici prasek“ vzhledem k tomu, ze kyprici prasek mame v pytlickach nadepsanych cesky, mi bylo jasny, ze se zazrak nekonal. Po prijezdu domu mu rikam, at mi ukaze, co tam nasypal - mouckovy cukr.

Jednou v zapalu aktivity na mouckovym cukru vyvalel testo na pizzu…

a pak naparoval brokolici v parnim hrnci a ja mu rikam:„Dal jsi tam dost vody“ a on:„tam se dava voda??“ a ja:„no a z ceho by se asi udelala ta para?“ a on:„no normalne z elektriky ne?“

• Citovat
  • Upravit
1144
26.9.12 22:30

:D :D :D tak para normalne z elektriky je fakt dobra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.9.12 00:30
@Hrubeska píše:
Tak damy, muj manzel mel nastarosti maleho. Je pravda, ze jsem mu nepripravila lahev s mlekem( malemu je 1,5 roku), ale domnivala jsem se, ze kdyz na krabici s mlekem je presny popis, ze to zvladne. Takze na 200ml vody dal jednu odmerku, vrchovatou, aby mu pry dopral a k tomu to vse ohral v mikrovlnce a pak to chladil, protoze to melo bod varu. A hrozne se divil, ze to malemu nechutna. :-) Jeste, ze jsem prijela za 20 minut na to. :-D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neskutecne jsem se zasmala po dlouhe dobe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.9.12 00:22

Já průběžně pročítám ty šílenosti na living a neuvěřitelně se u toho bavím, občas něco přečtu chlapovi a spolu se tomu smějem… A včera jsem psala seznam na velkej nákup, že chlap ráno zajede autem. Poučená z té diskuze (jako že neměli šlehačku, jen nějakou smetanu ke šlehání apod.) jsem to psala fakt jak pro debilka. Nicméně se vrátil a že prej co je to lahůdková cibule - jo aha, jak to mám vědět?? Nad tím jsem ještě mávla rukou. Pak vidím, že koupil jinou aviváž, tak se ptám proč. Začal nadávat, že tomu nerozumí a co to po něm chci - říkám, dyť jsem ti tam napsala přesně název, objem i cenu, jaks to mohl poplíst? Dohádal se se mnou, že nic takovýho tam napsaný nebylo, tak jsem ho donutila ten seznam najít a pak jen klopil zrak, že si toho nevšiml :lol: Pak ještě nadával, že jsem mu napsala blbej seznam (jak jinak), a že to bylo napsaný napřeskáčku a musel lítat po obchodě sem a tam - on si snad myslí, že mu to setřídím podle regálů v obchodě! :cert: Nejvíc mě ale dojal, když dal velkej flák masa vcelku na mrazák. Vždycky, ale opravdu VŽDYCKY, koupíme nějaký maso do zásoby, já si to pěkně umyju, naporcuju a dám na mrazák po balíčkách přesně porce na oběd. Naučila jsem se to od tchýně, takže to pro něho není žádná novinka (i když tam viděl maso většinou až na talířku :D ). Nj, ale napsala jsem, ať koupí maso do zásoby, že to zamrazíme - moje chyba :zed: No není to zlatíčko? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí